איך נראה צלם האדון ישוע במחשבה

מוחמד5

New member
אתה מזכיר לי ליון שראיתי משהו

על נפרטיטי , הרי הפסל של (הפנים) מוצגות במוזיאון בגרמניה ובפסל היא ניראת בהירת פנים עם תוי פנים "לא מזרחיים". אחת הטענות ,נדמה לי של מדען שוויצרי ,שהדמות היא לא נפרטיטי ,אלא אלה תווי פניה של אשתו של המדען הגרמני שהצליח לגנוב את הפסל ,בגלל שתוי הפנים יותר אירופיים מאשר מזרחיים. במקרה הזה עדיף לתת לדימיון לעשות את שלו.

lion 7

New member
כן על זה בנו הציירים או הפסלים

דמויות יותר ותיקות למשל מהתנ``ך , כמו דוד המלך או משה , על נברטיטי אם אמצא תמונתה באיזשהו ספר אעלה אותה ..תודה על המידע המענין ,תמיד חשבתי ששושלת פרעה המלכם התחתנו עם אחותם בכדי לשמר על טוהר הדם המצרי. ובתרבות הערבית המשוררת אלחנסאא אחות עמר וסח`ר נקראה בשם זה אודות לאף שלה הקטן האירופי . מענין

Casey1

New member
התמונה שמסייעת להתקרב לישוע

התמונה עוזרת לחוש שהוא איתך.

avibet

New member
בוודאי

ולומר שלאב יש צורה של אדם, זה מקובל מאוד..."לא תעשה לך כל פסל או תמונה" או...אין לו דמות וצורה, אבל איקונות ענקיות של אדם, ותפילה אליהן... אבל אצל בודהה, זה עבודת אלילים...ברור שהם משתחווים לפסל. חבר'ה...בחייכם.

ומתי ראית אותנו משתחווים לישוע?

אסור לנו המאמינים בישע להשתחוות לצלב ולא לפסל. אז דיי כבר לשגע את השכל ולומר דברים שהם מאוד וממש לא נכונים. תודה יחזקאל

avibet

New member
אממ

נחמד שהעלאת את זה דווקא, הייתה תמונה ממש חובקת עולם של האפיפיור מנשק את רגליו של הצלוב...בפסל ענק בכנסיה...נכון? תראה לי כל כנסיה שאין בה איקונין ענק או תמונה של הצלוב...כןןןן וראיתי שמנשקים ומשתחווים, הרי זה אלוהים..? וגם להאמין לפסל או תמונה...אותו עיקרון.

לא לא לא לא לא לא לא לא אתה לא צודק !!!!

אתה כנראה לא מבין טוב את המשמעות של מאמין אמיתי בישוע המשיח. אנחנו לא קתולים ולא ניהיה כמוהם. אני אסביר: הקתולים, נכון הם באמת משתחווים לצלב, לתמונה, בדיוק כמו הינדים שמשתחווים לבודהה או לאיזה פסל כלשהוא. אבל, (אתה בטח יודע שבכל דבר כמעט יש את המילה "אבל" :) נכון ? ), אבל אנחנו לא משתחווים לא לפסל ולא לשום דבר אחר. כי אנחנו לא מאמינים שצריכים להשתחוות. המאמינים בישוע המשיח לא משתחווים לצלב ולא לשום פסל !!!! הקתולים למשל, עושים עם היד את השילוש הקדוש, נכון? אנחנו לא !!! אתה שואל למה?! ת'אמת?! אני בעצמי לא כ"כ יודע. ועוד משהו? תפסיק להכניס את עצמך למיטה שאתה לא יודע איך תצא או תכנס למקום אחר. כמו שאומרים, שמור על עצמך מפני הלוא נודע.... יחזקאל בשם ישוע המשיח

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיחזקאל יקר אתה לא ממש מכיר את הקתולים

של הפורום וכן זה בגלל המחדל שלהן שהפסיקו להיכנס
לא עובדים תמונות ולא פסלים, אבל זה כן נהיה מנהג מסויים בכניסיות מסויימות שיש פסלים ותמונות, אישית אני לא אוהדת וגם לא צריכה את הסמנמנים האלו בכדי להתקרב לישוע או להרגיש יותר את הנוכחות של האדון. אצלנו בכניסייה-בפטיסטית + כניסיות של ASSEMBLES OF GOD, ובכלל האוונגליות אין את זה.. אבל זה בכלל לא המקום לתקוף אחרים או לשפוט את אמונתם.. זה משהו שהקפדנו עליו רבות במהלך חיי הפורום וזה מופיע בתקנון.. א אז אנא ממך..
להתחשב בזה, להתעדן עם הקביעות האלו, ולזרום ברוח הפורום פליז
תודה, באהבת האדון

lion 7

New member
יחזקאל הקתולים לטינים אורטודוקסים

ושאר זרמים ותיקים לא סוגדים לשום פסל או תמונה ,נושא זה נבהיר אותו מאוחר יותר , ועצה מאח במשיח אל תיתנו לזורעי פיצולים ומחרחרי ריבים להפריד בין כל המאמינים בישוע, אל תתנו למחרחרי ריב להפריד בין מאמיני גוף המשיח האחד ,שמורכב מערבים ויהודים. הפורום בתחילת דרכו נבנה על ידי מלח הארץ שהיא ערביה קתולית ,אנחנו כאן ממשיכים את היסוד שהיא השתיתה כאן , שימו לב שהפורום יתדרדר אם לא ניקח יוזמה ונשאיר את התשובות אם ראויות לאלה שיודעים לפי רוח הקדש אם השואל תמים או סתם מחרחר מדון ופיצולים . שא ברכה , הקתולים הם בסיס האמונה

lion 7

New member
ישוע הוא הראש אין עירורין

אף כנסיה או זרם יהוו כנסיה שלמה, מלבד הנבחרים מהכלל ,נסחפתי בתגובה כי להעליל על אחרים זה לא קיצורי דרך ,אין קיצורי דרך ואין משוא פנים , יש את האמת , לפני שהכנסיה הקתולית באירופה נכנסה לעידן השחור היוותה מוקד עליה לשאר הכנסיות במזרח ,קלמנטין שלח איגרת מהמאה ה2 ובה כתב שלרומא ראשות האהבה , היא לא תהימן על אף כנסיה מלבד באהבה , ימים שחורים עברו על כנסיה זו והיום יש בה הרבה רפורמות (אולי מאוחר) אבל זאת חזרה בתשובה אמיתית ,אני מכיר תנועות התעוררות רוחנית כמו הפוקולרי שדומות לתנועות אבנגלסטיות והיא מבורכת.

1ysrat

New member
יחזקאל כדי לך ללמוד מה זה נוצרי!!!!!

יש לך הרבה מה ללמוד

למעלה