איך עבר היום?

איך עבר היום?../images/Emo42.gif

ב"ה היה לי יום ממש אחלה היום! קמתי ב7 וחצי <כי אני מתחילה ב9, יבורך הפטור מספורט> שעה של היסטוריה שהצלחתי להעתיק במהירות את ש.ב ולכן לא כתוב לי -עוד- חיסור של שיעורי בית. בהפסקה הודיעו שאין 3 שעות מתמטיקה! חיבוקים נרגשים צרחות עד לב שמים..אחח היה כיף! שעת ספרות-ייבש תשכל. שירת ימי הבניים זה לאאאא מעניין! שעת אנגליץ,היה פסדר,לא משו מיוחד שעתיים ספרות (מגמה!) שבהם התברר שאין לי השנה בגרות!!!!!! אתם יודעים מה זה אומר??? שהמורה שאני פשוט לא סובלת לא תגיש אותי !!!!!!!! ואלי שנה הבאה תחזור המורה שאני אוהבת!!! בעזרת ה' יהיה טוב! ואז התשחררתי הביתה!! עכשיו אני על המחשב ושומעת איפה הילד כמו שצריך! החיים הטובים!

נחמד,נחמד.

שעתיים ראשונות ביולוגיה, בהפסקה כל אלו שלא אמרו לי ביום שישי ,בגלל איזו אמונה, אמרו לי יום הולדת שמח וכאלה, היסטוריה,שזה תמיד כיף, מתמטיקה, שזה תמיד לא, והתבטל חנ"ג,אז הביתה

Black Balloon

New member
בע, יום מאפן.

שעה ראשונה הסטוריה, עברו שבועיים והיא אפילו לא התחילה לבדוק את המבחנים. בע. אח"כ היה צריך להיות ספרות אבל לא היה בסוף.. מתמטיקה. לי זאת הייתי שעה חופשית כי לא הייתי צריכה לעשות מבחן חוזר (יו כפרעליי ;[), היה מייבש. ועזבו את זה שא' המעצבנת ממש הרתיחה אותי בגלל *מישהו*. אוף, אני קנאית. עוד מתמטיקה, עוד כלום. באמת כלום. פתאום כולם נזכרו שהם רוצים ללכת להצביע למועצת תלמידים. אני לא הצבעתי, למה לי להצביע? :\ שעתיים תנ"ך. שכמו כל שיעור תנ"ך הסתכמו בהרבה רעש ובלאגן ובלי דבר אחד מובן. אה, וקיבלתי 70 בבוחן (זה נחשב לטוב כי אצלנו כולם מוציאים 50.
בקיצור, יש לי כיתה מפגרת. מחרתיים טיול, יאאאי.

tttttttttt1

New member
דווקא די סבבה ../images/Emo13.gif

התחלתי ללמוד ב-9 וחצי...היה לי שיעור ראשון כימיה...עבר בסדר...אחר כך שיעור חברה...אחר כך שיעור ספרות - שירת ביאליק...היה די נחמד...אחר כך תנך..ואחר כך הביתה... 4 שעות לימוד זה דבר מעולה
...ועוד אחת מהן היא חברה אז בכלל =))))))

לקחתי חופש לעצמי../images/Emo9.gif

אז כל היום ישנתי
אח"כ נוסעת עם ידיד לת"א, ונכנסה היום משכורת....כ"כ נמוכה
איף.

Blue Aura

New member
כיף היה היום. ^^" ../images/Emo189.gif

שעה ראשונה ספורט, עשתה לנו מבחן הליכה. :X שעה שנייה זה"ב, שיעמום! שעה שלישית ביולוגיה. שעה רביעית אנגלית, היה מצחיק, כל שיעור אני אומרת "Fuck" והמורה כותבת על הלוח כמה פעמים אני אומרת. היום אמרתי פעמיים והיא רשמה 3.
שעה 5 היסטוריה, היה נחמד. =) שעה 6 שעת דיאלוג, מדברים עם המורים וזה, תמיד אני לא מדברת עם אף מורה.
אחרי זה חזרתי הביתה, אכלתי, הלכתי למחשב והיה לי משעמם אז סידרתי את החדר כדי לצלם כדי להראות לכם את החדר שלי. P: http://download.yousendit.com/DBEAE18701713163|סלינק.

HeNoOsH

New member
אממ לא משו...

התחלתי ב9 כרגיל .. שעה תנ"ך מוגבר- משעמםםם בטירוף..! שעתיים פסיכולוגיה - כל השעתיים הייתי לחוצה כמו לא יודעת מה בגלל המבחן =\ מבחן בהיסטוריה - הלך בסדר. נראה לי..=\ מחר החלק השני של המבחן ...אין לי כוח ללמוד לזההה... נדפק לי כל היום בגלל היסטוריה =[ יאללה מחר אני מסיימת עם המבחן הזה :]

יום דיי בסדר.

התחלתי ב8:35, היסטוריה, המורה שהוא בינתיים גם המחנך של הכיתה חזר ביום חמישי מהמסע לפולין.בתחילת השיעור הוא חילק לנו שוקולד לכל אחד.... התחלנו ללמוד על גרמניה הנאצית... אחרי זה היה ספרות, למדנו מה שלמדנו.... כמובן שהמורה הכתיבה... גם בהיסטוריה הוא הכתיבו לנו. אחרי זה שעתיים מבחן בתנ''ך,מזל שיש לי הערכת זמן... ושעה פסיכולוגיה.....במקרה הגענו לנושא חרדה במבחנים.... והביתה.......

למעלה