איך עובר עליכם השבוע הראשון

דוקא נראה לי שדיסקברי יחפשו פועל

מהדרגה הגבוהה להחליף את לנדיס שמשאיר חלל גדול. אם לוקחים בחשבון שגם פניה עוזב וגם הוא היה בשנים האחרונות על תקן של סוס עבודה, אז בכלל יש להם חוסר בקטע הזה. דוקא בקשר לחד יומיים אני חושב שהם התחזקו בהמונד שהגיע שלישי בפריז-רובא ובבלגי הצעיר לייף הוסטה שהפגין כושר גבוה בקלאסיקות של 2004. עוד בלגי צעיר - דבולדר, גם הוא יכול להוסיף להם בשטח הזה. הרכש הבולט שלהם עד עכשיו הם פופוביץ וסבולדלי שהם יותר כוכבים מאשר פועלים. לכן, כמו שאמרתי בהתחלה, בהנחה שהם יצטרכו לרכוב ב-3 גרנד-טורים הם צריכים עוד פועלים ורצוי פועלים מהרמה הגבוהה ביותר.

אני ממליץ להם על שני רוכבים

הראשון הוא לוי ליפהיימר שכבר רכב בקבוצה ומאז שעבר לרבובנק הוא לא הצדיק את הציפיות. עכשיו גם רבובנק קנו את מנשוב כך שליפהיימר כבר לא יהיה המוביל בטור. השני הוא אוסקר פרירו מפונאק. גם "ינקמו" קצת בפונאק על זה ש"גנבו" להם 2 רוכבים וגם פרירו הוא רוכב מצוין וגם צעיר יחסית ועתידו לפניו.

פריירו מתאים לטענה שלי

שברונייל וארמסטרונג אוהבים רוכבים ספרדים. אבל הם רומזים שמדובר בשם גדול, אז אולי הכוכב העולה של הוואלטה, מיסטר סנטי פרז? נמצא בדרך לדיסקאברי. פועל הרים מצוין לטור, ומוביל לוואלטה.

natyh

New member
המלך הבא

לא פועל הרים . אם סנטי פרז בדרך לדיסקאברי הוא יהיה היורש של לאנס, ושוב עיסקה מצוינת שלשני הצדדים תהיה מצוינת סנטי יתן ללאנס שנה אחת אחרונה של לאנס כפועל ויקבל את הירושה , שלאנדיס לא הצליח להוכיח את יכולתו לקחת בואלטה . נתי

Mont Ventoux

New member
סנטי, דיסקאברי ופרו-טור

הבעיה היחידה עם סנטי פרז שהוא (כצפוי) לפי השמועות נתפס על סמים או עירוי דם או וואטאבר - משהו נוסח המילטון. (בהקשר זה, צריך לזכור שבזמן הוואלטה דווח לנו על - למיטב זכרוני - 6 מקרים לא-רגילים של בדיקות דם, בניהם מגיבורי הוואלטה - לפי השמועות. כנראה שסנטי הוא ההד הראשון לכך, צריך לראות מה עוד בהמשך). לגבי שמות נוספים לדיסקאברי - כאמור, לדעתי מה שארמסטרונג רמז עליו בעבר, התיחס לצ'יפו. עוד עסקה של דיסקאברי שנפלה. כלומר, כרגע אין שם גדול בתהליך מו"מ. כנראה שדיסקאברי מעוניינת בשוק היפני ובשוק האוסטרלי. בנתיים הם רכשו רוכב יפני צעיר. אז מי עוד? לייפהיימר - הם כבר ניסו לקנותו בחזרה לעונה הבאה וזה לא הלך. סימוני - אין סיכוי. פלצ'ה - ניסו לקנותו בעבר. לגבי השנה, עדיין לא שמענו על מו"מ, אבל אופציה אפשרית, בעיקר בהנתן המצב הבעייתי משהו של פאסה. פריירו - אולי. נכון שצריך "להחזיר" לפונאק על כי לקחו להם רוכבים טובים, אבל כתמי הסמים בפונאק ממשיכים להתרחב, ואולי קיים חשש מסוים - לא להביא צרות לקבוצה. בכל מקרה גם לדעתי החיזוק צריך לכסות טורים - זו גם האוריינטציה המרכזית של הפרו-טור. דווקא נראה לי שלגנוב ל-csc יותר חשוב. גם הם לקחו שני אקסים של הפוסטל, ויש לשתי הקבוצות האלה הרבה טעם משותף. הקשיים הכלכליים של csc טרם נפתרו (למרות מאמציו של ריס - האיש שממעט לדבר - שגם עלה לאוויר בשידורי היורו את אליפות העולם) וזה פותח פתח. המעבר של יאקשה לליברטי הוא אחד התוצאות של מצב זה. (אכן, אסכים שליברטי נראית כמתחזקת והיא והבלאריים נראות כקבוצות הספרדיות המובילות, שעה שאוסקטל עושה קולות דשדוש). בנתיים, שוב חוזרת הרכילות על באסו. זה מוביל אותי לסיפורי הפרו-טור: צריך לזכור שרשימת 20 הקבוצות היא של מועמדים בלבד ושאין זו רשימה סופית. ידוע כי ישנם מספר קבוצות עם בעיות מימון ולכן בהחלט תיתכנה התפתחויות חדשות בנושא, בין אם התקפלות קבוצה מן הפרו-טור, ואולי הכנסה של אחרת במקומה, ובין אם בריחת רוכבים לתנאים טובים יותר. מה שבטוח זה, שעונת המלפפונים טרם נסתיימה.

ת'אמת זו לא תהיה הפתעה גדולה

מדי, אם יודיעו שסנטי פרז הסתבך בחומרים אסורים. אני יודי שזה די חמור להגיד את זה, אבל כרגע כל מי שנמצא בפונאק הוא בגדר חשוד. תוך שבועיים שני רוכבים בכירים של פונאק הסתבכו (קאמינזד והמילטון), וזה קצת יותר מדי מכדי להיות מקרי. לגבי יאקשה, אני חושב שהיתה לו עונה מצוינת, הוא הצליח לשדרג את עצמו. אבל הוא לא מגיע לליברטי כסופר סטאר, הוא לא יאיים על מעמדו של הראס. הוא יגיע בעיקר בשביל להביא נקודות במרוצי הקטעים הקצרים, ובגרנד טורס, הוא יהיה מספר 3 או 4 של ליברטי. אחרי הראס, נוזאל ואולי גם דה גאלדינו.

natyh

New member
יאקשה בליברטי

זו טעות של שני הצדדים . יאקשה עלה לדרגת כוכב ואפילו כוכב על בשל האמון של ביארן ריס והקבוצה . הוא יתקשה לשחזר את אותה יכולת ונאמנות בקבוצה אחרת , ראו גרמני אחר ... פועלו של ריס שזכה בטור . להערכתי יאקשה חוזר כפועל על , אך לא כוכב . ומעריך שלא יקבל את התמיכה לה הוא זקוק במירוצים חד יומיים . בליברטי נמצאים פועלים מצוינים קולדו חיל אנחל וויקיוצו דה גאלדינו נוזאל וכעת בעית האיגו תהיה קשה יותר . להערכתי יאקשה פשוט עבר בשל סיבה ארצית מאד : כסף כמו גם הבעיות הכלכליות הקשות מאד של ביארן ריס כעת וכבר כתבתי באותו יום שהוחזר פויקט אחורה מהבריחה בטור כי יבא יום וריס ישלם את המחיר ! CSC ענק התוכנה הדני חזרו לריס בעת בנית הקבוצה לעונה החדשה והגישו לו את השטר לפירעון . אני מעריך כי יאקשה הוא סנונית ראשונה ויהיו עוד נמלטים מהספינה הטובעת הזו . נתי

cerevelo

New member
פרנק הוי

פרנק הוי, הדני, מומחה קלאסיקות כבר נטש על רקע כספי.

אולי חסר כסף ב-CSC אבל...

בכל זאת הם גם רוכשים רוכבים. רכש קצת מפתיע שהם עשו הוא ג'ובאני לומברדי המאיץ האיטלקי הוותיק שהתפרסם גם בזכות ההובלות שהוא נתן לאריק צאבל ולמריו צ'יפוליני וגם בזכות לא מעט נצחונות שצבר בזכות עצמו. הרוכב היחידי של CSC שיכול להקרא מאיץ הוא גווידי, כך שהצירוף של לומברדי אמור לחזק את החלק הזה. אם כי, בשנת 2004 לומברדי (כמו צ'יפוליני) לא עשה שום דבר משמעותי במדי דומינה וקאנצה.

למעלה