ככה זה אגזוזנים
C clutchless New member 7/8/07 #22 אחחחח ../images/Emo67.gif דווקא ממך? ../images/Emo14.gif את יודעת שאני מאוהב בך כבר חודשים ): כמה רוע באישה אחת! ואני אוהב את זה אגב, אחרי הזיון כשאתן הולכות למקלחת להתנקות, מה כבר יש לנו לעשות אם לא להסתכל קצת על אימפרזות ששוות הרבה יותר מכן?
אחחחח ../images/Emo67.gif דווקא ממך? ../images/Emo14.gif את יודעת שאני מאוהב בך כבר חודשים ): כמה רוע באישה אחת! ואני אוהב את זה אגב, אחרי הזיון כשאתן הולכות למקלחת להתנקות, מה כבר יש לנו לעשות אם לא להסתכל קצת על אימפרזות ששוות הרבה יותר מכן?
V V e n e r a New member 7/8/07 #24 אגב דברים שאפשר לעשות כשאנחנו במקלחת אחרי... -לטפס מהחלון בזהירות. -לשטוף ריצפה לסדר את המיטה להכיון אוכל ולהשכב למרגלות רגלינו כשנצא מהמקלחת. - לרפד את המדרגה. -לבדוק שוב את הקונדום...למקרה חירום -להשאיר טיפ. -לכתוב רומן. -להרדם מחובק עם עצמך. מה שאתם בד"כ עושים...
אגב דברים שאפשר לעשות כשאנחנו במקלחת אחרי... -לטפס מהחלון בזהירות. -לשטוף ריצפה לסדר את המיטה להכיון אוכל ולהשכב למרגלות רגלינו כשנצא מהמקלחת. - לרפד את המדרגה. -לבדוק שוב את הקונדום...למקרה חירום -להשאיר טיפ. -לכתוב רומן. -להרדם מחובק עם עצמך. מה שאתם בד"כ עושים...
S Sabat0 New member 8/8/07 #26 דברים אחרים שאפשר לעשות -לקפוץ מהחלון בטיל ולחשוב "איך הזדיינתי עם כזאת כונפה?" -לסדר נעצים על כל הרצפה ולקשור חוט דיג למרגלות המשקוף של המקלחת -לשמן את המדרגה -לכתוב בפורום הומור שחור -להרדם עם אצבע בפה בתנוחה עוברית (בלי תחתונים, כמובן)
דברים אחרים שאפשר לעשות -לקפוץ מהחלון בטיל ולחשוב "איך הזדיינתי עם כזאת כונפה?" -לסדר נעצים על כל הרצפה ולקשור חוט דיג למרגלות המשקוף של המקלחת -לשמן את המדרגה -לכתוב בפורום הומור שחור -להרדם עם אצבע בפה בתנוחה עוברית (בלי תחתונים, כמובן)