איך עבר השבוע....

taltol14

New member
את זאת שהיתה אמורה לעשות בגרות בלשון ../images/Emo3.gif

+

Noa Tsror

New member
*-*

זה אחד הפירסים הכי יפים שיש זה וליפרינג.. אבל עם נקודה.. &_&

Rose131

New member
איזה אדיר,

אני מנסה לחשוב אם את יכולה כזה.. לשים פשוט טבעת גדולה שתחבר בין שני הפירסים וכזה.. תסגור לך את הפהXDDD אוקי, סליחה, לא מצחיק
ואת ממש יפה

FFTL

New member
גמר חתימה טובה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: הממ..הקיץ בא
להקת / אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ישנן בנות. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: "איך......הכירו? צ'אט ערוץ הילדים. היא אמרה: "מי שאוהב פיזיקה שיקיש חייכןחייכןחייכן" והוא...הקיש חייכןחייכןחייכן." >< מתנגן בראש / פלייליסט: Love`s Requiem - HIM תמונת השבוע: ביי.

עבר נהדר../images/Emo28.gif

שיר השבוע של דה יוזד: PHA, כרגיל שיר השבוע לא של דה יוזד: Perfect World - Billy Talent להקת / אלבום השבוע: Billy Talent קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אתמול היה נחמד. ראיתי המון אנשים. ציטוט השבוע: "למי יש מצלמה עם פלאפון????" מתנגן בראש / פלייליסט: Billy Talent תמונת השבוע:

Mg14

New member
אוקי עליתי על זה, יש לי בעיה עם נושאים של הוד

עות שיר השבוע של דה יוזד: on my own מרוב שניגנתיD: earthquake שיר השבוע לא של דה יוזד: mcr -cancer aiden - i set my friends on fire saosin - bury your head להקת / אלבום השבוע: פו פייטרס קליפ השבוע: של הפו תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: כלוםD: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: יום גיבוש [וגם הצלחתי לצום את כל הצום סוף סוף - גאה בעצמי
] ציטוט השבוע: --- מתנגן בראש / פלייליסט: foo fighters - best of you תמונת השבוע: תגובה מהירה

באיחור אופנתי P:

שיר השבוע של דה יוזד:X שיר השבוע לא של דה יוזד: Tears for Fears – Mad World Boys Like Girls – Five Minutes To Midnight Placebo – Sleeping With Ghosts Incubus – Mexico Thursday – War all the Time 3 Doors Down – Not Enough Counting Crows – I Wish I Was a Girl Rage Against the Machine – Beautiful World AFI – Sacrifice Theory Nizlopi – Freedom 30 Seconds to Mars – I'll Attack Cute is What We Aim For – The Curse Of Curves Aiden – Silent Eyes blink-182 – All the Small Things Red Hot Chili Peppers – By the Way להקתה שבוע:Cute is What We Aim For ו-McFly אלבום השבוע:JUST MY LUCK קליפ השבוע:אמממ אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:לא ראיתי ... משהו שהכעיס אתכם השבוע:אמממ הייתי ב"פולן בר" ומצאתי חולצה ממש יפה אבל לא אהבתי את הצבע אז שאלתי את המוכר אם יש לחולצה עוד צבעים, לפני שהספקתי לסיים את המשפט אחת המוכרות קפצה עליו והתחילה לנשק אותו איזה חצי שעה ,מתעלמת ממני לגמרי, וכשהיא סוף סוף הסכימה להתנתק ממנו להביא לי את החולצה מהמחסן היא לא חזרה!!!$@## זה ממש עיצבן אותי משהו ששימח:אממ התחברתי לאנשים בקורס פסיכומטרי -במיוחד לעוד 3 בנות -הן ממש נחמדות שזה הפך את הקורס לפחות נורא...וקניתי מת"א תיק גולגולות ממש יפה :) משהו שעיצב:אחיות שלי נוסעות ללונדון ל-5 ימים והן גם יפגשו עם דוד שלי (ובני דודים שלי) אני כל כך מקנא!!!!!!!!!! ציטוט השבוע:בקורס פסיכומטרי מקפיאים את התלמידים אז אני וחברה שלי צחקנו על זה "מה הם בדיוק עושים מכניסים אנשים לחדר בטמ"פ של 40 - ואחרי חצי שעה מי ששורד הופך להיות מדריך?" מדריכה:"אם מצלצל לכם הפלאפון אתם צריכים להביא עוגה" תלמיד:"ואם זה על רטט" מורה"אז עוגיות" מתנגן בראש / פלייליסט:Oasis – Don't Look Back In Anger תמונת השבוע:

Noa Tsror

New member
בלהבלה

שיר השבוע של דה יוזד: אין שיר השבוע לא של דה יוזד: רייג' אגינסט דה מאשין להקת / אלבום השבוע: אלכסיס, חזרו. חה קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ורוניקה מארס חח משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: יוםכיפור ציטוט השבוע: "אני בקטע שדופקים לו מכות" "כבר אנסו אותו?" "נטעעעע" חחחחח מתנגן בראש / פלייליסט: נממממממממממ לאדעת תמונת השבוע: איןאיאןאין צום קל וגמר חתימה טובה גמלכם:)

Rose131

New member
הממממממממממממממממממממ.

שיר השבוע של דה יוזד: כלמיני. שיר השבוע לא של דה יוזד: כלמיני! להקת / אלבום השבוע: MCR, האלבום הראשון והחדש קליפ השבוע: קיס אוף דאן- HIM תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הממ.. SuperBad או משהו כזה ? משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:סתם כזה יום כיפור, היה חביב. ציטוט השבוע: "מאז שהתחיל יום כיפור אני לא מפסיקה לאכול" מתנגן בראש / פלייליסט: Drowning Lessons- MCR תמונת השבוע:איןליכוח.

למעלה