איך קורה ש....

איך קורה ש....

אנשים מתבגרים להיות כאלה מפגרים?! בוא נקח לדוגמא את.. הממ.. נגיד.. אודטה (נכון את מופתעת מיטל?)! אתם חושבים שהיא הייתה ילדה נורמאלית? אתם חושבים שהיא שחקה קלאס עם בנות כיתתה או שאולי רק חשבה על טיפים לאיך להוריד את הגיר מהסוליה של הנעל? והכי חשוב, האם גם לנו זה יקרה?! האם גם אנחנו ניהיה אודטות קטנות יום אחד? ולמה?! למה את מישהו צריך לעניין איך להציל חלבונים להקצפה שנפל לתוכם מעט חלמון?! ("מכניסים חצי קליפת ביצה שבורה לתוך החלבונים ה"מוכתמים" ע"י החלמון ושולקים את החלמון החוצה כמו כף. החלמון פשוט נשאב לתוך קליפת הביצה ואפשר להמשיך את עבודת הבישול.") נקודה למחשבה.

מיטללל

New member
האמת

שאני בגישה של: "אם זה מלוכלך-נזרוק ונקנה חדש"
בלי שום קשר, הלוואי שהיה לי איזשהו חוש בישול. אני מה זה לא טובה בזה. כל פעם שאני מנסה משהו-יוצא מזעזע
(דוגמאות- שניסיתי לאחרונה להכין פיצה-הבצק לא טפח
שניסיתי להכין אורז-הרסתי את הסיר
שטיגנתי שניצל הרסתי את הגז החשמלי
וכדומה...) אנשים - אתם יודעים לבשל
בנוגע לאודטה, אני באמת לא מסוגלת לצפות בה 20 שניות רצוף (אגב, התוכנית שלה עדיין באוויר?) אבל תאכלס, היא הצליחה כלכלית לא רע בכלל בנישה שהיא בחרה לה. אז סבבה לה :) מה שקצת מעציב זה שיש אנשים שזה באמת הכי חשוב עבורם חלבונים וחלמונים...
ובשבילם אודטה היא באמת סוג של מלכה מודלת לחיקוי. אנשים- גדלתם עם אמא חולת ניקיון
כמה זה קריטי עבורכם
)

Dark Muse

New member
לפני כמה שנים היא היתה אחרת...

שעוד היה את התוכנית של יוסי סיאס בערוץ 2, היא התאריינה שם והיא פשוט התלבשה כמו אשת עסקים, מגונדרת ודיברה עם יוסי ממש בצורה נעימה ותרבותית... מאז התוכנית הזאת התחלנו לראות מחשופים, בגדים קצת מזעזעים בחוסר טעם שלהם והנחיה די מפגרת... לא יודע מה נסגר איתה. בכל מקרה, בקשר לבישולים... אני תמיד בתחושה שאני עושה את האוכל שאמא שלי עושה הרבה יותר טוב. שאני עושה תפוחי אדמהמ בושלים עם בצל (תבשיל כזה) זה תמיד נדמה שיוצא לי טעים יותר. החביתות שלי הן הכי טובות (והן כמעט אף פעם לא נדבקות או מתפרקות), שניצל אני מכין במהירות, גם שקשוקה אני עושה לא רע בכלל... אבל השיא היה שאפיתי בעצמי פשטידת קישואים כי אמא שלי לא הרגישה טוב, וזה פשוט יצא כל כך טעים, כאילו, יותר טעים משל סבתא אפילו
. אולי יש לי עתיד :-\

בישולים בישולים..

אני דווקא לא רעה בלבשל. אני לא יודעת איך בידיוק להכין דברים, אבל יש לי חוש אילתור נכון כנראה.. או משהו. ולשאלתך השנייה- כן. אמא שלי חולת נקיון בהכחשה. לא נורא נורא קריטי לי בלאגן, אבל אני לא אתן לגושי אבק להתעופף לי בחדר, והגיינה אישית זה עניין מאוד חשוב בשבילי.. 3-4 מקלחות ביום, שכן, זה קצת נשמע חולני לפעמים. האודטה הזאת עדיין משדרת. לצערנו.

comet9

New member
למען האמת..

אני בשלן מעולה.. אני אוהב להכין דברים אקזוטים וקשים להכנה. וכן, גדלתי עם אמא חולת ניקיון ועד היום אני זוכה להצקות בבוקר של "החדר שלך מטונף ומסריח" שרק שהלכתי לישון החלפתי מצעים והעברתי וויש על הרצפה.. גדלתי בכלל להיות אחד שמנקה ומבשל.. ורוב הבנות שיצאתי איתן אמרו שאני אהיה אבא-אמא כזה.. ולא, אני לא הומו.:)

Zoharrr

New member
העיקר לי אפעם לא בישלת!../images/Emo46.gif

רק הכנת לי סלט הזוי!

בקשר לבישול-

בעוד אבא שלי מכין ספגטי בולונז, צ'יפס אלוהי ופשטידות אפילו בלי להשתמש במתכון ואמא שלי מכינה עוגות מדהימות שללקק את האצבעות- אני יצאתי טיפוס ממש לא בשלן, אני יותר טיפוס של "לבשל" דברים פשוטים, בעיקר דברים שההכנה שלהם כרוכה בלחמם אותם במיקרוגל... ולגבי אודטה- תכל'ס היא טיפוס די מעצבן, אבל עם זאת חייבים להודות שהתכנית שלה דווקא די מעניינת

בקשר לנקיון

אמא שלי חובבנית בקשר לנקיון כשמשווים אותה אליי אני החולת נקיון בביתינו. רק אני צסוגלת להרתיח כלים שלא היו במדיח, להשתגע אם הריצפה לא שטופה ולצרוח על כולם אם הם מעזים לגעת במיטה שליוכאלה...

lb22

New member
משהו שקראתי באיזה מייל שקיבלתי

בנוגע לבישולים וכל זה.. ולקחת את זה בהומור בלבד אין קשר בין דעתי האישית לגבי בישולים ולמשפט הזה "בישול זה עסק לבנות עד שזה מגיע למקצוע" זה משפט שחציו השני נכון לפחות ברובו , פשוט יש המון שפים בנים.... בכל מקרה אותי זה שיעשע שקראתי את זה אז ועכשיו נזכרתי בזה.

d e m o sthenes

New member
אני דווקא ממש אוהב לבשל.

ואודטה הסתומה הזאת באמת צריך להוריד אותה משידור. לדעתי אבל היא גם משחקת קצת. באמת קשה לי להאמין שאנשים מגיעים למצב כזה
או שכן?

נרקי

New member
לא נכון../images/Emo31.gif

אני רואה שלאודטה יש הרבה שמחת חיים והיא צוחקת כל הזמן <כמו שצריך> יש לה תוכנית מעניינת לדעתי.. על כל הנושאים שבעולם
היא נראית טוב לגילה... <ניתוחים או לא.... היא נראית טוב בתור אחת שהיא סבתא>

למעלה