איך עבר היום?

HeNoOsH

New member
בדיוק שבוע שעבר היה לי בוחן בקיאות

על חצוצרה בוואדי... לא קראתי בכלל את הספר..קיבלתי 76..גם טוב חח קיצצרר יש משהו שאולי יכול לעזור לך...אני למדתי לבוחן יום לפני ופחות או יותר הבנתי מה קורה בסיפור כנסי לאתר הזה: http://www.deshalit.co.il/y5/avodot.html חח זה ילדים משועממים מהכיתה שלי עשו את האתר והם שמים שם סיכומים לפני עבודות ומבחנים אז תבחרי את הסיכום על חצוצרה בוואדי ואני מקווה שזה יעזור לך איכשהו. ושנה שעברה למדתי את כל החיים לפניו אבל אני בקושי זוכרת משהו =\

St Peanuts

New member
שונאת לוחות מבחנים ../images/Emo7.gif

ארבע שעות {!!!} תנ"ך על הבוקר ושעה מתוך זה הסבירו לנו כל מיני דברים על הבגרויות ועל המגנים.. בד"כ עושים את זה רק בי' אבל החליטו השנה שיש דברים רבים שאפשר עוד להוסיף ^^ שעה תושב"ע חביב כזה מעבירים את הזמן בויכוחים.
שעה מתמט' לא החכמתי רבות ממנה. שעה חופשית שעתיים תושב"ע, הזמן לא זז וזהו, העברתי את היום בחרישה למבחן מחר בתורה. לילה טוב

הדרייי1

New member
גם לי היה יום רע... ../images/Emo46.gif

למדתי עד4 !!! איזה מעצבןן זההההה!!! פתחנו את היום עם שעתיים פרוייקט במדעי החיים שזה עוד בסדר היינו במחשבים אחר כך היו לנו שעתיים אנגלית עם המורה שאני הכי שונאת בארץץץ והיא נתנה לנו טונות של שיעורי בית אחר כך היה לנו שעתיים מתמטיקה שעתיים של סבל.. אבל בסוף היה טוב שהוא החזיר את המבחנים... אחר כך שעה ספורט היה בסדר אחר כך שעתיים מדעי החיים המורה הנחיתה לנו מבחן שבוע הבא ונתנה לנו מלאא חומר שני לא יודעת ממנו כלווווםםםם... וזהווו נגמר היום המעצבן אבל הלימודים לא נגמרו עוד המשכתי ללמוד בבית למבחן בתושב"ע שיש לי מחר ויש מלא חומר ללמוד בקיצור אני לא מחכה ליום ראשון הבא... מקווה שלא חפרתי יותר מידי .... חחח

אני לוזרית. ביג טיים. תירו בי או

משהו
התבטל 3 שעות סוציו על הבוקר,אז הלכתי הביתה....חזרתי לישון,ולא התעוררתי לשעתיים מתמטיקה-ניחא
אח"כ באתי לשעתיים אזרחות שנשארו לי....ושוב הוא העיף אותי... נמאס לי כבר לנסות להיות עם המורה הזה בסדר. מילא...בקושי למדתי. אח"כ שעור גיטרה,אח"כ ידיד בא אליי,אח"כ שברתי שבוע ו4 ימים של גמילה, וקניתי קופסת סיגריות. יכולתי לעשות את זה וזה בכלל לא היה חזר לי, אם רק המצב היה פחות מחורבן
.

mjlk

New member
גם שוקולד זה ררעע!!

גם להיות כל היום במחשב!!! גם להיות מכור לקוקה-קולה!!!
חרם על הבריאות! חרם! (גם לא לאכול בשר זה לא בריא.... אבל לא משנה...)

moshe present

New member
זה שהגעת להחלטה עם עצמך

שאת מפסיקה זה כבר איזושהי התחלה.. את פשוט חייבת למצוא לעצמך תחליף.. החברה הכי טובה שלי מעשנת קבוע ואני פשוט מתה שהיא תפסיק..=/

Infinity AL

New member
רע../images/Emo70.gifרע../images/Emo70.gif ועצובב../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

הכנו מין סרטון פרידה למדריך שאנחנו נורא נורא אוהבים והוא עוזב..ונתנו את הדיסק למדריך שמחליף אותו ומאותו רגע הבנאדם עושה פשוט מה שבא לו בלי לשאול אותנו
הוא החליט להקרין את הסרט ושהמדריך שלנו יראה אותו כשהוא בחו"ל וזה ממש לא מה שתכננו ואנחנו לא רוצות שזה יהיה ככה
זה ממש חשוב לנו, אנחנו נורא אוהבים אותו, הומדריך השני הזה הורס הכל
מקנא בטח אררר

Blue Aura

New member
סתם יום מעצבן. :X ../images/Emo189.gif

שעתיים מתמטיקה על הבוקר והתרגילים האלה עלו לי על העצבים. אחרי זה 2 כלבנות מעשית ו-2 ילדים אחרים הלכו לגורייה ולא אני.
ואחרי זה ספורט שהמורה המטומטמת הזאת, 6 סיבובי ריצה!!! מה את חושבת שאני, סוס? מטומטמת!!!

Blood Roses

New member
היי, לנו גם היה אתמול שישה סיבובים

ריצה... ויצאנו לעשות את זה ב"איצטדיון" שהוא הרבה יותר גדול מהאולם ספורט. והיה לנו קר בחוץ. והיום הרגללים שלי תפוסות

Blue Aura

New member
אנחנו לא עשינו בתוך האולם, עשינו...

בחוץ אבל זה יותר קטן מאיצטדיון.

צטלע

New member
אמ.

דווקא יום קצר היה היום. והיה לי מבחן בערבית, אוף זה היה קשה :(

למעלה