כי בא לי.
קל לקרוא אתכם בדר"כ או שאתם שומרים על פוקר פייס? פעם היה לי יותר פוקר פייס, בשנים האחרונות נחלשתי בהסתרות.
אבל אולי זה לטובה.
הייתם פעם מאוהבים ? יותר מפעם אחת.
יש לכם כלב? הייתה
מתה במפתיע בפסח האחרון...
איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? רחוק מפה.
איזה געגוע מרגיש לכם עקר? איך אתם מפרשים את זה בכלל? נראה לי שזה געגוע שהוא לא אמיתי... משום המשפט הזה מזכיר לי את "אני לא כל כך זוכרת, מתגעגעת רק בערך" של ענבל, מעין געגוע למשהו לא אמיתי, או להאדרה של משהו. געגוע שאין לו באמת סיבה או טעם.
ידעתם שיש דבר כזה שנקרא "להשתיל זכרונות"? (ע"ע ואלס עם באשיר או הפרק על זכרון במבוא לפסיכולוגיה ) לא ידעתי.
יש לכם קלטות וידאו ישנות שלכם? אתם צופים בהן לפעמים? יש, הקלטה מהטלוויזיה אפילו
אבל אני מדחיקה.
איזה טיול שעשיתם אתם זוכרים לטובה ומוכנים לשתף כדי שכולנו נקנא? לונדון המהממת. אם כי לא חושבת שמישהו יקנא בעובדה שעשיתי אותו בזמן המלחמה, כש90% מהחברים/משפחה שלי הם צפוניים שספגו טילים. לא כיף להיות במרחק אלפי קילומטרים ולשמוע "נפל לי טיל מחוץ לחלון". ונראה לי שהרגע עשיתי את ההיפך ממה שביקשה השאלה
אתם צוחקים הרבה? תלוי ביום.
מתי פעם אחרונה הייתם במצב כפית, ולמה? שבוע שעבר... פריקת לחץ וכאלה, ושיחת טלפון מצחיקה עם הערות רקע מחברה שישבה לידי בזמן השיחה.
איזה חוט הייתם רוצים לנתק? הצבאי.
התעוררתם פעם מחלום כשאתם בוכים? לא נראה לי... אבל מכירים שנפתס השריר ברגל, תאומים נראה לי, ממש ממש חזק? אז באמת התעוררתי בוכה כי הוא נתפס לי ממששששששש חזק.
הצחוק שלכם מדבק? לפעמים.
מהזאתאומרת "אהבה שקופה"? אלוהים יודעת [או: רונה].