איך שאתן מצליחות לעצבן לנו את ה....

orrin

New member
ומה אם...

כשהיא שואלת בן כמה אתה תגיד משהו כמו: אני בן X ובא לי כרגע ידידות נטו, מה איתך? או, אם היא שואלת מאיפה אתה, אתה יכול להגיד משהו כמו: אני מהעולם שידידות נחשבת יותר מהכל וגם מX בארץ (קצת מוזר- אני מודה- אבל השעה...) קיצור- הבנת את הרעיון אני מניחה.... תמצא ניסוח שיתאים לך אבל יבהיר לצד השני מה בדיוק הכוונות שלך בהצלחה ולילה טוב

ולחדד את דבריה של עמיתתי המלומדת

אני הייתי מתייחס לשאלון כזה בסוג של הומור... מנסה להרים להנחתות ורואה לאן נושבת הרוח - יש זרימה או אין זרימה... - בן כמה אתה ? > 79 אבל מרגיש כמו צעיר בן 50 טוב... לא כזה מצחיק - אבל היי... אבל לפחות אני לא מארץ X....

orrin

New member
ושכחתי להוסיף...

שאם תציג את זה כמשהו טבעי, כחלק מהשיחה ולא כהצהרת העצמאות של ארצות הברית- היא גם תקבל את זה ככה.... ואז זה לא שהיא דוחה אותך אלא שהיא אומרת לא- ויש הבדל ענקי בין השניים. זה אומר שהיא מחליטה בהתאם למה שהיא מחפשת ולא בהתאם לאדם שאתה או שאתה לא.... רק טוב

אז הנה - מצאת את הפתרון המושלם

פורום... תחשוב על זה ככה : אתה מתייחס לאיי סי קיו (או כל פורמט של צ'אט) כפאב שכונתי ויש אנשים שמתייחסים אליו כאל פיק-אפ באר... במקרה הזה - המדיום הוא בהחלטהמסר. יכול מאוד להיות שבחירת המדיום שלך לוקה בחסר התאמה מסויים לדרישות שלך. אתה כאן ? יאללה תישאר, יהיו קטעים

shaniza

New member
בתקופה שהיה לי את זה... הסטטיסטיקות הראו שכשבן אדם שאתה לא מכיר פותח איתך חלון, אזי הוא מעוניין "להכיר". עכשיו.. כשמוען פונה לנמען שהוא לא מכיר, יש כמה דברים שהנמען צריך ורוצה לדעת על המוען והנסיבות כדי שתתקיים כשירות תקשורתית הרי אתה תדבר עם מישהו בגילך בשפה שונה מאשר עם מישהו שיכול להיות הורה שלך, לא? אמנם חלק מהשאלות לא רלוונטיות לצורך זה אבל הן נשאלות בכל מקרה...סקרנות שכזו... נו שוין. אתה יכול לנסות לנהל דיון עם השואל לגבי הצורך שלו לדעת את הפרטים הלא קשורים הללו. אגב, אם אתה באמת רושם ככה ("אני 'רק' מחפש מישהי לדבר איתה") אז לא פלא שהן בורחות.. זה נשמע כאילו אתה זקוק לאיזה עזרה כלשהי... קצת מלחיץ.

תומאס

New member
יכול להיות שבגלל שהתרגלתי לדבר

עם בנות מחו"ל אז המעבר החד לבנות מהארץ היה קצת בשוק - ולפני שמתנפלים עלי, - לא, אני לא מתכוון שהבנות מחו"ל יותר טובות אלא שפשוט אני משער שבגלל שהן רואות בכרטיס שלי שאני לא מהמדינה שלהן אז הן מבינות שאני לא מחפש מן הסתם זוגיות או סקס ואז המחסומים יורדים. ואולי גם בנות מהארץ לא עושות שאלון לבנים מחו"ל...

אל תעלב

אבל לדבר סתם כבר לא תופס. הן מרגישות שאתה מבזבז להן את הזמן. אז אם זה סתם- לך תדבר עם גברים. איתם בטוח תוכל לדבר על האטריק, גירבוץ, וגרעאפסים לרוב..

eyalאיל

New member
למה מעצבן דווקא רצוי נהפוכו ככה יש

מצב של זירוז דעות יש לגבר תירוץ לשאול גם מה שהוא מעונין לדעת .הצדדים יכולים לסנן. למה להתעסק בקטנות .בסך הכול זה רק חשיפה וירטואלית .לפני השלב השני .שהוא מה שאתה מעוניין הלכה למעשה.

חייבת להגיב...

חברה מאוד טובה שלי פנויה שמתמודדת עם מצב הדייטים וההכרויות נתקלת בלא מעט שיחות כאלו מצד הגברים. אני קוראת לזה ראיון עבודה. למה בכלל לשאול עדיף לבקש מהבחורה פקס עם קו"ח מוכנים ואז הבחור נתקע על המבנה החיצוני של הגוף שלה. רזה, שמנה, מלאה, כמה מלאה, כמה רזה, למי דומה לשחקנית הזאת או הזאת. בקיצור בנים תתרגזו או לא זה תקף לשני הכיוונים השיחות והראיונות האלו. כנראה פלאי האינטרנט והמדייה. אותי אישית זה מגעיל שבחור שבכלל לא מכיר מישהי ובכלל לא שוחח עימה מעולם מנהל איתה שיחה שעה על מצב השומנים בגוף שלה אם בכלל וכמה ספורט היא עושה. בנים זה רדוד!!! והבחורה ניראת מעולה אז קצת חסר לה ביטחון עצמי ופתאום שעה מתנצלת שהיא ככה והיא ככה ולמה היא מרוקאית ולמה יש לה שיער שחור ולמה ולמה. אתמול כבר אמרתי לה את ממש מטומטמת. בחור שלא מכיר אותך ומעולם לא פגש אותך מה נותן לו את הזכות לנתח אותך ואת המראה שלך בלי להכיר בכלל מי את ומי עומד מאחורי המסך. ושלא תחשבו אלו שממיינים ניראים רעעעעעעעעעע. אז ניראה לי שלפני ששופטים עדיף ללכת למראה להסתכל איך ניראים לנשום עמוק ואז לבוא לבקר את הצד השני. עם הראיונות האלו גם אדם שניראה מעולה ורק חסר לו מעט ביטחון מרגיש שהוא ניראה רע. חבל

אני מקבלת את אותו ראיון ../images/Emo3.gif

אני לא חושבת שזה קשור לנשים או גברים, זה קשור לאופי של בן אדם.

למעלה