איך עבר היום?

Yellow Tush

New member
היה לנו "יום תעבורה"....

כל היום היו הרצאות על תאונות דרכים, נהגים חדשים וכאלה... לא היה משהו, אבל סיימתי ב-1! [:

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif ככ עייפה! ;[

היה אחד המעייפים, תודה לאל שנגמר. מחר יהיה יותר גרוע

צטלע

New member
א ר ו ך.

על הבוקר שעתיים מתמטיקה. חור בראש. אחרי זה תנ"ך, חילקה מבחנים, קיבלתי 100
ואז היא כל הזמן הלכה אחריי ושאלה אותי "למה את לא משתתפת בשיעור?" "נהנתי מאוד לקרוא את המבחן שלך" (כן, רב מכר
), "את למדת הרבה בבית לפני המבחן או רק הקשבת בשיעורים?".
אחרי זה היסטוריה. שעתיים פיזיקה- פייי הרבה מדי
ואז שעתיים צרפתית שזה היה מבחן..

שוב נשארתי בבית...../images/Emo103.gif

אני חולה..אני בבית...תכלס זה איזה שהוא מזל.. היה אמור להיות לי היום ככה: 3 שעות מחשבים שעתיים היסטוריה {שהמורה לא באה ודחפו לנו שעתיים תנ"ך
} שעה ספורט שעה תעבורה קיצור...הרווחתי שעות שינה בבית במקום שעות שינה בבצפר.. אני רוצה להיות בריאהההה!!!!!!!!!!!!!!!1

הדרייי1

New member
יום מעצצצצבןןן!!!

כבר אמרתי לכם כמה אני שונאת את ימי ראשון?! בהתחלה היו לי שעתיים מדעי החיים -פרוייקט שזה משעמםםם הלכנו לעשות איזה ניסוי עם עציצים...
אחר כך שעתיים אנגלית היה מעצבן ולא הבנתי כלום אחר כך שעתיים מתמטיקה וגם פה לא הבנתי כלום אנחנו לומדים סדרה הנדסית וזה קשה
אחר כך שעה ספורט .. היה נחמד אחר כך שעתיים מדעי החיים-חפירה על פוטוסינטזה ...וקיבלתי 84 בבוחן והייתי בטוחה שאני אקבל 50 אז סבבה
סליחה על החפירה ועל הקיטורים.. פעם הבאה יהייה יותר טוב (אני מקווה
)

vered151

New member
היה דווקא יום בנזונה..=]

שיעור 1- ספרות...סתם ישנתי שיעור 2- לשן חצי ממנו הייתי בחוץ שיעור 3- הברזתי מאנגלית....חחח שיעור 4- תנ"ך..קצת הפרעתי לה אבל היא אוהבת אותי אז לא אכפת לה...חח שיעור 5- הסטוריה..היה דווקא ממש מעניין שיעור 6- מתמטיקה...בחוץ שוב שיעור 7- תעבורה... סתם שעה של זיוני שכל אח"כ נסענו להצגה בהבימה... שלמה המלך ושלמי הסנדלר או וואט אבר... היה מייגע..יצאתי באמצע =\ ואז היתה יומולדת לתומר החתיך, חזרתי הרגעעעע

אוי../images/Emo6.gifראינו את זה שנה שעברה

לא הבנו כלום ממה שהם דיברו
אבל היה שם את אבי קושניר!
אז כל ההצגה ישבתי ובהיתי בו וכל החברים שלי הסתלבטו עליי. שקסי בטירוף.

vered151

New member
אני דווקא

יצאתי החוצה ושיחקתי תופסת עם המורות..חחח (אני ניצחתי...חחחח..) נו מה אני יעשה?! אני יודעת שזה לא יפה אבל לא יכולתי לשבת בפנים, בחיי! במיוחד עם ההיפרקטיביות שבי

למעלה