איך עבר היום?

איך עבר היום?../images/Emo142.gif

ב"ה תשמעו, זה בין הימים הזוועתים שהיו לי בחיים,קבלו: שעתיים ראשונות הגעתי ב8 ולא ב9 כמו כל יום ראשון <ככה זה שיש פטור מספורט
> כי היה מבחן בתנ"ך שזה אומר שגם כל השבת שלי עברה על חרישה. זה המשיך בשיעור ספרות שהמורה גילתה לראשונה את שמי. זה המשיך בשעה כ"כ מייגעת באנגלית, שבמהלכה פתחתי במבצע שפ"ה <שיפור פני היומן> עם פוווול שירים מכל הזמנים שכתבתי בכל חור אפשרי וזה עדיין לא הסתיים. לאחר מכן -לאחר שבהפסקה חברה חמורה עבדה עליי שמורתי האהובה למגמת ספרות חזרה ללמד אותנו תגובתי:צרחות גיל- התחיל שיעור מייגע שבאמצע פשוט יצאתי ולא חזרתי. נראה לי המורה חושבת שחטפו אותי חייזרים
. אחרי זה היה לי,לא שעה ולא שעתיים אלא 3 שעות רצופות של מתמטיקה שמבהלכן התחרפנתי סופית. בקיצור. חרא של יום!!!!!! איך לכם עבר?

אהההה.

רגיל כזה
ביולוגיה עבר מהר [חצי מהשעה השנייה הייתי עסוקה בלספור כמה בלונים הביאו לאחת התלמידות שחגגה אתמול יום הולדת], היסטוריה [
] גם, ספרות...ספרותי כזה, ואז מתמטיקה [גיליתי דרך חדשה לייצב כפית על השפה!], חנ"ג [כמעט נרמדתי לה, "תרגישו את הכאבבבב"], הביתה. רגיל.

יום מיותר ../images/Emo4.gif

שעת 0+ שעה ראשונה: פיזיקה.. היא דחסה לנו חומר של איזה 7 שיעורים בשעתיים אחרי זה היה אמור להיות לנו שעתיים מתמטיקה אבל מסתבר שהמורה חולה. יופי, לא יכולתם להודיע קודם? שעה 3-4 וקצת מ-5 הייתה לנו הרצאה הכי מיותרת בעולם וזהו אח"כ הלכנו הביתה :S

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifראינו 8 מייל ^^

התחלתי ב-10 כמו כל יום ראשון
שעה ראשונה מת' היה משעמם ולא מובן כרגיל
אח"כ הייתי הרצאה על השפעת מוזיקת הראפ על אלימות ואז ראינו 8 מייל. החזיר אותי קצת לכיתה ח', כשהייתי גרופית של אמינם (
) ואפילו זכרתי מעט מהבאטלים ^^ אח"כ שעתיים לשון עם המורה הנאצית (אפילו לא נתנה לנו הפסקה
) ואח"כ שעתיים מחשבים.. עם בוחן קשה תחחת!!! ואממ זהו עוד מעט חרישה אינסופית למתמטיקה לקראת מחר

lover boy6

New member
יום מעצבן...

אז ככה קמתי ב7 בבוקר נסעתי לבית חולים הורידו לי את הגבס תוך שלוש שניות זה לא הבעיה ב7:30 התחילה הפיזותרפיה שהיתה צריכה להיות עד 14:00 אבל השעה 12:00 צרחתי מכאבים שיחררו אותי הביתה כל הגוף שלי כואב יש לי בחיול וכל זה בגלל שהורידו לי את הגבס שהיה לי ביד שמאל מחר שוב בית חולים להשלים פיזותרפיה אני מפסיד לצערי מבחן בהיסטוריה שזה באסה בשבילי! וכל מה שאני עושה בבית זה לשכב על המיטה ולראות טלויזיה רק עכשיו הצלחתי לקום למחשב חרא יום!

moshe present

New member
תרגיש טוב אחי..החלמה מהירה

ומבינה אותך גם אני לא אוהבת להפסיד מבחנים בהיסטוריה..

just PolPoll

New member
יום מיותר!!!

בשעה הראשונה היה ספרות עם המורה הכי מאעפנה בעולם,שלא יודעת ללמד.עדיף הייתי נשארת לישון. בשעה השנייה יצאתי לעשות חזרות לטקס רבין. שעות שלישית-רביעית היו חופשי כי המורה למתטיקה לא הגיע! חמישית-ששית אזרחות==>שונאת אזרחות שביעית ביולוגיה לא למדנו כלום! קיצר יום מיותר!

רוצה להתחלף???*מתלהבת*

ב"ה החבילה כוללת כיסא גלגלים ואחד שמסיע בבוקר בהסעה ומתעקש להצחיק <לא מצליח לו>

Black Balloon

New member
איזה יום מפגר ../images/Emo122.gif.

שעתיים ראשונות היה לנו מבחן בהסטוריה (אני כ"כ שמחה שהוא נגמר!!!), הלך לא רע. כאבה לי היד רצח אח"כ.
שעה שלישית ורביעית היה מתמטיקה. שבוע לוקח לה לבדוק חצי מהמבחנים? אני לא מבינה... אני רוצה את המבחן שלי בחזרה.
לא מספיק תרגילים מפגרים ושיעורי בית, הילדה המפגרת הזאת עיצבנה אותי כ"כ!!! מה הבעיה שלך לתת להם ספר?! זה לא שהם יגנבו לך אותו משהו.. ומה הקטע שאת לוקחת לי את המחשבון באמצע התרגיל ולא עוזרת לי במה שאת יודעת ואני לא, אהה?!!1 יו, נשבעת לכם יום יבוא ואני ארצח אותה. אח"כ היו עוד שעתיים תנ"ך מפגרות כ"כ. היא מלמדת אותנו כ"כ הרבה ואף אחד לא מבין כלום. זה יותר גרוע מהסטוריה. וגם ש"ב
. כולם השתחררו מוקדם חוץ מהכיתה שלנו :[ והיה לי קר כל היום (זה לא אופייני לי, בדר"כ נורא חם לי). טוב לפחות מחר מתחילים ב-9.
(אין הסטוריה :})

Come Alive

New member
סתם עוד יום..

ממש משעמם, האמת. ממש כלום. שיעור נהיגה 6 שלי, כבר לא מרגש כמו פעם, סתם מלחיץ חח.. זה לא מרגש כי נמאס לי לנסוע באותם אזורים כל הזמן
סתם שיעורים, היה נחמד, לא משהו מדהים ולא משהו רע ברמות. סתם.

patito ƒeo

New member
אממ :| ../images/Emo107.gif

שעה ראשונה היה היסטוריה, סתם משעמם.. שעה שנייה היה מבחן בספרות, שיצאתי ממנו בהרגשה הכי גרועה שיש כי ידעתי שיכלתי יותר, פשוט זה לא שהיה לי זמן הלחיץ אותי, ואוףף יכלתי לזיין ת'שכל עוד קצת ]; כתבתי ממש קצת.. אני מקווה שהיא תרחם עליי.. שעה שלישית תנ"ך.. לא הקשבתי כל השיעור בערך D: שעה רביעית+חמישית היה אנגלית, אנחנו עובדים על הפרוייקט שלנו אז לא היה משהו מעניין |: [קיבלתי 98 ו-93 אבל D: לא ציפיתי!] שעה שישית היה ספורט, סתם מיותר. חזרתי ב2, זה הכי חשוב :]

HeNoOsH

New member
יום נחמממד...

התחלתי ב-9 כרגיל שזה כבר טוב .. שעה תנ"ך מוגבר היה בסדר שעתיים פסיכולוגיה...בחיים זה לא עבר לי כזה לאט.. שעה היסטוריה..אממ לא בדיוק למדנו...כל השיעור המורה התחילה להסביר לנו מה יהיה בגדנ"ע ואיזה 3 דקות היא רק דיברה על החומר לימוד אז היה סבבה..

mjlk

New member
אולי שמישהו יקרא ויגיב למה שאני כות

+בת!!? ארג ארג באתי בשמונה (ואנחנו מתחילים בשמונה ורבע) לביצפר, לשיעור ספורט... עשינו מבחן של 4X10 ועשיתי תוצאה של 11.3 (זה ציון 80 או משהו כזה...) נשארו 10 דק' ככה לסוף השיעור, אז שמעתי קצת רד הוט ונירוונה ב-MP3 הנורא מתקדם ושבור שלי. אחרכך, שעה היסטוריה
זה היה א-ר-ו-ך-! ואז שעה מבוא לגרפיקה, פשוט, חביב... ואז שעה תולדות האמנות! חפירה!!! פשוט המורה לוקחת דחפור ומחדירה אותו עמוק עמוק לשכל !!! ארג!! ואז שעתיים היסטוריה! זה באמת היה סיוט!!! זה עבר כל כך לאטטט!! הנאצים הכלבים האלה!!! האעהעאה אחר כך עוד שעתיים תולדות - תדמיינו לעצמכם, חופרים לכם כל היום! היסטוריה ותולדות האמנות1!! אהעהאע עכשיו אני יושבת על עבודת הגשה בספרות!! אנשים בבקשה תעזרו לי!!
יש בעבודה שלוש שאלות: (על הרומנים כל החיים לפניו וחצוצרה בוואדי) 1- תאר את קורות חייו של מומו (כה"ל) 2- תאר את קורות חייה של הודא (ח"ב) 3- מצא לפחות שתי נקודות דמיון בין כה"ל ל-ח"ב. הרחב והדגם. אני צריכה עזרה בשאלה 3!! \
תתחשבו בזה שאת חצוצרה בוואדי לא קראתי
מי שיעזור יקבל סוכריה וירטואלית, ואם אתם אוהבים קרמבו גם..

סורי בובי

ב"ה לא מכירה את הספר. אבל אם תרצי-אני יודעת את גיא אוני, מישהו לרוץ איתו, ביקור הגברת הזקנה ואת תרנגול כפרות. יש לי אנטי נגד אנטיגונה. וזה בסדר.. לי מחר יהיה גם יום לא סימפטי במיוחד.. שעתים תושב"ע שעתים אנגלית שעתים מתמטיקה שעתים גמרא ו3 שעות של היסטוריה מרוחב. נאצים הם חראים.

mjlk

New member
מחר יש לי ארבע שעות תנך!!

ארבע שעות תנך!!! אתם מבינים?!
ועוד שעתיים (9+10) מתמטיקה!!! בלעכס!! הדבר היחיד שמנחם בימי שזני זה השיעור תופים אחר הצהריםם

למעלה