איך שואלים ??

איך שואלים ??

כמו שכבר כתבתי אני מתלמדת טריה טריה ועוד לומדת. חברה ביקשה ממני לדעת על עתיד יחסיה עם בעלה. אני מאמינה שפה מתאימה שאלת הפריסה הבאה..... מה עתידה של X עם בעלה ? 4 + סיכום אשמח לשמוע אם שאלתי נכון......

צ ל י ל 8

New member
במקרה כזה, אני חושבת שהכי מתאים

הפריסה הקלטית שמראה על פוטנציאל יחסים, על מה עוזר ומה פריע...

אוקי אז איך אני שואלת בפריסה קלטית

שאלה ? נו לאט לאט אני מפנימה איזה פריסה למה

צ ל י ל 8

New member
לנסח זאת כך:

מה פוטנציאל הזוגיות של איקב ווואי בחצי שנה הקרובה? (או כל תחום זמן אחר שתבחרי עד שנה...)

מה לגבי פריסת הכוכב הכפול?

נראה לי שהיא קצת יותר מתאימה מהקלטית, לא? יש יותר פירוט לגבי מה משפיע מבחוץ על כל אחד מבני הזוג, מה הם חושבים ומרגישים ובעיקר - איך הם מתייחסים זה לזה ומה המכשולים. מה דעתך?

צ ל י ל 8

New member
רק לא ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כוכב כפול

זו סתם פריסה ענקית ללא צורך. הקלטית מספיקה בהחלט

הגודל קובע?

ובכל זאת - יש בפריסת הכוכב הכפול, המאיימת-משהו (אבל תודי - היא נראית בת זונה, עם כל הצבעים והקלפים האלה) משהו שאין בקלטית - יותר דברים ספציפיים שמתאימים לניתוח מערכות יחסים. משום מה, הפריסה הזאת גם יותר "קולעת" לי. אממה- לצרכי פירוש בפורום אני איתך - קלטית ולא יותר.

צ ל י ל 8

New member
הגודל לא קובע, אבל

וואלה, לפרש את הפריסה הזו צריך שעתיים. ניסיתי פעם אחת, וזה הספיק לי. יותר מדיי מורכב, ולא בשבילי, ולא רק בגלל מסגרת הפורום

פריסה קלטית לגבי זוגיות:

1- מה עוזר או בעד. -שמונה מטבעות 2- מה חוסם או נגד ? שמש 3- שיעור רוחני לשואל בהווה. -שתי חרבות 4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. - אס המטבעות 5- עבר קרוב, כארבעה חודשים. - מלכת המטבעות 6- עתיד קרוב, כארבעה חודשים.-אביר המטבעות 7- דימוי וזווית אישית. - נער החרבות 8- זווית הראייה של החברה. - שבע חרבות 9- רוצה אבל פוחד. - קיסרית 10 - סיכום, יכולת, כיוון הרוח. - שמונה חרבות אשמח לשמוע את דתעכם לפריסה. אני כבר אתן את מה שאני אנסה לפרש.

מה הפונציאל של X וY בחצי שנה הקרובה

1- מה עוזר או בעד. -שמונה מטבעות הקלף מראה על אדם שעובד קשה להשיג את פרי עמלו, ומה שהוא משיג הוא אוהב להציג לראווה. להראות את עבודתו. 2- מה חוסם או נגד ? שמש, השמש היא קלף מאוד חיובי, אולי הכוונה במקרה הזה לנסות להראות שמה שחוסם את הזוגיות זה עבודה עם הראש ולא עם הרגש שם צריך להשקיע קצת יותר. 3- שיעור רוחני לשואל בהווה. -שתי חרבות - בקלף עצמו הוא קלף שמראה על אישה שמנסה לשמור על איזון בעיניים סגורות, השיעור הרוחני בהווה הוא לנסות לשמור על איזון ביחסים אולי בין הרגש לראש ? 4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. - אס המטבעות - אם ילמד האיזון שנאמר בקלף 3, אזי הבונוס יהיה אושר וכסף שהם שני מכריבים שונים בעיני לאהבה אבל חשובים גם משהו רוחני וגם משהו חומרי. 5- עבר קרוב, כארבעה חודשים. - מלכת המטבעות - ב-4 חודשים האחרונים האישה החכמה שמוסלמת בקלף אולי ישבה והירהרה בעולמה, מה יש לה בתוכו: יש לה שפע ונדיבות. 6- עתיד קרוב, כארבעה חודשים.-אביר המטבעות - קלף גברי לעומת הקלף הנשי בעבר, אביר המטבעות רוכב על הסוס ויבדו מטבע, אני רואה את זה כאדם שרואה מול עיניו אחריות ויושר, אולי אצלו העבודה קודמת לרגש. 7- דימוי וזווית אישית. - נער החרבות - נער שעומד על משמרתו בדריכות, אולי גם היחסים נמצאים במצב של דריכות, חשדות אחד לשני, שניכים פיקחים ומנגד דרוכים כמו אויב המשחר לטרף ? 8- זווית הראייה של החברה. - שבע חרבות החברה רואה את היחסים כמשהו שכל פעם אתם מתקדמים הלאה אבל משאירים משהו מאחור (קצץ היה לי קשה לקשר את הקלף לרעיון שלו) 9- רוצה אבל פוחד. - קיסרית קלף מאוד חיובי, אישה שמטפלת בבית ובילדים בצורה מאוד חיובית, עולם הרגש שלה מאוד חיובי, אך מנגד יש איזה קופליקט בין הבית לבין רצון לעבוד בחוץ ? רצון ליצור קריירה ? להיות עצמאית כמו הקיסרית עצמה ? אדון לעצמה ? 10 - סיכום, יכולת, כיוון הרוח. - שמונה חרבות - משמעות הקלף שאני רואה לנגד עיני הוא אישה הכלואה בין חרבות, עיני גם מכוסות, ידיה כבולות, האם גם ככה היא מרגישה בחיים, כבולה לעת עתה בחיי נישואין ? הקופליקט שהיא מצויה בו ישפיע על העתיד ? אני אשמח לשמוע תיקונים לפריסה שלי עצמה.

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי ../images/Emo103.gif

1- מה עוזר או בעד. -שמונה מטבעות 2- מה חוסם או נגד ? שמש 3- שיעור רוחני לשואל בהווה. -שתי חרבות 4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. - אס המטבעות 5- עבר קרוב, כארבעה חודשים. - מלכת המטבעות 6- עתיד קרוב, כארבעה חודשים.-אביר המטבעות 7- דימוי וזווית אישית. - נער החרבות 8- זווית הראייה של החברה. - שבע חרבות 9- רוצה אבל פוחד. - קיסרית 10 - סיכום, יכולת, כיוון הרוח. - שמונה חרבות נראה כי יש הרבה עבודה קשה לעשות בקשר הזה (8 מטבעות), וזאת אולי כי הזוגיות איבדה את קיסמה ואת האושר שבו היו הזוג בתחילתה (השמש). נראה כי יש להם איזו התלבטות (יכול להיות שהם חושבים על גירושין?). הם חייבים להגיע להחלטה זו שהם כנראה מושכים כבר זמן מה (2 חרבות), ואז הם יגיעו להתחלה חדשה מבחינת שניהם (אס המטבעות). הקשר התחיל מאוד יפה (מלכת המטבעות), בעיקר אצל בת הזוג, אבל כרגע הוא "נתקע". אין תזוזה לשום מקום (אביר המטבעות). נראה כי הזוגיות שלהם התחילה את התדרדרותה. לשואלת נראה כי יש איזו החלטה בליבה, אך היא חוששת לממש אותה (נער החרבות). האם הגבר בגד? (7 חרבות) בכל אופן, השואלת רוצה להגיע לזוגיות שבה היא תוכל לממש את הפוטנציאל שלה כאישה מושכת ובעלת כישורים רבים (הקיסרית), אך נראה כי המערכת הזוגית הזו לא מתאימה לה, אלא כובלת אותה ונותנת לה חוסר מנוחה (8 חרבות). לדעתי? אם הם שוקלים פרידה, אני חושב שזה יועיל לשניהם. מה דעתך?

שאלה לפירוש של צליל....

איך את מסבירה את זה שהשמש היא הבסיס בעצם להתחלת הקשר ? "נראה כי יש הרבה עבודה קשה לעשות בקשר הזה (8 מטבעות), וזאת אולי כי הזוגיות איבדה את קיסמה ואת האושר שבו היו הזוג בתחילתה (השמש)."

צ ל י ל 8

New member
עידיתוש ../images/Emo13.gif

2 אנשים מתחתנים, לרוב בגלל אהבה ואושר.... ה
במקרה של נגד, מראה שזה מה שכבר אין להם - את שמחת החיים, החום, האהבה, האושר - כל מה שהשמש מייצגת למעשה..

הבנתי את האושר ../images/Emo8.gif

לא הבנתי למה זה היה הנגד..... עכשיו מובן בעצם הנגד בפריסה זוגית זה מה שהיה בעבר.... אני מבינה עכשיו שגם חשוב לראות איך הקלפים עומדים בפריסה אחד מול השני.

צ ל י ל 8

New member
לא כ"כ נכון מה שכתבת

ה"נגד" הוא לא העבר
הנגד, הוא מה מפריע להם ביחסים שלהם, מה עומד נגדם.

גב

New member
לדעתי...../images/Emo13.gif

1- מה עוזר או בעד. -שמונה מטבעות 2- מה חוסם או נגד ? שמש 3- שיעור רוחני לשואל בהווה. -שתי חרבות 4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. - אס המטבעות 5- עבר קרוב, כארבעה חודשים. - מלכת המטבעות 6- עתיד קרוב, כארבעה חודשים.-אביר המטבעות 7- דימוי וזווית אישית. - נער החרבות 8- זווית הראייה של החברה. - שבע חרבות 9- רוצה אבל פוחד. - קיסרית 10 - סיכום, יכולת, כיוון הרוח. - שמונה חרבות לדעתי הזוג המדובר מצוי בשלב בזוגיות בו עברה תקופת ההתאהבות וההתלהבות וכעת צריך להתחיל לעבוד על הזוגיות, ללמוד אחד את השני ולבנות בסיס יציב ואיתן לנישואין, כדי שימשיכו להתפתח בטווח הארוך. שני הצדדים חוששים ויכולה להיות בעיית חוסר אמון ביניהם, שנובעת מאיזשהו חשש מנתינה ושפע. נראה שהבעל מחפש הזדמנויות כדי "לחמוק החוצה" (מילואים, חברים) והאישה מלאת חששות וחשדות. לדעתי הקלפים קוראים להם לעבודה לביסוס הקשר דווקא ולא לעשות צעדים חריפים, כמו לפרק את המסגרת, כדי לשנות את המצב. כמו כן פתיחות ועבודה עצמית וזוגית ליצירת בטחון ונתינת ללא תנאים תעזור להם, כדי לא להגיע למצב של תחושת כבילות והגבלה בתוך הנישואין. הם צריכים לקחת בחשבון שההתפתחות תהיה איטית, אבל ע"י העבודה הזו הם יוכלו ליצור מצב יציב יותר שיצור התחלה לשניהם ותקווה לטווח הארוך.

גב

New member
קלף השמש ../images/Emo42.gif

לדעתי, במקרה הזה קורא להם לצאת מגישה ילדותית (שמצטרף לחששות מנתינה והתחמקויות וחשדות) ולעבוד ולהתמודד עם המצב. כמו כן, הקלף קורא לאישה (השואלת במקרה זה) לא לחכות ולהמתין שדברים יקרו מאליהם אלא להיות מעורבת ולפעול בעניין הזוגיות. אני מסכימה עם צליל שאולי מעורב איזשהו עניין של בגידה (2 חרבות ו-7 חרבות), ולכן אולי השיעור שלהם, לפי הפרישה, הוא דווקא להישאר בתוך הזוגיות ולשפר אותה ע"י החזרת האמון זה בזו והנתינה. יכול להיות שעומד ביניהם נושא הילדים כ"אישיו" או מחלוקת?

למעלה