איך נגן על החשבון האהוב

Test For Echo

New member
אגב, NOD32 לוקח ממש מעט משאבים מהמחשב

אני כמעט בטוח שהוא הכי חסכוני מהבחינה הזו.

Young MC

New member
פשוט מאוד

אני משתמש במקינטוש, קניתי MacBook ואני מרוצה עד הגג הPC שלי במצב אחר, הוא לא מוגן בעליל, אבל אני נוטה שלא להשתמש בו, הוא לא יכול לסחוב את דאלארן

BlackUnicorn

New member
משתמשת באנטיוירוס Kaspersky

מעולה שבמעולים. עולה כסף, כן, אבל שווה כל שקל לטעמי. חוץ מזה יש ראוטר, פיירפוקס, ושאר דברים לא מעניינים במיוחד. אין לי כוח ל authenticator - נראה מסורבל מדי בשביל משהו שהסיכויים שיקרה נמוכים מלכתחילה (בעיניי).

lizard

New member
כמה רשמים לבנתיים מבדיקות שעשיתי

על המחשב שלי שאני בטוח ב99% שהוא מכיל איזה סוס כזה או אחר. אני משתמש באנטי ווירוסים הבאעם: CLAMAV NOD32 AVAST שום אנטי ווירוס לא גילה דבר. לא ווירוסים ולא רוגלות. גם ADAWARE לא גילה דבר. לCLAMAV יש ווירוס מובנה לבדיקת התוכנה. בנתיים רק AVAST, פרט לCLAMAV כמובן, גילה אותו אבל יכול להיות שהוא הסיר אותו ולכן NOD32 לא גילה אותו גם כן. אני בודק את זה עכשיו. עם איזה תוכנה גיליתם שיש לכם את הרוגלה שמקליטה הקשות של המקלדת? הADAWARE לא מצא דבר.

lizard

New member
בנתיים עדיין כלום. שוב בתקנתי AVAST

ואני מחכה לתוצאות. חוץ מרוגלות ווירוסים למיניהם, איך עוד אפשר לגלות שמות משתמש וסיסמאות של שחקנים? בהנחה ולא מדובר בפישינג.

lizard

New member
לא מצאתי כלום...

התחברתי למשחק ואני מקווה שלא יפרצו שוב. אני לא יודע איך גילו את הסיסמא
בכל מקרה, הדמויות של ההורד שלי במצב מבולגן לגמרי. אני צריך לסדר אותן מחדש. למזלי לא נגעו לי בDK שאני משחק איתו עכשיו ושנמצא על שרת אחר...חצי נחמה. יש מצב שאני פשוט אבטל את כל הדמויות המשניות ואשאר רק עם זו בדרגה 80. עוד לא החלטתי.

TheVillageIdiot

New member
תנסה לשמור את הסיסמה במקום אחר

כמו קובץ טקסט, ולעשות העתק-הדבק במקום להקליד אותה. קילוגרים עובדים ע"י רישום של כל מה שמוקלד ושליחה שלו להאקר, כך שבשיטה הזו הקילוגר לא יעלה על כלום חוץ מCTRL V.

lizard

New member
כן אבל איפה התוכנה הזו מותקנת?

כאילו חלק מWOW או לא קשור ספציפית למשחק?

TheVillageIdiot

New member
הקילוגר (keylogger) זו רוגלה.

אה, ותוודא שאתה מתחיל את המשחק עם הלאונצ'ר ולא ישירות, כי בלאונצ'ר יש סריקת ווירוסים ורוגלות מובנה.

lizard

New member
מה זה ישירות? יש לי אייקון על הדסקטופ

שהתוכנה התקינה. נראה לי כמו הלאונצ'ר

Fanty S

New member
לאונצ'ר זה המסך שרואים בו כל מיני עדכונים

וצריך ללחוץ על PLAY בצד ימין למטה כדי להכנס למסך הלוג-אין. ישירות אומר לדלג על התהליך ולהגיע באופן מידי למסך הלוג-אין. ברירת המחדל היא להשתמש בלאונצ'ר, ככה שאלא אם שחקת בהגדרות זה מה שאמור להיות בכל מקרה.

sandbird4

New member
ממש לא מומלץ להתקין יותר מאנטיוירוס אחד ביחד

1. זה יקרע לך את המחשב והמחשב שלך יעבוד לאט. 2. אנטיוירוס אחד יכול להפריע לפעילות התקינה של אנטיוירוס אחר. בתחום של מסירי תוכנות ריגול (כמו ADAWARE או SPYBOT וכו) כן מומלץ לעבוד עם יותר מתוכנה אחת.

lizard

New member
ברור שלא התקנתי במקביל

התקנתי, בדקתי, הסרתי, התקנתי, בדקתי, הסרתי....

Fanty S

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

חבל שאי אפשר לקנות את המכשיר, אני ממש לא רוצה להיות תלויה בסלולרי...

ailag

New member
כלללללללל פעם לפני שמכניסים שם וסיסמה

אם זה לא לתוך המשחק עצמו (כלומר כשמתחברים לבטלנט או לאתר של וורקראפט) לא להכניס אלא להקליד ידנית את הכתובת ושם להכניס. לדוגמה קיבלת מייל עם איזה משהו שצריך לשנות בחשבון שלך והוא נראה 100% לגיטימי אחרי מליון בדיקות. יש שם לינק, ובדף שנפתח כתוב שצריך קודם להתחבר לחשבון שלך. סוגרים את החלון הזה ופותחים חלון חדש (סתם ליתר בטחון). מקלידים שם למשל http://eu.battle.net . זה ישאל לסיסמה, רק שם מכניסים סיסמה. לא סוגרים את החלון. ואז שוב לוחצים על הלינק מהמייל, הוא לא יבקש סיסמה. (ואם הוא שוב מבקש סיסמה אז ללכת למייל, לעשות COPY לכתובת של הקישור, ולהדביק אותה לחלון שאליו הכנסת סיסמה) בלגן, נכון, אבל זה עוקף הרבה נקודות בעייתיות שבהן פורצים יכולים להתחזות לבליזארד ולהשיג את הפרטים שלך (גם דברים שעושים היום וגם דברים שסביר שינצלו בעתיד)

למעלה