איך עוברים מזוגיות לידידות?

תראה , תקשיב

מכיוון שאני קצת יותר מבוגרת ממך, יש לי יותר ניסיון ולכן אני צודקת

ghatto

New member
קחו תקופת צינון רצינית

אולי זה יעבוד בשבילכם.

ghatto

New member
בהמשך לזה

האם קרה פה למשהו המעבר ההפוך - מידידות לזוגיות - אז ספרו משהו על איך זה קרה.

ס22ית

New member
אין חוקים בזה..

זה לא משהו שמתכננים ועובדים עליו.. או שזה קורה מעצמו או שזה לא קורה. בכל מקרה, לרוב, אין דבר כזה...תמיד יש אינטרסים לפחות לצד אחד. אלא אם כן, עברתם כלכך יחד ועבר מספיק זמן כדי שהכל יהיה מאחור וכל אחד נמצא במקום אחר עכשיו. אוטומטית אחרי קשר שנגמר קשה להפוך לידידים

k e r e n m

New member
אני חושבת..

שלא הייתי רוצה לשמור על קשר ידידותי עם מישהו שיצאתי איתו, ואהבתי אותו. כי גם אם זה נגמר עדיין נשארים רסיסים של רגש, ובאיזשהו שלב זה גם יגיע לכך שכשתשמע שהיא יוצאת עם מישהו חדש, תכאב (או להפך). אז מעדיפה מראש לא לכאוב ולסיים את זה באופן מוחלט.זאת דעתי בכל אופן.

אין חוקיות או נוסחא קבועה ושולטת.

אני חושבת שהשאלה האמיתית היא למה אתה חפץ בידידות הזו?

k e r e n m

New member
והנה..

הגענו שוב לעניין האינטרס- הוא חפץ בידידות הזאת כי הוא מקווה שאולי...

זה את אומרת.

אולי הוא חפץ בידידות הזו כי הוא מקווה שיום אחד היא תחזור להיות אותה מערכת יחסים ואף טובה יותר, ואולי הוא חפץ בידידות הזו כי הבחורה שמולו היא אומנם בן אדם מקסים אבל לא בכדי להיות בת זוגו..

k e r e n m

New member
נו ..

ולזה בדיוק התכוונתי- יש לו איזשהו אינטרס. נדמה לי ששתינו מסכימות בעניין.

טוב, במקרה הזה

אני כבר אגרר שוב לתוך השמת לב לקטנות ואתם שונאים שאני עושה את זה, אז כן, אנחנו מסכימות
.

מוותק

New member
בכל דבר יש אינטרס...

! אני מסכימה עם סקארלט, שקיימת אופציה שהוא מתאים כאדם אבל לא כבן-זוג. נכון שגם כאן יש אינטרס - למשל... מישהו שאני אוהבת ואני יודעת שהוא אוהב אותי... סוג של אינטרס... אבל מה רע באינטרס מסוג זה... ?

niva99

New member
לכאורה המעבר אמור להיות פשוט.......

מבטלים את עניין המין בין בני הזוג והנה קיבלת ידידים כשרים למהדרין. השאלה המתבקשת מהפוסט שלך היא למה שתרצה לשמור על יחסי ידידות לאחר מע' יחסים "שהלכה ודעכה וצריך לסיימה"? לגבי הזמן שצריך לעבור בין השלבים אם בכלל -זה עניין מאד אינדבידואלי. (אין חוקים ברורים בעניין-ואף אחד לא ימדוד עם סטופר). הידודות עם האקסית ברור שתהיה שונה מאשר עם כל אחת אחרת וזה מהסיבות הברורות (אתם הייתם בקשר יותר אינטנסיבי-ומכירים ,מן הסתם,יותר לעומק) האם אפשר לשמור על ידידות? זה קיים (אמנם מצב נדיר). המשך שמירת הקשר-תלוי ברצון הטוב של ש-נ-י הצדדים. מה עוד אתה צריך לדעת? שהמשאלה שלך די מובנת (מצד אחד). אך מצד שני ,זה מאין רצון /צורך "להאחז בקרנות המזבח" של הקשר שקרס. לפעמים חשוב לדעת לשחרר ולהרפות...

niva99

New member
לתומי חשבתי שאתה שואל על עצמך

ואז הסתבר לי 0לא חשוב איך) שמה שמטריד אותך בעצם זה חזרתו של החבר לשעבר לחייה של חברתך. העניין תלוי (כמו שכבר ציינתי גם ברצונה). וזה שהיא מתחילה להתייחס אליך לא יפה במס' סיטואציות-צריך לשמש עבורך כאותות אזהרה.

s i e l o

New member
כעקרון..

אומרים שבכדי שהידידות תצליח קודם צריך לנתק קשר למשך מחצית הזמן שהייתם זוג. אני אישית לא מאמינה בידידות שאחרי זוגיות, במיוחד לא אחרי זוגיות שהיו מעורבים בה רגשות עזים, נראה לי בלתי אפשרי..

למעלה