איך רציתי להיות שם עכשיו

רעוּת

New member
איך רציתי להיות שם עכשיו ../images/Emo160.gif

נא לענות במהרה ובכנות
. קל לקרוא אתכם בדר"כ או שאתם שומרים על פוקר פייס
? הייתם פעם מאוהבים
? יש לכם כלב
? איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? איזה געגוע מרגיש לכם עקר? איך אתם מפרשים את זה בכלל?
ידעתם שיש דבר כזה שנקרא "להשתיל זכרונות"? (ע"ע ואלס עם באשיר או הפרק על זכרון במבוא לפסיכולוגיה
) יש לכם קלטות וידאו ישנות שלכם? אתם צופים בהן לפעמים? איזה טיול שעשיתם אתם זוכרים לטובה ומוכנים לשתף כדי שכולנו נקנא? אתם צוחקים הרבה? מתי פעם אחרונה הייתם במצב כפית, ולמה? איזה חוט הייתם רוצים לנתק
? התעוררתם פעם מחלום כשאתם בוכים? הצחוק שלכם מדבק? מהזאתאומרת "אהבה שקופה"?

Columbina

New member
../images/Emo107.gif

קל לקרוא אתכם בדר"כ או שאתם שומרים על פוקר פייס? לצערי קל מדי. במיוחד כשמכירים אותי. במשחקי קלפים דווקא אני פחות שקופה
הייתם פעם מאוהבים ? יאפ יש לכם כלב? כן
הוא שמן ומושלם ואני מאוהבת בו |זאופיליה| איפה הייתם רוצים להיות עכשיו?במיטה :&#39
איזה געגוע מרגיש לכם עקר? איך אתם מפרשים את זה בכלל? געגוע שאני יודעת שלא יהפוך להקלה של פגישה. געגוע שסופו לגווע. ידעתם שיש דבר כזה שנקרא "להשתיל זכרונות"? (ע"ע ואלס עם באשיר או הפרק על זכרון במבוא לפסיכולוגיה ) עוד לא הגעתי לפרק הזה
יש לכם קלטות וידאו ישנות שלכם? אתם צופים בהן לפעמים? אין
איזה טיול שעשיתם אתם זוכרים לטובה ומוכנים לשתף כדי שכולנו נקנא?יותר מדי לכתוב בשביל שעה כ"כ מוקדמת. אתם צוחקים הרבה? תלוי עם מי. בפנים תמיד. מתי פעם אחרונה הייתם במצב כפית, ולמה? אתמול בקורס מבוא. פורום ציבורי מדי בשביל לספר
איזה חוט הייתם רוצים לנתק ? את חבל התבור התעוררתם פעם מחלום כשאתם בוכים? קרה הצחוק שלכם מדבק? לא, יש לי צחוק סטיב ארקל
מהזאתאומרת "אהבה שקופה"? אני צריכה לחשוב על זה

misheani

New member
במהירות ובכנות

קל לקרוא אתכם בדר"כ או שאתם שומרים על פוקר פייס? קל. הייתם פעם מאוהבים ? כן. יש לכם כלב? לא. איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? בבית נקי יותר איזה געגוע מרגיש לכם עקר? איך אתם מפרשים את זה בכלל? הפירוש שלי הוא געגוע נוסטלגי לזיכרון לא שלי (מדומין/מעוות/מורחב) ידעתם שיש דבר כזה שנקרא "להשתיל זכרונות"? (ע"ע ואלס עם באשיר או הפרק על זכרון במבוא לפסיכולוגיה ) כן יש לכם קלטות וידאו ישנות שלכם? אתם צופים בהן לפעמים? לא מגיל קטן. יש איזה סרט ישן שפעם נחשף בפני לשניה. איזה טיול שעשיתם אתם זוכרים לטובה ומוכנים לשתף כדי שכולנו נקנא? אירלנד 08
אתם צוחקים הרבה? אה... ככה ככה מתי פעם אחרונה הייתם במצב כפית, ולמה? זה היה יותר מדי רחוק מכדי שאזכור, כנראה איזה חוט הייתם רוצים לנתק ? ביני ובין כמה הרגלים ישנים התעוררתם פעם מחלום כשאתם בוכים? לא נראה לי הצחוק שלכם מדבק? לא מהזאתאומרת "אהבה שקופה"? זה השיר שאת כנראה דבוקה אליו כרגע

bזוהר

New member
גם אני במהירות ובכנות!

קל לקרוא אתכם בדר"כ או שאתם שומרים על פוקר פייס? but i keep a pocker face so well.. הייתם פעם מאוהבים? כן יש לכם כלב?חלום חיי.. איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? לא פה איזה געגוע מרגיש לכם עקר? איך אתם מפרשים את זה בכלל?לא יודעת ידעתם שיש דבר כזה שנקרא "להשתיל זכרונות"? (ע"ע ואלס עם באשיר או הפרק על זכרון במבוא לפסיכולוגיה ) לא יודעת אבל ראיתי את הסרט הזה והוא יפה. ואפשר להתגעגע למישהו שלא הכרת יש לכם קלטות וידאו ישנות שלכם? אתם צופים בהן לפעמים? כן!!! איזה טיול שעשיתם אתם זוכרים לטובה ומוכנים לשתף כדי שכולנו נקנא? טיול בת מצווה, הייתי בפריז אמסטרדם ושבוע על יאכטה בנהר בצרפת. היה אדיר אתם צוחקים הרבה?כן מתי פעם אחרונה הייתם במצב כפית, ולמה?היום...כי חברות שלי מטורפות איזה חוט הייתם רוצים לנתק ? חוט המחשבות הבלתי נגמרות.. התעוררתם פעם מחלום כשאתם בוכים? אתמול!! חלמתי שרוצחים אותי עם סכין. זה היה מטורף, אני אספר פה כי לא יצא לי לספר את זה לאף אחד ובא לי לספר!אני מעלה השנה הצגה במגמת תיאטרון ובסוף ההצגה רוצחים אותי עם סכין, אז נפלט לי ליד ההורים שלי משהו על זה שרוצחים אותי בסוף עם סכין בהצגה , בטעות נפלט לי ולא רציתי שהם ידעו את הסוף של המחזה!! אז כזה ישר אמרתי "אה.. חלמתי שרוצחים אותי עם סכין.." (ועזבו שאמא שלי נכנסה לסרטים מזה לא משנה) אז הפואנטה היא שלמחרת באמת חלמתי שרוצחים אותי עם סכין!!! הצחוק שלכם מדבק? ממש לא מהזאתאומרת "אהבה שקופה"?תשאלו את רונה

רעוּת

New member
חחחח אמג,

אני פעם חלמתי שדופקים לי כדור בראש וזה לא היה נעים במיוחד
כדור אחד קצר בשקט וכו'

תמרוש5

New member
באיטיות אבל גם בכנות!../images/Emo16.gif

קל לקרוא אתכם בדר"כ או שאתם שומרים על פוקר פייס?ממ,יש לי תמיד מבט אדיש. הייתם פעם מאוהבים ?אכן. יש לכם כלב?לא. איפה הייתם רוצים להיות עכשיו?באיזה הופעה. איזה געגוע מרגיש לכם עקר? איך אתם מפרשים את זה בכלל? אני לא יודעת איך לפרש את זה,נראה לי שכל געגוע קצת מרגיש עקר. ידעתם שיש דבר כזה שנקרא "להשתיל זכרונות"? (ע"ע ואלס עם באשיר או הפרק על זכרון במבוא לפסיכולוגיה ) לא ידעתי. אבל אני הולכת היום בערב לואלס עם באשיר
יש לכם קלטות וידאו ישנות שלכם? אתם צופים בהן לפעמים?יש כמה,אבל לא צופה בהן יותר מדי. איזה טיול שעשיתם אתם זוכרים לטובה ומוכנים לשתף כדי שכולנו נקנא?ממ,לא זוכרת. אתם צוחקים הרבה?האמת שכן. מתי פעם אחרונה הייתם במצב כפית, ולמה?פחח,לא זוכרת כבר אבל אני נכנסת למצב כפית מכל דבר בערך
איזה חוט הייתם רוצים לנתק ? מחשבות מטרידות. התעוררתם פעם מחלום כשאתם בוכים?לא זכור לי. הצחוק שלכם מדבק?יש מצב,או שהוא סתם פסיכופתי ובגלל זה כולם צוחקים. מהזאתאומרת "אהבה שקופה"? ממ,אהבה שקופה!

רעוּת

New member
אמג יא סמולאנית ../images/Emo7.gif

סתם, זה ממש לא סרט שמאלני. הם אפילו לא מטילים על ישראל אחריות ישירה לטבח בסברה ושתילה. קיצר, התאכזבתי
.

תמרוש5

New member
בהחלט שמאלנית../images/Emo6.gif../images/Emo16.gif

אבל בכלל בסוף התעצלתי ולא הלכתי. נו,מוצ"ש יש שוב.

רעוּת

New member
חחחח עם איזה כסף בדיוק ../images/Emo7.gif

קשים חיי הסטודנט
במיוחד הסטודנט שאבא ואמא לא אוהבים אותו יותר

נמ.אוש.

קל לקרוא אתכם בדר"כ או שאתם שומרים על פוקר פייס? הלוואי פוקר פייס :| הייתם פעם מאוהבים? חה. חהחה. חה. יש לכם כלב? הלוואי שוב. איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? חה. איזה געגוע מרגיש לכם עקר? איך אתם מפרשים את זה בכלל? מאלה ששם כמעט מהרגל, שהיו אמורים להתנדף כבר מזמן. ידעתם שיש דבר כזה שנקרא "להשתיל זכרונות"? (ע"ע ואלס עם באשיר או הפרק על זכרון במבוא לפסיכולוגיה) - חדל טריגרים ממבוא לפסיכו! וכן, ידעתי, מאיזה סרט מדע בדיוני או שקר כלשהו
אבל זהו בערך. יש לכם קלטות וידאו ישנות שלכם? אתם צופים בהן לפעמים? וואו, יש איזה אחת וחצי לרפואה, ובקושי יצא לי לצפות בהן, בטח שלא בשנים האחרונות. גם ככה זה טריגר כי זה כזה, אמג הייתי שמחה פעם
חח רעות אני נשמעת זוועה. וכמוך
איזה טיול שעשיתם אתם זוכרים לטובה ומוכנים לשתף כדי שכולנו נקנא? חחח אין לי כאלה
ארה"ב לא נחשב
אה, אולי כזה, הטור של המקהלה ללונדון ופריז
אתם צוחקים הרבה? האמת שכן. מתי פעם אחרונה הייתם במצב כפית, ולמה? היום בצהריים.
כי חברה הרגה אותי מצחוק ואני אפילו לא זוכרת על מה. זה היה מעולה. איזה חוט הייתם רוצים לנתק? את זה שכבר הגיע הזמן. התעוררתם פעם מחלום כשאתם בוכים? אולי פעם אחת. הצחוק שלכם מדבק? חח. לא יודעת. אולי. מהזאתאומרת "אהבה שקופה"? פשוטה וחמה, כמו כף יד של כלב?

רעוּת

New member
חחחח ה"אמג הייתי שמחה פעם" זה באמת אני ../images/Emo16.gif

רק שאני באמת הייתי שמחה פעם
ואמג לא כיף פה, אתמול כשאנשים הביאו מצלמה וניסו לצלם אותי ללא רשותי כדי לשים אחכ בפייסבוק וצעקתי עליהם "אמג תפסיקו עכשיו אני אמות בלבנון"
הם לא הסתכלו עלי בזעזוע עמוק אלא רק במבט תוהה
.

כלבלב, הו בידי בם בם

קל לקרוא אתכם בדר"כ או שאתם שומרים על פוקר פייס? משהו בין לבין, אני חושבת. הייתם פעם מאוהבים ? כמובן. נראה לי שאי אפשר להתחבר לשירים של רונה אם לא היית מאוהב אף פעם. :) יש לכם כלב? לא.
איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? במקום עם חורף אמיתי. איזה געגוע מרגיש לכם עקר? איך אתם מפרשים את זה בכלל? נדמה לי שהכוונה זה לגעגוע שלא יוצא ממנו שום דבר, למשהו שכבר מת ולא יכול לחזור. אבל לרוב אלו הדברים שמתגעגעים אליהם, ולכן (כמו שתמרוש אמרה) כל געגוע מרגיש קצת עקר. זה מזכיר לי שבהקראה של גרוסמן מ"אשה בורחת מבשורה" (שגם רונה השתתפה בה), הוא סיפר על הלוז, שזו עצם בגוף שלפי האגדה ממנה הגוף נברא מחדש והיא בעצם התמצית של האדם. הוא סיפר על כל מיני אנשים שדיבר איתם ומה היה הלוז שלהם. אחרי מחשבה אמרתי לזו שבאה איתי - נראה לי שהלוז שלי זה הגעגועים. ובדיוק אז גרוסמן אמר, "ואישה אחת סיפרה שהלוז שלה הוא הגעגועים", ושמזה הוא בעצם בנה את הספר. ידעתם שיש דבר כזה שנקרא "להשתיל זכרונות"? ראיתי ואלס עם באשיר ועל כן אני יודעת. ד"א, ארי פולמן שווה צפייה גם בלי קשר לבאשיר (קלרה הקדושה למשל מקסים, ויש לו גם פסקול נהדר שהלחין ברי סחרוף). יש לכם קלטות וידאו ישנות שלכם? אתם צופים בהן לפעמים? לפני הבר מצווה של אח שלי צפינו בכל מיני קלטות סופר 8 ישנות כאלה וזה היה מאד נחמד. איזה טיול שעשיתם אתם זוכרים לטובה ומוכנים לשתף כדי שכולנו נקנא? טיול לצפון עם חברים. אני עד היום גאה בעצמי שהסתדרנו לבד באמצע השנה בלי הורים וכלום :). אתם צוחקים הרבה? לאחרונה כן. מתי פעם אחרונה הייתם במצב כפית, ולמה? וואי לא זוכרת... בעיקר כשאני עם אחי הקטן, תמיד יש לנו שיחות משעשעות כאלה. (-אני יו"ר ועדת משמעת, אני לא יכול להיות לא חוקי! - מה אתה אומר, כל הבית ספר הדמוקרטי הוא לא חוקי! - הוא כן חוקי, פשוט אין לו... אין קוראים לזה... - אסמכתא. - לבריאות.) איזה חוט הייתם רוצים לנתק ? אף חוט, אני עובדת קשה מדי כדי לקשור אותם בכלל. התעוררתם פעם מחלום כשאתם בוכים? פעם אחת. הצחוק שלכם מדבק? כל צחוק הוא מדבר, לא? יש דבר כזה שנקרא יוגה צחוק, שפשוט צוחקים וצוחקים בלי סיבה וזה מדביק את כולם... מהזאתאומרת "אהבה שקופה"? אני חושבת שהכוונה היא לאהבה שברור לכולם שהיא שם, וכולם רואים אותה. אהבה בולטת כזו. די חפרתי הפעם.

רעוּת

New member
אמג, טריגרים ../images/Emo7.gif

"אבל תשמעי, קראתי פעם רעיון חז"לי, שיש בגוף עצם אחת קטנה, למעלה בקצה עמוד השדרה, לוז שמה, שאי אפשר להכחיד אותה, והיא לא מתפוררת אחרי המוות ולא נשרפת באש, וממנה יתחילו לברוא את האדם מחדש בתחיית המתים. ואז היה לי משחק קטן- הייתי מנסה לנחש מה הלוז אצל אנשים שהכרתי, מה הדבר האחרון שיישאר מהם, הלא- ניתן להכחדה, ושממנו הם יבראו מחדש. וכמובן שחיפשתי גם מה הלוז שלי, אבל שום רעיון לא עמד בכל התנאים, ואחר כך הפסקתי לשאול ולחפש, הלוז שלי הוכרז כנעדר, עד שראיתי אותך בחצר בית- הספר, ופתאום המחשבה ההיא התעוררה מהמתים, ויחד איתה עלתה בדעתי המחשבה המטורפת והמתוקה, שאולי הלוז שלי בכלל לא נמצא בי אלא באדם אחר?" (זה בכלל מ"שתהיי לי הסכין"...) הרסת לי ת'חיים

רעוּת

New member
היא התחילה ../images/Emo46.gif

סתם, לא גרוסמן התחיל. הוא הרס לי ת'חיים
.

רעוּת

New member
../images/Emo190.gif I can be cruel i don't know why

קל לקרוא אתכם בדר"כ או שאתם שומרים על פוקר פייס? אי אפשר לקרוא אותי, אני כמו ספר סגור
. הייתם פעם מאוהבים? לא מספיק בשביל שזה יהרוס לי ת'חיים אחכ
כאילו, אני מניחה שהרגשתי שכן, או משו כזה. בכל אופן
אני תוהה לפעמים איך אפשר להיות קרובים נורא למישהו ואחכ פשוט למחוק אותו מהחיים שלך, או משו כזה. יש לכם כלב? לא איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? במיטה
איזה געגוע מרגיש לכם עקר? איך אתם מפרשים את זה בכלל? משהו כמו- "אין בזה טעם אבל אין מזה מפלט". בעיקר אין בזה טעם. ידעתם שיש דבר כזה שנקרא "להשתיל זכרונות"? (ע"ע ואלס עם באשיר או הפרק על זכרון במבוא לפסיכולוגיה ) אהא, אני שאלתי את זה
יש לכם קלטות וידאו ישנות שלכם? אתם צופים בהן לפעמים? יש. לא צופה
ע"ע "פעם הייתי שמחה"
איזה טיול שעשיתם אתם זוכרים לטובה ומוכנים לשתף כדי שכולנו נקנא? פולין, היה מעולה
אתם צוחקים הרבה? קל להצחיק אותי
מתי פעם אחרונה הייתם במצב כפית, ולמה? זה תמיד קורה לי בשיעורים משום מה. וזה לא שהם מצחיקים או משהו
זה אפילו קרה לי אתמול בשיעור הכי משעמם בעולם
איזה חוט הייתם רוצים לנתק? את החשמל. זה היה חוסך לי מלא כסף בחורף
. התעוררתם פעם מחלום כשאתם בוכים? אהא הצחוק שלכם מדבק? לפעמים
מהזאתאומרת "אהבה שקופה"? מאיפה לי, למה אף אחד לא שאל את רונה, היא היתה פה
אוף, רונה תחזרי
מאז שעזבת החושך גובר כאן
.

why can't my ballalloon stay up

in a perfectly windy sky
חחחח ורעות הצחוק שלך
זה מזכיר לי בחורף שעבר שהלכת ושירה ורינת חיקו אותך תו"כ שהתרחקת לכיוון הרכבת

רעוּת