איך עבר השבוע?

O L g i T

New member
אם הייתי כותבת את כל השירים ששמעתי יותר מפעם

אחת זה לא היה נגמר... את צריכה לכתוב איזה 2-3 גג שעליהם ממש חרשת כל השבוע כל יום ויום שמעת אותם מיליון פעם! ואגב כמה זמן את לומדת כבר לא היה הפסיכומטרי עדיין!?

לא אני בקורס...

התחלתי לא מזמן..אני פשוט לא מפסיקה לחפור על זה....אני פשוט מדוכאת זה הכל.... ובקשר לשירים אלה השירים שעשו לי ת'שבוע אני באמת חושבת שלא הייתי יכולה לוותר על אף שיר מהשירים שכתבתי...

Mg14

New member
נושא [נשוא../images/Emo12.gif?] - יותר מדי לשון

שיר השבוע של דה יוזד: on my own pretty handsome awkward שיר השבוע לא של דה יוזד: papa roach - time and time again papa roach- forever papa roach - last resort rage againstthe machine - killing in the name of underoath - when the sun sleeps להקת / אלבום השבוע: --- קליפ השבוע: ---- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:עצבן - התעלמויות, שימח - אנשים מסוימים, אירוע - היום באולינג! ציטוט השבוע: "אה, הכרתי אותם בטעות!" מתנגן בראש / פלייליסט: placebo - running up that hill תמונת השבוע:

Noa Tsror

New member
פמפמ

שיר השבוע של דה יוזד: B&Y שיר השבוע לא של דה יוזד: אלכסיס, שיר 7 הדיסק הראשון. להקת / אלבום השבוע: הפסקטול של רקוויאם לחלום קליפ השבוע: ביג גירל דונט קריי של פרגי, יש שם ג'ס! חח תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תכנית, בנות גילמור7 וסרט... טרינספוטינג. שיושיו. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: לאדעת, היה חופש זה היה שבוע נחמד ציטוט השבוע: "אולי הוא מת?" "מה מת?" "פרות ישנות בעמידה." "?...." "אולי הוא ישן ומת בשינה" מתנגן בראש / פלייליסט: מתנגן באמת חח.. נו שיר השבוע ^ תמונת השבוע: נוגחה חח

עונה../images/Emo28.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Sound Effects And Overdramatic Paralyzed שיר השבוע לא של דה יוזד: First Day Of My Life - Bright Eyes Weak - Skunk Anansie Grey - Yellowcard להקת / אלבום השבוע: Yellowcard קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: שימח - סוף השבוע הזה שיפור רציני לעומת ההתחלה. אני ועוד כמה בנות עשינו מסיבת פיג'מות מצומצמת ושתינו נסטי ודיברנו שטויות כל הלילה. ציטוט השבוע: "שלומית בונה סוכה, מוארת וירוקה, לכן היא הסוכה, שלום!" [חברה שלי מעוותת שירי סוכות] מתנגן בראש / פלייליסט: מכונית - משינה (וזה כ"כ שיר מרגיז) תמונת השבוע:

taltol14

New member
../images/Emo97.gif

שיר השבוע של דה יוזד: DARK DAYS שיר השבוע לא של דה יוזד: WE ARE BROKEN - PARAMORE להקת / אלבום השבוע: PARAMORE קליפ השבוע: X תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ראיתי סרט יפה, שכחתי את השם שלו משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: שבוע חרא ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: תגובה מהירה :/

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דה יוזד: the ripper שיר השבוע לא של דה יוזד:ממ..take it-avril lavigne להקת / אלבום השבוע: blink 182 קליפ השבוע: the taste of ink תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:לא יודעת משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:ממ...הרבה>_<" ציטוט השבוע:לא זוכרת.. מתנגן בראש / פלייליסט:take it תמונת השבוע:

Broken sound

New member
ואעעעע../images/Emo99.gif

שיר השבוע של דה יוזד: maybe memories שיר השבוע לא של דה יוזד: Kill hannah- I wanna to be a kennedy להקת / אלבום השבוע: Kill hannah+The used קליפ השבוע: מממ, תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ממ נמלטים><" משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:יש הרבה שעיצבן.אבל זה יעבור. שימח, הייתי בירושלים אצל החברים היה מושלם.
ציטוט השבוע:"90שקל, מההה?,90שקל, מההההה?,90שקל,למהע?" LOL מתנגן בראש / פלייליסט:Funeral For A Friend - Roses For The Dead תמונת השבוע:

matanxmou

New member
ככה:

שיר השבוע של דה יוזד: My Pesticide שיר השבוע לא של דה יוזד: Teenagers (פשוט כולם התחילו לשמוע את השיר הזה אז אני נדבק אליו מחדש. וכן, כולם. אפילו הקשוחים שבח'ברה חחחח) להקת / אלבום השבוע: LFTL קליפ השבוע: קליפ? אמ. לאדע. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גיבורים! כמובן! משהו שעיצבן השבוע: הנזלת. ציטוט השבוע: "אנחנו פשוט חבורה של חרמנים שיושבים באמצע העולם ובוכים על החרמנות שלהם" מתנגן בראש / פלייליסט: "בוא נילס בוא נעוף בו נמריא עד סוף הדרך..." חחחחחחחחחח תמונת השבוע: אנערף..

O L g i T

New member
וואי אני מצטרפת לציטוט

בעצם הוא ככ נכון לגביי שהוא מצרף אותי אליו בעצמו

../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד: - שיר השבוע לא של דה יוזד:7 ירז של סאוסין להקת / אלבום השבוע: סאוסין נראה לי קליפ השבוע: סתם משהו שחברה שלי צילמה תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שה"ק 2 חחחחחח למרות שלא ממש צפיתי בו סתם העברתי דאחקות עם חברות משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:וואו איזה נדוש לכתוב פופאי... אז סתם יציאה לארומה/נאפיס וכל היוצא בזה ציטוט השבוע: The sun goes down and so does shit. חחחחחח פאק אני מטומטמת מתנגן בראש / פלייליסט:Angela Baker and My Obsession-Senses Fail תמונת השבוע: אין

עונה..

שיר השבוע של דה יוזד: Say Days Ago שיר השבוע לא של דה יוזד: Silverchair - Ana's Song להקת / אלבום השבוע: Plain White T's קליפ השבוע: X תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: "קשרים אפלים" בAXN, זה כ"כ טוב :) משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: קיבלנו תאריכים למועדי חורף, ויש לי שתי בגרויות יום אחרי יום. ועוד במתמטיקה והיסטוריה :S ציטוט השבוע:X מתנגן בראש / פלייליסט: The White Stripes - Seven Nation Army תמונת השבוע: מסכן חח

GD ROCKS

New member
זה אומר שגם לי יהיו את התאריכים האלה? :/

גאד. נדפקתי.

GD ROCKS

New member
חחח זה לא משנה. אני צריכה בגרויות חוזרות.

זוועות מה שהם הביאו לנו שנה שעברה במתמט' SSS:

למעלה