איך עוד לא התחיל פה דיון על זה...

איך עוד לא התחיל פה דיון על זה...

אין לי מושג... COFIX
אתר החברה

הכל ב5 שקל.... יש לזה עתיד?
האם ינהרו בני ישראל הפרעסרים לשתות קפה במחיר הנמוך רק כי זה קפה ? האם האיכות תשמר? מה תהייה האיכות של המוצרים ככלל והקפה בפרט.... מסקרן ומעניין...

Yehuda Badihi

New member
אם הם קולים בעצמם קפה טוב ולא קונים איזה זבל

זול אז יש סיכוי להצליח. להרוויח אמנם פחות על כל כוס אבל למכור הרבה כוסות. כנ״ל לגבי שאר המוצרים שלהם. אין מוצרים כאלו באיכות טובה שאתה יכול לקנות מבחוץ ולמכור ב5 ש״ח. אתה חייב לייצר בעצמך אם אתה רוצה למכור מוצר איכותי במחיר זול ללקוח הקצה. לא לשכוח גם שמדובר רק על TA. לנוסחה הזאת של איכות+מחיר = כמות + מינימום שירות, יש פוטנציאל. אבל מספיק שיפשלו באחד המרכיבים וזה יפול. שיהיה בהצלחה. אני עדיין לא טעמתי את המוצרים שלהם.

mr dish

New member
אנחנו לא מדברים על העיקר ! העיקר הוא שכניראה

אנחנו על סיפה של הכניסה למועדון היוקרתי של מדינות נורמאליות, המבססות את המסחר שלהן על הוגנות אזרחית, רווחים סבירים ותחרותיות אמיתית, לא הסכם תוך קריצת עין, כזה המאפשר את ההשתוללות העכשיוית של הסופרים הגדולים, למשל...

הרשת מוכרת את המוצר, נטו, TO GO...לא את הבילוי עצמו, אשר יקר פי 2 מהמוצר...

mr dish

New member

כן, סגפרדו בשקיות לא ממותגות...

שקית לא ממותגת אומרת בדרך כלל מוצר משונמך וזול במיוחד של יצרן, כאשר בשל המחיר הנמוך והתחרותי לפעמים כמעט ללא רווח ולא רוצים שהמוצר יהיה מזוהה עם התדמית היוקרתית שבונים למותג האב...

תמיר 8

New member
הקונספט מזכיר לי את פלאפל רצון

בקינג גורג.מנה 6 שקלים.מנה נהדרת ,תמיד משתרך תור המבטיח טריות.אחרים גובים 18 שקלים..

תראה... ביקרתי פעם בפלאפל רצון...

להגיד לך שזו מנת הפלאפל הטובה שאכלתי?!... רחוק מזה אפילו... הכדורים היו "לחמיים" כאלו לא רכים ונימוחים, הכל היה טרי ונראה בסדר, סה"כ סלטים טריים... מה רע?! אני מניח שהוא קונה ירקות במחיר זול כנראה מסוחרים מהשטחים מבני דודנו, מה שאומר בלי בקרה של משרד החקלאות, לטחינה היה טעם ברור של עמילן ובמרקם נוזלי מאוד ומעט דברי, מה שאומר הגדלת נפח עם קמח כלשהו עשה לי חשק לחזור?! ... לא באופן מיוחד... לדעתי ההשוואה לפלאפל רצון היא מצויינת... הפרעסרים יעותו ומי שירצה משהו טוב יותר ותמורה שיש בה גם הנאה , לא יתעכב במקום.
אני אגב אוכל פלאפל ממש טעים +כוס לימונדה בלוינסקי ב15 ש"ח

mr dish

New member
דובי, מה לאשכנזי וורדרד מכור לרגל קרושה,

ולפלאפל?

גם בקפה הפתעת...המקסימום היה תה ויסוצקי, עם זרת ישרה....

אגב הבת של אבי כ"ץ התראיינה בתכנית הבוקר...

...בערוץ 10 וטענה שהקפה קלוי במיוחד בשבילם בית קליה מקומי...

dts

New member
הם לא טועים

עברתי אתמול במקום (ברכב) שמתי לב אליו בפעם הראשונה.
המקום עבד יפה והיו לא מעט אנשים.
נכון ללפני כשעה- המקום מפוצץ עם תורים למדרכה
אין ספק שחדשות ערוץ 2 ו YNET עושים ימבה עבודה בטווח הקצר.
רעיון טוב שבהחלט עשוי להתרומם לרשת המונית לקהל ההמוני אבל ובנגוד לרוח הפורום אלו הרוב הגדול באוכלוסיה ועל הרוב הזה המקום יעלה או יפול.
להערכתי אם אכן מחצית מהתחזית השאפתנית שלהם תצליח זו בעיה קשה לרשתות הקפה האחרות ולהמוני בתי קפה שונים בארץ.
מין אפקט איקאה שימשוך מחירים כלפי מטה או מיתוג זול ברשתות לקפה זול ב TO GO בלבד.

dts

New member
קניון רחובות מגיב לקופיקס

קפה ב-5 שקלים בכל בתי הקפה
מדווח דמרקר
הרבה יותר מהר ממה שחשבתי
תיכנון נכון של יח"צ / דיברור והצלחה של המשרד שמטפל בהם

אני לא מיחצן אותם אבל בהחלט מתפעל מהמחשבה ,היוזמה והביצוע בתקציב יחסית סביר.
עוד קצת רגל על הגז ואפשר לעשות כאן אחלה אקזיט מהיר.(לדעתי האישית כמובן)

knappertsbusch

New member
קראתי, הרהרתי, אני מאחל הצלחה

במידה והמחירים לא יזוזו, או בקיצור, כמו שאמרו לפניי, מודל איקאה.

באופן פרדוקסלי משהו, מכירה של כמויות כאלה במהירות דווקא מיטיבה עם הקפה -
התחלופה של הסחורה הרבה יותר זריזה.
סגפרדו? נו שוין. קיימים גרועים מאלה.

dudi4321

Active member
גם דפני ליף כתבה על זה בפייסבוק

כמו פלפל ב10 הרוב לחם טחון.

mr dish

New member
דפני לופלוף אכן ניראית כאחת שמבינה בפלאפל.

הרבה פלאפל.......

למעלה