אוי ואבוי. ליטפול! מיד!
ד דגה קטנה שטה בים New member 20/7/06 #19 לגבי זה שהיא נראת טוב- זה כבר עניין של טעם... תכל'ס היא אישה באמת די נאה יחסית לגילה, אבל הצורה בה מאפרים, מסדרים לה את השיער ומלבישים אותה- עושה לה רע. אם היו עושים לה את כל הדברים האלה בצורה הרבה יותר מעודנת אני בטוחה שהיא הייתה נראת מיליון דולר
לגבי זה שהיא נראת טוב- זה כבר עניין של טעם... תכל'ס היא אישה באמת די נאה יחסית לגילה, אבל הצורה בה מאפרים, מסדרים לה את השיער ומלבישים אותה- עושה לה רע. אם היו עושים לה את כל הדברים האלה בצורה הרבה יותר מעודנת אני בטוחה שהיא הייתה נראת מיליון דולר
נ נרקי New member 22/7/06 #23 שטויות../images/Emo31.gif אני אוהבת לראות אותה צוחקת ונהנית ככה מהחיים נותנת השראה.. חחחח אודטה אם את גולשת פה במקרה תמשיכי ככה
שטויות../images/Emo31.gif אני אוהבת לראות אותה צוחקת ונהנית ככה מהחיים נותנת השראה.. חחחח אודטה אם את גולשת פה במקרה תמשיכי ככה
ד דגה קטנה שטה בים New member 23/7/06 #24 מה הקשר? דיברתי על ההופעה החיצונית שלה, לא על שמחת החיים שלה שמחת החיים שלה וכל מה שמסביב לא מפריעה לי
מה הקשר? דיברתי על ההופעה החיצונית שלה, לא על שמחת החיים שלה שמחת החיים שלה וכל מה שמסביב לא מפריעה לי