איך שאתן מצליחות לעצבן לנו את ה....

תומאס

New member
איך שאתן מצליחות לעצבן לנו את ה....

לא מצליח להבין נשים. אני מדבר עם מישהי באינטרנט אבל זאת לא שיחה - זה ראיון קבלה: השאלות נורות בצרורות אחת אחרי השנייה....ולפי הסדר הבא: יש תמונה? בן כמה? מה הגובה שלך? מאיפה? מה עושה? איזה מזל אתה? מה התאריך לידה? מאיזה מוצא אתה? בשלב הזה אני בד"כ עוצר מבולבל ועצבני. למה אי אפשר לפתוח בשיחה על כל נושא שבעולם ותוך כדי השיחה כבר יעלו כל התשובות לשאלות - שחלקן בכלל נראות לי מיותרות במקרה הטוב ומעצבנות במקרה הרע. דוגמאות: למשל גובה: יש בנות שמצהירות שהגובה ממש חשוב להן - שממש פוסלות מישהו שמתחת ל 1.80 נגיד אבל כשאני שואל " ואם טום קרוז היה רוצה לצאת איתך לא היית יוצאת איתו?" כמובן שהתשובה היא - טוב ברור שהייתי רוצה אותו... - אז בנות - להפסיק לדבר על גובה בכזאת נחרצות ולפסול ככה אנשים. למשל: מקום מגורים. חיפה-ת"א זה רחוק אבל אם הוא נראה ממש טוב (עיין ערך טום קרוז....) אז גם ת"א - ניו-יורק יכול לבוא בחשבון..... למשל: איזה מזל אתה - אם היא מאמינה במזלות אז מילא, אבל לגלות אח"כ שאין לה מושג בזה וגם לא מאמינה בזה אז בשביל מה??? תאריך הלידה - אחרי שאת יודעת את הגיל ואת המזל, מה זה משנה היום המדוייק בשנה??? ולשאלת השאלות: מה המוצא שלך - שאלה גזענית שחשבתי שכבר עברה מהעולם....אם לא נולדתי פה אז מילא (אני עוד יכול לנסות להבין) אבל אם נולדתי פה מה זה משנה מאיפה באו ההורים שלי?? (ואל תגידו לי שזה משנה אם הצבע עור בהיר או כהה כי היא יודעת אותו כבר כי קיבלה תמונה...) ומיותר לציין שכל ה "שיחה" הזו היא חד צדדית כי הבחורה רק שואלת ולא מספרת על עצמה כלום. לסיכום - אני הולך לסגל לעצמי מנהג חדש ולסנן מיד על ההתחלה כל בחורה שמתחילה שיחה בצורה כזאת.

Cobe Anan

New member
צודק.

בחורה שחושבת שאתה צריך לעמוד במבחני קבלה כדי להיות ראוי לה, פשוט לא ראוייה לך. אם עניין הגובה כזה חשוב, אז היא יכולה לצאת עם עמוד חשמל. אם מזלות כל כך משנים, שתמצא לעצמה איזה איש-מערות שנולד בעשרים ביוני; ואם היא בכלל לא מאמינה בזה וסתם שואלת ``כדי לקבל תמונה יותר ברורה``, אז גם סתם איש מערות יהיה בסדר.. הקטע הגזעני עוד מתקבל עד לרמה מסויימת. לשאול סתם מתוך עניין זה סבבה, אבל אם זה בא כאבן בוחן- היא באמת צריכה להתחתן עם איזה רוקט-פוקט וזהו.. איזו מעאפנה!

TheWhiteTigris

New member
חדש בעסק הא? ../images/Emo13.gif

אני מסנן מהר בנות שהשיחה הולכת איתן כך. מנסה לפתח שיחה. אם היא זורמת - יש סיכוי להמשך. אם באינטרנט, עם כל החיסיון והמסכות היא לא זורמת - בטח שגם במציאות היא לא תזרום. לכן תעשה את זה ברגוע. מרגיש שמראיינים אותך? ביי ביי, alt+F4 יפתור לך את הבעיה

שניה..

שאני יבין.. אתה לא רוצה לדעת עם מי אתה מדבר איך היא נראית ומה הגובה שלה..?.. הבעיה שבמציאות הדברים האלה כבר באים מאליו.. אתה רואה אותה יודע איך קוראים לה רואה את צבע העיניים שלה... אם היא במועדון והיא מתחילה איתך אז היא גם בטח מזל עקרב.. קיצר.. מה אתה רוצה.. זה אינטרנט.. אולי אתה איזה אנס סדרתי.. מה קרה לך.. זה לא כמו להתחיל עם מישהיא באמצע חוף הים.. לפי דעתי אם לא נוח לך מבחורות כאלה.. תעבור הלאה אין צורך להתעצבן..

TheWhiteTigris

New member
כמובן שתרצה לדעת

איך היא נראית. אבל תרצה במקביל להיות בחקירה צולבת?...

בשלולית

New member
איזה חמוד...

צחקתי מכל שניה שקראתי את זה. אתה צודק במאה אחוז. וגם אני מכירה את זה מהצד השני.... גם אתם לפעמים ככה.... אז מה... מי אתה? בן כמה ומאיפה?
חחח צוחקת... ברוכה הבאה! אני הדס..

pain is MY love

New member
לקחת את זה קשה מדיי...

כולה שיחה באיי סי קיו! מה ציפית?! אתה רוצה להתחיל לדבר עם בחורה באיי סי קיו ושבשיחה הזאת היא תנתח לך את מבנה האטום, תספר לך על תאונת הצניחה שהיא עברה בגיל 5 או תסביר לך כמה כאב לה כשאבא שלה אמר לה שהוא לא אוהב אותה יותר?... כולה שיחה באיי סי קיו!! על מה כבר יש לך לדבר עם בן אדם שאתה לא מכיר?!?! אז הנה יש לך פה שאלות פשוטות ובנאליות שעוזרות לך להכיר את האדם קצת יותר מבלי להיכנס לפרטים... מה רע בזה?! וחוץ מזה לידע כללי גם אם אני אכיר בחור בכל מקום אחר בעולם אני אשאר אותו את השאלות שציינת למה? מתוך סקרנות נטו. מה המוצא שלך? זה לא גזענות זאת שאלה לגיטימית לגמרי זה אפילו הדבר הראשון שחברות שלי שואלות אותי כשאני מכירה בחור. מזל? זה מעניין תאריך לידה? כדי לדעת אולי נולדת באותו יום עם האחות התאומה האבודה שלי.. בקיצור. אל תתמרמר. כולה שיחה באינטרנט... לא מתאים לך? תתנתק.. (תרתי משמע)

ת מ י מ ה

New member
די עם ההכללות

נמאס לי שאתם כותבים בהכללות כל הזמן הבהרה ראשונה בוא נתחיל מזה שאני לא עושה את הדברים האלה הבהרה שנייה כל שיחה שמגיעה לי ממישהו חדש באייסייקיו "עמי 20 מרמת גן" ואת? יש לך חבר? יש תמונה? איפה את גרה? מה הפלא שלך? זה לא מציק זה לא מגעיל? גם בנים עושים דברים מגעילים או אפילו מגעילים מדי יש את הבנים שבמסנג'ר יש לך מצלמה? רוצה לראות את שלי? או שיש את אלה שמדברים פחות מחמש דקות וכבר אומרים "אז מתי נפגשים."? אז לפני שאתה מתעצבן תירגע כי גם אתם עושים את הדברים האלה... זה הכי מגעיל והכי סוטה שיש...

תומאס

New member
מסכים איתך שגם לבנים יש קטעים

שהם לגמרי לא במקום ודי מגעילים ודוחים אבל אני עוד יכול קצת למצוא איזה סיבה מקלה כי הם לא מחפשים קשר אלא סקס אז אין להם עניין להתעניין באישיות של הבחורה - למרות שגם שאלות אינטימיות צריך לדעת לשאול ולא בצורה גסה ובוטה וישירה כזאת. ובכלל זה שיש בנים כאלה ובנות כאלה זה לא אומר שזאת הדרך לדבר.

הו, יופי באמת...

יש הרבה גברים שרק מחפשים סקס... זו לא בדיוק סיבה מקלה
וזו באמת לא הדרך לדבר בלי קשר למין... אתה פשוט חוטף את ההצקות של הבנות, אבל אני יכולה להבטיח לך שהבנים לא פחות גרועים, כי לזה מצטרפות שלל סטיות בסגנון: "רוצה לראות אותי עושה שפגאט בעירום?", "רוצה להיות הפילגש שלי? אני משלם טוב!", ואת הנפוצים יותר "יש לך מצלמה? רוצה לראות אותי גומר?"

תומאס

New member
היו לי שיחות באי סי קיו

שאף אחת מהשאלות האלה לא עלתה בכלל. קודם כל - מ ד ב ר י ם!! על כל נושא שבעולם! ואחרי 5 שעות שיחה היינו נזכרים שאין לאף אחד מאיתנו מושג על השני אפילו לא בן / בת כמה. ולדעתי זה כל היופי. והכרתי ככה המון בנות, חלקן אפילו מחו"ל וכן גם טסתי למדינות אחרות כדי להיפגש אפילו שזה "רק" ידידות. את שואלת מה יש לדבר עם מישהו שלא מכירים? אז גם אחרי "השאלון" עדיין צריך או לפחות רצוי לדבר. ואני לא חושב שהשאלון יהיה זה שייתן לך נושאי שיחה. השאלות האלה לא עוזרות להכיר את האדם - את לא מכירה מישהו מזה שאת יודעת בן כמה ומאיפה ומאיזה מוצא. כדי להכיר צריך להתעניין. מה הוא חושב על החיים, על העולם, איזה תחביבים יש לו? - זה נקרא "להכיר". למה חברות שלך שואלות על המוצא של זה שאת מכירה? למה זה חשוב? מה זה אומר אם הוא תימני / מרוקאי / פולני? זה אומר שהוא יפה / מכוער / סקסי / טיפש / חכם??? סבתא שלי זכרונה לברכה הייתה שואלת אותי למצוא של מישהי שהייתי יוצא איתה - לדעתי זאת שאלה שכבר מזמן שייכת לדור הקודם ואין לה מקום בהווה. אם חברים שלי ישאלו אותי מה המוצא של חברה שלי - הם כבר לא יהיו החברים שלי.

pain is MY love

New member
בואו ניסחף...

לטוס למדינה אחרת כדי לפגוש מישהי שדיברת איתה על החיים באינטרנט?.. אני לא מבינה למה אתה לוקח את האיי סי קיו כל כך ברצינות... מה הבעיה בלשאול מה המוצא? זה כמו לשאול מה הצבע שיער! זה לא אמור לשנות משהו אבל זה מסקרן.. ולמה אתה חושב שבחורה שמתחברת אליך לאיי סי קיו ישר תתחיל לספר לך על משמעויות החיים שלה?! אם אתם אנשים שזורמים בשיחות אז גם אחרי ה"שאלון" תמשיכו לדבר בכיף אם נפלת על אחת יבשה השאלון יציל אותך לכמה דקות וזהו.. אבל למה אתה מנתח כל כך שיחות באיי סי קיו?! תצא קצת החוצה, תכיר בחורות בריל לייף ואז לא תצטרך להתמודד עם שאלות של "מה צבע השיער שלך" וכדומה...

תומאס

New member
לפעמים זה כיף להיסחף...

את אחת הידידות החשובות בחיי הכרתי באי סי קיו וכן...טסתי למדינה אחרת כדי לפגוש אותה ואנחנו בקשר מעולה כבר המון זמן ואני לא חושב שזה צריך להיות שונה מלהכיר מישהי "בריל לייף" - זה לא סותר אחד את השני. אני יוצא ומבלה ופוגש אנשים ובנות גם בחיים האמיתיים אבל אולי הכוונה שלי לא הוסברה נכון - המטרה שלי היא לא בראש ובראשונה למצוא זוגיות באי סי קיו. המטרה היא למצוא מישהי שיהיה כיף לדבר איתה ואם נחמד וסבבה אז להמשיך גם מעבר לזה. אבל זה הולך ונהיה בלתי אפשרי כי רובן מחפשות משהו מוגדר שהוא בד"כ חבר ובמקרים נדירים יותר פרטנר לסטוץ אבל "סתם" לדבר עם מישהו בכיף זה כבר ממש "מוקצה"... הכל נהיה תכל'ס אבל מה עם הדרך לתכל'ס? לא צריך להנות קצת גם בדרך?

pain is MY love

New member
זה לא נכון!

אני לא מכירה בנות שמחפשות חבר באינטרנט או כאלה שמחפשות סטוץ! ברור שיש כאלה אבל לא חסרות גם בנות שפשוט אוהבות לפטפט עם אנשים (הנני כאן!
) אתה פשוט צריך ליפול על הבנות הנכונות ולא להכליל...

rin21

New member
זה לא "אתן" זה סוג של אנשים

אני בחורה וגם אלי קופצים עם שאלות כאלה אני אישית ישר סוגרת את החלון מהמקום שלא מבין מה זה חשוב כל כך כרגע אם עוד לא ראית בכלל אם יכולה להתפתח איזה שיחה ואם יש תקשורת זורמת,במידה ויש אני חושבת שיש פרטים שנכון לשאול ויעלו תוך כדי השיחה,אבל ההתקפה הזאת על ההתחלה בהחלט מרתיעה ורק שתדע היא לא רק אצל בנות שלא נדבר על גסויות והטרדות שאת זה תשמע רק מבנים...

תומאס

New member
נכון לצערי יש המון בנים מטרידים

אבל זה לא נותן לגיטימציה - זה רק מוסיף עוד קצת גועל לכל העניין.

מי שכותב/ת ככה הוא סתם לא יצירתי

אתה צודק לחלוטין, מר תומאס. לי לא היתה אפילו שניה של סבלנות לחקירת שתי וערב הזו.

למעלה