איך מתמודדים מול מחוגי השעון

יותר מכל רוח

אני קוראת את הלאות בקול שלך איש לא יוכל לומר לך כמה זמן יעבור עד שתהיי מסוגלת לאסוף את עצמך ולעשות מ ש ה ו בקשר לזה. זה תלוי המון בך, מתי תגיעי לקו האדום שלך ולא תוכלי עוד עוד משהו רוחי, אני מאמינה שאת תעשי אז צעדים שעכשיו את לא מקבלת. שינוי או לא שינוי? אולי תדחפי לזה בסוף..

kung fu

New member
המשך ../images/Emo42.gif

אפשר להיות יעילים וגם ליהנות ולהשאיר מרווחי זמן להנאה וכדומה. אני לא בעד לדחוס הכל ליממה ולעשות את הכל עמוס. אולי בגלל זה הגעת למצב של היום? בגלל שהרגלת את עצמך ליממה מטורפת עם מלא דברים, אז הלכת לקיצוניות השנייה. נסי אולי לעצב את היום בלי שום קיצוניות? מה דעתך?

חושבת שזה בעיקר עניין של תקופה

תקופה שבה אני לא לקיצוניות אחת ולא לאחרת ובעיקר שאננה. הכל אצלי לא ממש חשוב , שום דבר לא מקבל את הפרופורציה המתאימה, את היחס הנכון וזה מוביל לנפילה נוספת. שבוע הבא , הכל ייגמר ננסה לפתוח דף חדש , עד אז פשוט צפה . יהיה מה שיהיה .

s h i r k u s h

New member
כשיש לי הרבה משימות במהלך היום...

אני עושה רשימה של הכל, כל מה שיש לי בראש שצריך להתבצע, מסדרת לפי סדר החשיבות ועושה רשימה מסודרת, ומסמנת לעצמי וי כל פעם כשמסיימת משהו ובסוף הרשימה גמורה. ממליצה מאוד לנהל יומן קטן, מאז שקניתי יומן אישי קטן, אני יותר מאורגנת ופחות לחוצה עם הזמן.

*g99

New member
עצה פשוטה,

אם הצלחת לעמוד במשימות, מה טוב.. אם הזמן טס לך והעבודה לא בוצעה,סימן שלא היית צריך לעשות אותה. לפעמים צריך לנוח,הגוף שלנו מסמן לנו שעכשיו הוא צריך שקט. העבודה תמיד תישאר לנו אבל המנוחה? אני רוצה להבהיר שמנוחה זה לא תמיד לישון,או לשכב..זה אומר לא לעשות את מה שמוטל עליי ולא חשוב למה. לפעמים מתחשק לנו לא לעשות..פשוט להרגיש שאפילו שצריך,הינה אני לא עושה..וזה בסדר גמור,אז היום לא התחשק לי,אז מה?

למעלה