איך פגשתם את החצי השני שלכם?

נופר30

New member
אנחנו בצ´אט

הוא התלהב מזה שאני לא אוהבת לדבר בפרטי דיברנו חמש דקות בצ´אט וחמש דקות בטלפון הפגישה העיוורת שלנו הייתה בחתונה של החבר הכי טוב שלו מאז אנחנו ביחד האהבה גדלה לאט לאט לא אהבה ממבט ראשון אבל אהבה טובה עברנו לגור אחרי שבועיים יחד ועוד 38 יום אנחנו מתחתנים

rozar

New member
הכרתי את אחיו הגדול בעבודה

אפילו אי אפשר להגיד "הכרתי" - הוא ראה אותי אצלו בעבודה פעם אחת חמש דקות. השיג את הטלפון שלי וביקש את רשותי לתת את המספר לאח הצעיר שלו. לא רציתי להסכים אך היתי בזמן השיחה בעבודה ולא רציתי לקק אותו ליד המנהל שלי. כשגיא התקשר לא הסכמתי להפגש בגלל המבחנים וגם לא הייתי מוכנה למשהו רציני (מייד שמעתי שהוא רציני). כעבור שלוהש חודשים שלחתי לו הודעה מטופשת לטלפון והתקשרתי "להטנצל". בפגישה הראשונה ראיתי שאני רוצה להתחתן איתו, כעבור שבועיים החלטנו לעבור לגור יחד, בחודש השמיני להיכרות החלטנו להתחתן ונכון להיום אנו מכירים 10 חודשים ונשואיים כבר שבוע שלישי.

maz

New member
סיפור חובק עולם

אז איך נפגשו בחור מהגליל שלמד בנגב ובחורה מהמרכז? בחתונה שלנו סיפרנו לאורחים את הסיפור המיוחד שלנו. זה התקציר: לפני שנתיים וחצי אני לקחתי חופש מהעבודה ונסעתי לחודש וחצי טיול בנפאל ותאילנד. הוא היה לפני שנה ג´, ונסע לחודש לנפאל. אני טיילתי באותו זמן עם בחורה אנגליה-יהודיה שהיתה אז בארץ באולפן, והיתה להם שם "אמא מאמצת". הבן של האשה ההיא היה באותו זמן גם הוא בנפאל והם קבעו להפגש. מתברר שהוא טייל כמה ימים עם אותו בחור. הם העבירו מסרים וקבעו להפגש בגסט האוס של הבחור ההוא באחד הערבים. הגיעו לשם כמה חבר´ה (שיטת חבר מביא חבר) וישבנו שם על השטיח, שיחקנו קלפים, שתינו קפה והיה נורא נחמד. למחרת בבוקר נפגשנו כולנו שוב לארוחת בוקר באחת המאפיות ושם הוא ביקש ממני את מספר הטלפון שלי. רק אחרי חודש אני חזרתי לארץ, ומשהו כמו חצי שעה אחרי שהגעתי הביתה הוא התקשר. קבענו להפגש, היה נחמד אבל לא הייתי משוכנעת לגמרי. רק בפגישה השניה נהיה קליק גם אצלי, שממשיך בלי הפסקה עד היום.

שח_מט

New member
מסיבה.

חבר שלי התחיל איתה. ביקשו ממני להסיע אותה הביתה. במקום הביתה נסענו לפאב עם החבר... משלושה יצא זוג. 7 שנים עברו מאז!!!

לי27

New member
אנחנו ../images/Emo99.gif

למרות שכבר כתבתי את זה פה, הנה עוד פעם ביותר פירוט- אני הייתי אחרי פרידה ממערכת יחסים של ארבע שנים, כך שאת רוב הזמן ביליתי אצל חברתי הטובה.(כמעט מדי יום). הוא, היה בתקופה של השקעת כל המרץ במקום העבודה עד השעות הקטנות של הלילה. ומכיוון שהוא הבוס של בעלה של חברתי הטובה ביותר, גם הבעל של החברה עבד קשה. יום אחד החברה שלי ובעלה החליטו שהם ישדכו ביננו, כך שהבעל יוכל גם לחזור מוקדם יותר הביתה וגם לא לראות אותי בבית שלו כל יום.
שלחו לנו תמונות באי-מייל חודש לפני שנפגשנו. דיברנו בטלפון פעם אחת ונפגשנו בבית קפה. הפגישה הראשונה ארכה כ-4 שעות - מאז כבר שנה וחצי אנחנו ביחד
ומתוכם נשואים חודשיים.

למעלה