איך שאתן מצליחות לעצבן לנו את ה....

תומאס

New member
איך שאתן מצליחות לעצבן לנו את ה....

לא מצליח להבין נשים. אני מדבר עם מישהי באינטרנט אבל זאת לא שיחה - זה ראיון קבלה: השאלות נורות בצרורות אחת אחרי השנייה....ולפי הסדר הבא: יש תמונה? בן כמה? מה הגובה שלך? מאיפה? מה עושה? איזה מזל אתה? מה התאריך לידה? מאיזה מוצא אתה? בשלב הזה אני בד"כ עוצר מבולבל ועצבני. למה אי אפשר לפתוח בשיחה על כל נושא שבעולם ותוך כדי השיחה כבר יעלו כל התשובות לשאלות - שחלקן בכלל נראות לי מיותרות במקרה הטוב ומעצבנות במקרה הרע. דוגמאות: למשל גובה: יש בנות שמצהירות שהגובה ממש חשוב להן - שממש פוסלות מישהו שמתחת ל 1.80 נגיד אבל כשאני שואל " ואם טום קרוז היה רוצה לצאת איתך לא היית יוצאת איתו?" כמובן שהתשובה היא - טוב ברור שהייתי רוצה אותו... - אז בנות - להפסיק לדבר על גובה בכזאת נחרצות ולפסול ככה אנשים. למשל: מקום מגורים. חיפה-ת"א זה רחוק אבל אם הוא נראה ממש טוב (עיין ערך טום קרוז....) אז גם ת"א - ניו-יורק יכול לבוא בחשבון..... למשל: איזה מזל אתה - אם היא מאמינה במזלות אז מילא, אבל לגלות אח"כ שאין לה מושג בזה וגם לא מאמינה בזה אז בשביל מה??? תאריך הלידה - אחרי שאת יודעת את הגיל ואת המזל, מה זה משנה היום המדוייק בשנה??? ולשאלת השאלות: מה המוצא שלך - שאלה גזענית שחשבתי שכבר עברה מהעולם....אם לא נולדתי פה אז מילא (אני עוד יכול לנסות להבין) אבל אם נולדתי פה מה זה משנה מאיפה באו ההורים שלי?? (ואל תגידו לי שזה משנה אם הצבע עור בהיר או כהה כי היא יודעת אותו כבר כי קיבלה תמונה...) ומיותר לציין שכל ה "שיחה" הזו היא חד צדדית כי הבחורה רק שואלת ולא מספרת על עצמה כלום. לסיכום - אני הולך לסגל לעצמי מנהג חדש ולסנן מיד על ההתחלה כל בחורה שמתחילה שיחה בצורה כזאת.

veredpi

New member
סליחה, אבל...

אתם לא יותר טובים!! איך את נראית? שמנה? רזה? סקסית? וכו' אתה לא חושב שזה יותר מעליב? ההתייחסות אלינו כאוביקטים מיניים ללא שום קשר לרמה השיכלית. אף אחד לא שאל אותי למשל, מה רמת ההשכלה שלי? לגבי הגובה. בוודאי שזה חשוב בתור בחורה גבוהה יחסית, לא הייתי מעוניינת לפתח קשר עם בחור שאני ארגיש שאני אמא שלו. לגבי שאלת המוצא - גם אתם שואלים אותה שאלה - ואכן עבר זמנה ממזמן. אז, רילקס בייבי. לכם יש את השאלות שלכם. ולנו יש את השאלות שלנו. לא מתאים לך, אל תכיר דרך האינטרנט. אל תכעס, ובהצלחה:)

תומאס

New member
מסכים איתך שגם אצל הבנים

יש סגנון ושאלות שלא צריכים להיות - אבל אני לא מסכים שזה טיבו של האינטרנט ואני צריך להשלים עם זה או לא להכיר דרך האינטרנט. אני רוצה לקוות שנשארו בנים לא חרמנים ובנות אינטליגנטיות שמבינים ששאלות כאלה אין בהן טעם כי גם אם לדוגמא את לא נמשכת לאשכנזים נמוכים עם 10 שנות לימוד - אני עדיין חושב שבסיטואציה מסוימת את יכולה למצוא את עצמך במערכת יחסים עם מישהו כזה - סתם דוגמא היפותטית - לא להתנפל עלי בבקשה! בדיוק כמו שמישהו שחושב שאוהב רק בלונדיניות יכול להתאהב ולאהוב מישהי הפוכה במראה. אין חוקים!!!

shaniza

New member
מה המוצא שלך?

בדר"כ נשאלת כדי לדעת מה סוג המאכלים שנטעם אצל אמא שלך בימי שישי בערב ובימי שבת בבוקר...

לעצבן לנו את מה בדיוק ? ../images/Emo13.gif

בתור התחלה - סוף סוף שירשור שתענוג לקרוא (לא שהשאר לא...) אבל אני בהחלט מסכים כי האינטרנט הוא סוג של מדיום יעיל, זמין ונוח לצורך הכרויות - ביחוד בתקופה שלנו - הכל אינסטנט, מהיר, פאסט-פוד... אבל - לדעתי באמת אין שום צורך להתרגז או להתעצבן על אותן בנות שעושות סקר אנתרופולוגי תוך נסיון סינון ראשוני על סמך מראה חיצוני. יש שתי אפשרויות : א- לשתף פעולה : "אני מזל כבש באופק שווארמה..." - ולמעשה לפלרטט... ב- לא לשתף פעולה : "אני בן 104 מפאפואה ניו-גינאה".... ולחתוך שפ נכון שזה בהחלט עלול להרגיז אם עוד הרבה לפני שנתנו לך צ'אנס להראות שיש בך משהו הרבה מעבר ל-190 ס"מ של שרירים שזופים שדחוסים בתור מזל עקרב שחום - ניפנפו אותך כאילו היית מנגל ביום העצמאות.... אבל - צריך להבין - שאם השאלות שטחיות - הן בהחלט יכולות להעיד על השואל או השואלת - ולעשות שיקול האם זה בכלל שווה את העצבים או התסכול. נכון שהכי טוב יהיה אם תהיה שיחה זורמת על כל שטות שבעולם שבמהלכה תרגישו שניכם שיש כימיה ובעיקר כיף - בלי חקירות שב"כ למינהם. שיחה כזאת שבהחלט תיתן טעם של עוד. אז יש גם כאלה וגם כאלה.... תראה כמה מבחר יש - אז מה אתה מתלונן ?

תומאס

New member
אתה צודק. אבל אני מתגעגע לימים האלה

של תחילת עידן האינטרנט שבהם אף אחד לא החזיק תמונות במחשב, השיחות עם המין השני היו אשכרה שיחות ולא ראיונות קבלה ובכלל אנשים דיברו קצת כדי להפיג את השעמום וקצת כדי להכיר אנשים חדשים ואולי "על הדרך" לפגוש בן זוג אבל היום אם אני אומר למישהי שאני "סתם" רוצה לדבר בלי שום מטרה - לא רוצה להכיר לא רוצה סטוץ לא רוצה סקס - ישר היא נוטשת...

magenta73

New member
כבר עניתי לך בפורום אחר

ובגדול... לא מוצא חן בעינך? אל תשתמש באינטרט כמדיום שכזה, וזהו. דווקא הפורומים, לדעתי הם דרך טובה להכיר בלי רשימות מכולת... האמת... אתה באמת מכיר את הנפשות הפועלות ואת מחשבתם וכו' אחרי כמה זמןץץץ

תומאס

New member
אתה צודק. אבל אני מתגעגע לימים האלה

של תחילת עידן האינטרנט שבהם אף אחד לא החזיק תמונות במחשב, השיחות עם המין השני היו אשכרה שיחות ולא ראיונות קבלה ובכלל אנשים דיברו קצת כדי להפיג את השעמום וקצת כדי להכיר אנשים חדשים ואולי "על הדרך" לפגוש בן זוג אבל היום אם אני אומר למישהי שאני "סתם" רוצה לדבר בלי שום מטרה - לא רוצה להכיר לא רוצה סטוץ לא רוצה סקס - ישר היא נוטשת...

RANINA

New member
אז מה אתה מצפה שתשאל אותך

מה למדת בתיכון ,באיזה שעות אתה הולך לעבודה ,אלה הן השאלות הבסיסיות שכל אחד צריך לשאול (מכל צד ) כדי לדעת אם אתה מתאים או לא , וכדי להיות "מוכנים" לדייט לא יותר מזה , חוץ מזה זה לא גזענות לשאול מאיזה עדה אתה זה סתם התעניינות , יש כאלה שאוהבות נמוכים ויש שאוהבות גבוהים כל אחד והטעם שלו !!!!

תומאס

New member
אני לא מסכים איתך שיש איזו רשימת

תכונות שצריך ללכת לפיה. מראה, גובה, משקל, מוצא, וכו'.... מה לא יכול להיות שתתאהבי במישהו שהוא בגובה 1.70 ואת אוהבת רק 1.80 ומעלה? מישהו עם עיניים חומות ולך יש העדפה לעיניים כחולות? הרי העולם מלא בזוגות שלא חשבו בחיים שיש סיכוי שיקרה ביניהם משהו... למה להיות מקובע מראש? וכמו שכתבתי - הרי חלק מהבנות האלה שאמרו שבחור מעל 1.80 זה חובה - וכששאלתי אותן אם היו יוצאות עם מישהו שנראה ממש טוב אבל הוא נמוך אז התשובה הייתה - ברור שכן.....זה רק מראה כמה העקרונות האלה יכולים להיות גמישים אבל הבנות רק לא מכירות בזה.

RANINA

New member
יש בדברים שלך דברים נכונים

בעיקרון לפי דעתי כל השאלות האלה הן סה"כ שאלות התעניינות לא יותר כי אין מה לשאול , אם אני מעדיפה משו זה לא בהכרח יהיה בגבר שאני אוהבת אבל שוב אני אומרת זה "רקע" לפגישה וחייבים לעשות את זה ולשאול את זה זה הכול

orrin

New member
יקירי

נתחיל בזה שהחסרון הכי גדול בהכרויות אינטרנט או בכל הכרות שהיא למטרת קשר זוגי זה שיש שתי אופציות- שמאלה או ימינה. או שכן או שלא, הוא שהיא מה שאני מחפש או שלא. זה המצב- אם נרצה או לא בסיטואציות כאלו. מעבר לזה ההגדרה "מחפש/ת" הומצאה לצורך ההכרויות האלו- למה לחפש??? לא מספיק לך אתה עצמך (או את עצמך- זה העקרון ולא משהו אישי)? למה לחפש מישהו שימלא את כל הצרכים והחלומות ויהיה הנפש התאומה שלי כשברור שזה לא יקרה-אין אדם בעולם שיכול להיות הכל בשביל מישהו אחר ואפילו לא בשביל עצמו. עכשיו, אתה צריך להחליט אם זה מתאים לך. כי זה או כן או לא, כי זה רשימת מכולת. כי זה משהו כל כך מכוון מטרה שמאבד את כל המשמעות- אתה לא מחפש אדם אתה מחפש חבר, בן זוג, סקס וכו'. ולכן אתה לא מכיר אדם- אלא פונקציה. זו לפחות דעתי, וזו הסיבה שבזמן האחרון התרחקתי מאוד מהכרויות כאלו. ההחלטה שלך. אבל זו המציאות.... לצערי הרב רק טוב

תומאס

New member
אבל לא דיברתי על אתרי הכרויות

דיברתי על זה שאני מתחבר לאי סי קיו סתם כדי למצוא מישהי חמודה להעביר איתה שיחה מעניינת ואם נחמד אז גם להכיר. אם תצא מזה ידידות או קשר זוגי זה כבר בשלבים יותר מאוחרים. אבל זה הולך ונהיה בלתי אפשרי כי רוב הבנות מחפשות תכל'ס הווה אומר ברוב המקרים: קשר זוגי. ו"סתם" לדבר בכיף עם מישהו זה הופך להיות "מוקצה".

orrin

New member
לא דיברתי בהכרח על אתרים

אלא כל הכרות שמתפרשת אצל אחד הצדדים או אצל שניהם כהכרות לשם פונקציה-זוגיות, סטוץ, חתונה וכו'- יש לה את הבעיות שדיברתי עליהן קודם.... גם אם רק היא מרגישה ככה- זה יצבע את כל הקשר בינכם. אולי כדאי לך לחשוב על דרך שבה תציג את הדברים כך שיהיה ברור לשני הצדדים מה אתה רוצה, רק קח בחשבון שזה כמעט בלתי אפשרי לעבור מסטטוס של ידיד לסטטוס של בן זוג אצל רוב הבחורות. אולי אם תציג את הדברים ברור לא תפגע כל כך.... וחוצ מזה- תהייה קטנה= איך זה מגיע לשלב של חקירות שב"כ אם ברור לשני הצדדים שזו רק ידידות??? אולי המסר שלך מבלבל מעט- תחשוב על זה

תומאס

New member
אני אתאר לך איך זה הולך

פונה למישהי ואומר "היי" או "שלום" או "מה שלומך הערב" או משהו בסגנון והתשובה היא: בן כמה אני עונה ואז עוד שאלה מאיפה אני עונה ואז זה ממשיך מה עושה בחיים בשלב הזה או שאני ממשיך או שאני עוצר ומסביר - אני "רק" מחפש מישהי לדבר איתה. בשלב הזה 90% מנתקות ומתוך אלה שנשארות - הרוב ממשיכות עם השאלון.

למעלה