איך עושים דברים

אני עושה דברים

איך אתם מעבירים סוס להליכה? מדרבנת איך אתם מעבירים סוס לטרוט? כנ"ל איך אתם מעבירים סוס לקאנטר? כנ"ל עם רגל חיצונית אחורה איך אתם עולים על הסוס? מורידה את הארכובה איך אתם יורדים מהסוס? מוציאה את הרגליים מהארכובות מעבירה את רגל ימין לצד שמאל ויורדת איך אתם עושים טרוט? גם ישיבה וגם קימה מכנסי רכיבה וציוד? אני לא קונה ציוד לסוס כי אין לי סוס פרטי, מכנסי רכיבה אני קונה לפי צבע שאני אוהבת ומתחשבת באיזה צבע צריך לתחרויות מיכל המושלמת

צדק8

New member
נמנמנמ...

איך אתם מעבירים סוס להליכה? מדרבנים רגל צד ימין רגל צד שמאל, עושים קליקים.. איך אתם מעבירים סוס לטרוט? מדרבנים עם שתי הרגליים, עושים קליקים.. איך אתם מעבירים סוס לקאנטר? שמים את הרגל החיצונית קצת יותר אחורה, מדרבנים עם הרגל הפנימית, עושים צליל של נשיקה ומחכים שהסוס יעבור מה אתם עושים כאשר אתם מול מכשול? נמנמנ..יושבים עמוק באוכף, מדרבנים אם צריך, מביאים תסוס מול המכשול ומחכים שהוא יקפוץ...
איך אתם עולים על הסוס? סולם או רגיל? שמים ת'רגל בארכובה ו...עולים ? שהייתי בלונז' בלי אוכף לפעמים עליתי מהגדר של המנז ולפעמים נעם היה שם לי יד והייתי קופצת... איך אתם יורדים מהסוס? סולם או רגיל? מממ..מוציאים ת'ארכובות, מסדרים אותן, מעבירים ת'רגל מעל התחת של כפיר וקופצים ^^ איך אתם גורמים לסוס לרדת על מתג? לויודעת... מממ..אף פעם לא גרמתי לו לרדת על המתג..נראה לי
איך אתם מפנים את הסוס לצדדים השונים (ימין ושמאל)? מבקשים עם המושכה הפנימית בקשות קטנות, מחזיקים חזק את המושכה החיצונית, שמים את הרגל החיצונית קצת אחורה שיתעגל ומדרבנים עם הרגל הפנימית. איך אתם עושים טרוט? יעני: קימה או ישיבה או שניהם? גם וגם. לרוב קימה. איך אתם מלבישים מכנס רכיבה? בזהירות. לפי מה אתם בוחרים ציוד רכיבה וציוד לסוסכם? מממ..נוחות..יופי..בטיחות..ממ..

צדק8

New member
מה ??../images/Emo6.gif

אם אני לפני הקפיצה העיז לדרבן את כפיר הוא לא יעשה לי את זה רק בקאנטר מטורף אלא מגאלופ או משו בסגנון.... כדי שהוא יקפוץ אני לא צריכה לשמור עליו קצת ולדרבן, אני צריכה ממש לשמור עליו ולהגיד "הוווו" ו"פרפפפפ" כל שניה

Shai Felton

New member
כי את עוד לא למדת לשמור עליו...

פחחחח.... קרעת אותי
זה רק מראה שכפיר עדיין קצת אוטומאט......

למעלה