איך סיפרתם, איך הייתם מספרים,

ענבר פ

New member
צ'וריסוס, אכן, לא שכחתי אותם

דרך אגב, אימא שלי מכינה צ'וריסוס נהדרים מבשר חזיר (כמובן) עם צ'ימיצ'ורי. לא שכחנו את ההזמנה שלך, רק שהחודשיים הבאים יהיו דיי עמוסים אצלנו. אולי ננסה לגנוב כמה שעות באחת השבתות. ע.

Yaara77

New member
../images/Emo13.gif

לא אומרים חזיר - זה מעליב אותו אומרים עגל נמוך חיוכים יערה

עלוץ

New member
זה באמת בעייתי...

אבל אם איכפת להם ממך, אז לא צריכה להיות שום בעיה להסביר... ההסבר יכול להיות מאוד פשוט במקרה הזה..

DarlingAdam

New member
איך ההסבר פשוט?

בואו נגיד לרגע שאכפת להם. איך ההסבר, עצמו, הפרטים הטכניים - איך זה *פשוט*?

נגה א

New member
יש לי הצעה אולי קצת נאיבית

אבל זה טוב רק עם מישהו שבאמת חשוב לך שיבין: מספר: "יש לי משהו שחשוב לי שתקרא" מסופר: "אין בעיה בכיף" *מגיש לו מאמר ממצה אך מפורט שהורדת מהאינטרנט שמסביר מאפס על כל עיניין הטרנסג'נדריזם* כעבור כמה זמן- מספר: "קראת את כל המאמר והבנת הכל? הכל ברור לך?" מסופר: "כן" מספר: "אז מה שקראת- זה תקף לגבי, ככה בדיוק אני מרגיש" ומפה ממשיכים לדבר עד שמגיעים להבנה הדדית.

תצא בלי לצאת כוונתי!!!!!!!!!!!

תעשה הכל לא צריך תמיתוסים של פעם אבא אמא יש לי משהוא להגיד לכם קח תאנשים שאתה רוצה שיידעו תתנהג רגיל ליידים הם יידעו אוהבי ליאורי

נגה א

New member
אני מסכימה איתו

פשוט תהייה אתה והם ייתרגלו אליך, למרות שאולי במיקרה שלך זה לא כל כך יעיל, לא יודעת. מה דעתך אגב על ההצעה שלי? עוד לא הגבת!

DarlingAdam

New member
ההצעה עם המאמר?

רעיון מאוד טוב, אלא שעכשיו אני תקוע בלמצוא מאמר שמסביר את זה *בדיוק* איך שצריך :) כבר יהיה יותר קל לי לכתוב בעצמי ;) ו"פשוט תהיה עצמך" לא פעל עם שום דבר אחר קודם, ותאמיני לי, ניסיתי :)

למעלה