איך שאתן מצליחות לעצבן לנו את ה....

נועם m

New member
לא צריך להגזים

קח בחשבון שקשה לדבר עם אדם כשאין לך איזושהי דמות של האדם שאתה מדבר איתו לנגד עיניך. וכן, יש דברים יותר גרועים: האדם האחרון שהכרתי מהאינטרנט לא בזבז זמן, וכבר בשיחת הטלפון הראשונה התחיל לחקור אותי על הניסיון המיני שלי. מיותר לציין שהוא לא חקר יותר...

orikos

New member
בקטע של הגובה לי לא אכפת האמת:]

אני 1.81:] סידרו אותי טוב מאוד:] ובכללית אתה צודק אחי... אין מה לעשות ככה זה בנות תרגללללללל...

keren888

New member
מאיים???

חומד..תראה אני אומר לך מעצמי.. אין לי כח לדבר שעה עם גבר ואז לגלות דברים שנאי יודעת שלא מתאימים לי.. קודם תמונה מאוד חשובה לי..לכן תמונה בעדיפות ראשונה.. אם אין ברור שיבואו השאלות על המראה.. וחוץ טום קרוז לא עושה לי את זה.. אז לא נתת דוג' טובה.. וכן גובה מאוד מפריע.. מי היתה רוצה אחד שהיא צריכה להתקופף בשבילו? ומגורים בטח שיהיה חשוב.. נראה לך שאני ארצה מישהו שגר באיזור השני של כדור הארץ? אני אחת שדורשת יחס וארצה לראות את הגבר שלי מתי שרק יתחשק לי..(ואני לא אומרת כל יום..) אבל בטח שיהיה באיזור שיקפוץ מידי פעם ולא שנטרך להפגש כל שבועיים ולתכנן את זה מראש..חודש לפני..ורק שישבת..כי אמצע שבוע עובדת קשה מאוד..ואפילו אני גם מוצ"ש.. אז זו בכלל בעיה.. וכל העינין של המזל.. לפעמים אני נוטה להשוות אנשים דרך המזלות שלהם לאנשים שנאי מכירה הרבה מקרים יצא לי למצוא שזה אכן תואם..למשל..מזל קשת דורשים הרבה חופש..והם לא בדיוק אנשים אמינים..(ומי שמתנגד לזה יכול..אני מאמינה בזה.. ברור שלא כולם..)אבל אני מנסה כמה שיותר לבנות לי את האישיות שלך ע"י השאלות..כמובן שאיני מכירה אותך אבל זו אחת השאלות שאני יכולה להקרב לכך.. וכנ"ל למוצא.. ולמה שאני אפלוט מידע על עצמי כשאני לא מסופקת במה שאני רואה ויודעת עליך.. לכם אולי אין בעיה בלחלק כל פיסת מידע עליכם.. לי יש! אז שיקולים שלך בייביי.. תחשוב טוב לפני שאתה מסנן. וחוץ אל תגיד לי שאם זה היה להפך היתה מתלונן.. ברור שאתה רוצה לדעת יותר ממה שהיא יודעת.. נ.ב.מה אתה מחפש בנות באינטרנט?? לא עדיף לך במציאות לחסוך את כל כאביה ראש והפגישות עיוורות.. אפשר לעבוד עליך.. להראות לך תמונות ישנות.או בכלל לא שלהן.ושמעתי מקרה כזה שידיד שלי ראה מישהי פצצה ואז בפגישה בא לו המבורגר מדבר..מסתבר שהתמונה לא בדיוק הראתה את המימדים הנכונים.. בקיצור מיותר לחלוטין.. זהו.. מקווה שעזרתי ..

תומאס

New member
אני רוצה לעשות הבחנה בין

מי שמחפש הכרות לצורך זוגיות או בין מי שמחפש (כמוני) מישהי לדבר איתה ואם כיף אז להיפגש ואח"כ כבר רואים מה יוצא מזה. ונכון אני מסכים איתך שיש העדפות גם אני מעדיף לצאת עם מישהי שהיא לא יותר גבוהה ממני ושגרה קרוב וכו' אבל אני יודע שאני יכול להתאהב במישהי שגרה אחוק ושיותר גבוהה ממני ועוד תכונות אחרות שהפוכות ממה שחשבתי אבל אני לא פוסל כי אולי היא תהיה אהבת חיי או מישהי מדהימה שתשאיר לי זכרון טוב לכל החיים? אבל זה כבר כל אחד וההעדפות שלו - שוב אני מזכיר שהכעס שלי לא בא על ההעדפות (חוץ מהמוצא) אלא על הסגנון הישיר והבוטה. תקדישי לי רבע שעה חצי שעה ואני מבטיח שתוך שיחה תגלי לבד את כל הפרטים האלה - אבל הבנות של היום בגלל שיש מבחר כל כך גדול של בנים שמציפים בהודעות, מרשות לעצמן להיות ישירות ובוטות ולי זה מפריע. ונניח שהתאהבת במישהו דר רחוק? אז יהיו כמה חודשים קשים ואני מניח שאחרי זה כבר תעברו לגור קרוב או ביחד או משהו כזה. זה לא לכל החיים. סתם דוגמא קטנה שבאהבה אין חוקים ואם יש קשר טוב אז אפשר להתגבר על מכשולים (לדעתי כמובן).

keren888

New member
תראה..

אני כן התאהבתי במישהו רחוק..וכן היינו מאוהבים אחד בשני.. אבל המרחק זה מה שהרחיק בינינו.. אפילו להתחיל לא יכולנו.. וחוץ..בנות(כמוני) אין להן כח להתכתב עם מיליון אלף גברים ולהתחיל שוב ושוב את כל השיחות של גיל מקום עבודה גובה וכו'.. לכן אני בד"כ שואלת קצר ולעינין אם אתה קולע לטעם שלי.. אם כן וואלה סבבה.. אם לא.. שלום!! ותאמין לי שכש מפריע לך משהו גם אחרי שתכיר והיא מדהימה כן יפריע לך(לדוג') הגובה שלה..יציק לך.. אבל זה לא מה שישנה.. למה לי להכנס לזה?? אני רוצה וואלה להתחיל (כל עוד אני יכולה לגלות לפני) מושלם..(כביכול) תמיד תנסה למצוא את הדמות שהכי מתאימה לך..וכמובן אם אתה מתאהב באישה אז בטח שתגבור על המכשולים..אבל כשאתה מכיר אותה באינטרנט ואין לך עוד שום אהבה..אז כן תעמוד מול המכשולים ותחשוב אם לחצות אותו..אם זה שווה.. זה פחות או יותר הראש שלי בעינין..

orikos

New member
דבר שבולט בך

"העופי חשוב לך !!! " עכשיו סתכלי לא שאני מכוער או משהו אז אני מדבר ככה כי אני לא ! וואלה חשוב לי מה חושבים עליי אבל עזבי את זה דקה אני עונה לך כי דוגרי הוא בחור טוב כמו שהוא כותב והוא רוצה מישהי לדבר איתה אולי לשאול אותה או משהו והיא באה לו בקטע של תיחקור עולם הבן אדם מתלונן רלוונטי! אז אני מציע שפעם הבאה תייהי בשושו : ] כי את אומרים דברים כיאילו את באה להתכתב עם בן אדם כדי לסיים את זה בחתונה או מינימום בקשר של שלוש שנים ארוכות והוא סה"כ רוצה מישהי לדבר איתה ? :|

orikos

New member
כה

יש גם בנות שמחפשות לדבר:] אולי הוא מחפש אחת כזאת:| ? לא חשבת קצת...

keren888

New member
אתה לא יורד לסוף דעתי..

אם היא מחפשת משהו ספציפי לקשר אני כן חושבת שהיא יכולה לשאול את המיליון שאלות שלה כשהוא מחפש לדבר בלבד..לא נראה לי שיהיה אכפת לו מי היא, מה היא..וכו'..

נועם m

New member
??

"אין לי כוח לדבר שעה עם גבר ואז לגלות דברים שלא מתאימים לי" מה?! באמת היית מוכנה לדבר עם מישהו, ולהנות מהשיחה איתו, ואז לשלול אותו לחלוטין רק כי הוא לא סיפר לך שהוא נמוך, או מזל קשת, או פרסי? (לא שיש לי משהו נגד פרסים...
) תסלחי לי אבל זה ממש, אבל ממש, שטחי מצידך. בעיני, זו ממש חוצפה לדרוש ממישהו פרטים על עצמו, ולהעביר אותו תחקיר כבר בדקות הראשונות של השיחה, אבל לא להסכים לתת שום אינפורמציה על עצמך. את יכולה לשלול אותו כבר מהשניות הראשונות, אבל לא מאפשרת לו לעשות את אותו הדבר? נסי לחשוב על מה שאת עושה מנקודת מבטו של הצד השני. תביני עד זה לא הגיוני. אם היית במקומו, באמת היית רוצה להמשיך בקשר עם מישהי שמתייחסת אליו ככה?

keren888

New member
!!

א. לא אמרתי שאני שוללת אנשים בני מזל קשת.... ב. לא אמרתי מה אני שוללת ומה לא.. אמרתי דברים רק לתת לך דוג' על מה אתה מדבר.. אבל.. אל תגיד לי שלא תתבאס..אם אחרי שיחה ארוכה היא תשלח תמונה ותבוא לך מפלצת..או בנין מהלך.. לא יודעת מה איתך.. אני כן אשמור על קשר כי אהבתי לדבר אבל זה יגמר בלשמור על היי ביי לא יותר..מי יחשוב על קשר עם אדם שממש לא מוצא חן בעיני.. וחוץ אם גובה יפריע לי..ועכשיו שאני חושבת על זה.. כן יפריע לי גבר נמוך!!ואני לא אגיע למצב של התבאסות באמצע שיחה כי אני אשאל את כל השאלות לפני..(מה שזה עונה לך על השאלה הראשונה של השרשור הזה) וכמובן שאם באמצע בכל זאת גיליתי אני אתחיל לחשוב הרבה מה לעשות..ואם ממש אהבתי את השיחה אני בטוחה שיהיו דברים שיחפו על זה..

TheWhiteTigris

New member
מתי בדקת את זה?

כי בדיוק עכשיו הייתה חשיפה של פרשת מכירת ביצים (ביציות?) שפג תוקפן...

לפי דעתי..

אם את לא באה ברמה של לדבר נטו נטו.. אז מה הקטע בלשבת ולדבר שעה עם אחד שגר בבאר שבע כשאת גרה בחיפה.. אלא אם יש לך ממש המון זמן פנוי.. תכלס.. איך נראה.. ואל תגידי שטחי.. שטחית.. לכל אחד זה חשוב.. לחלק יותר ולחלק פחות.. היא כנראה מהחלק של היותר.. גם אני.. זה לא עושה אותנו לשטחיים..

למעלה