איך עושים חיבור תלת פאזי בדירה?

בסוף אני צודק . גם התלמיד היצדיק

אותי . וגם שאין רווח בענף . וגם מדובר על עבוד חשמל קטנות . בבתים . לא על פרויקטים גדולים של מיפעלים . נו שויין שיהייה במזל

xorense

New member
בדיוק

ועוד היום שהשוק בשפל תעשה לי טובה. ומה עוד שבבצפר לומדים להרכיב הכל מפסקים ממ"ד פחת הכל, למרות שידעתי את הרוב לפני.

Rשף

New member
איזה ויכוח הזוי !

קרמר יקירי, אתה באמת (אבל באמת) חושב שתפקידו של החשמלאי רק לאשר ? הוא אפילו לא פיקח על מהלך העבודה, איך הוא יכול לדעת כיצד ביצעת אותה ? ולגבי ההגדרה לא יעזרו ההתחמקויות שלך- זוהי עבירה פלילית לכל דבר, נכון שאף אחד לא מת ממנה (עדיין) אבל על פי החוק היא כזו. אגב הבעיה בפל קל היא לא חיסכון בבטון, לא הסרת עמודים ולא אי עמידה בחוק. אם תקראו את הדוח של ועדת וורסאי בענין הפל קל תבינו שהבעיה יותר עמוקה, והיא בבסיס השיטה והביצוע.

עברה פלילית זה כן ונכון . אבל אבל

עולם העסקים בנוי מקומבינות , משמור לי ואשמור לך . משקעים מיתחת לתקן , האנשים מחפשים זול . הקבלנים הגדולים מחפשים זול . זיוף נתונים של מוצרים . הדבקת מדבקות של נתונים שונים מהייצרן . וזה גורם ליפעמים לאסונות . אבל מה לעשות זה טיבעו של האדם . לחפש זול . אפילו בבטון חוסכים . אני מרגיש את זה כאשר אני קודח בבטון חורים לעמודים של הצלחות לוויין . כך שאים תיכתוב מאה פעם פלילי . העולם כמינהגו ימשיך לחסוך ולחפש זול

טלי12345

New member
הבית ישן

בן 20 ++ שנה, כך שאין בו כבל והיום החיבור עומד על 25 A

רז חשמל

New member
הגדלה בבית ישן

את חייבת להזמין חשמלאי שיבדוק את המערכת ויתן לך הצעת מחיר. אם תפרסמי כאן את אזור מגורייך אולי חשמלאי אורח בפורום ייתן לך הצעת מחיר.

טלי12345

New member
אני בהחלט אזמין חשמלאי

פשוט רציתי לדעת מהם הסיבוכים האפשריים ומה סדר הגודל של המחירים,כדי לא להתעלף כשיבוא החשמלאי
יש מצב שחשמלאי יאמר שלא ניתן לעשות?

למעלה