מה הפונציאל של X וY בחצי שנה הקרובה
1- מה עוזר או בעד. -שמונה מטבעות הקלף מראה על אדם שעובד קשה להשיג את פרי עמלו, ומה שהוא משיג הוא אוהב להציג לראווה. להראות את עבודתו. 2- מה חוסם או נגד ? שמש, השמש היא קלף מאוד חיובי, אולי הכוונה במקרה הזה לנסות להראות שמה שחוסם את הזוגיות זה עבודה עם הראש ולא עם הרגש שם צריך להשקיע קצת יותר. 3- שיעור רוחני לשואל בהווה. -שתי חרבות - בקלף עצמו הוא קלף שמראה על אישה שמנסה לשמור על איזון בעיניים סגורות, השיעור הרוחני בהווה הוא לנסות לשמור על איזון ביחסים אולי בין הרגש לראש ? 4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. - אס המטבעות - אם ילמד האיזון שנאמר בקלף 3, אזי הבונוס יהיה אושר וכסף שהם שני מכריבים שונים בעיני לאהבה אבל חשובים גם משהו רוחני וגם משהו חומרי. 5- עבר קרוב, כארבעה חודשים. - מלכת המטבעות - ב-4 חודשים האחרונים האישה החכמה שמוסלמת בקלף אולי ישבה והירהרה בעולמה, מה יש לה בתוכו: יש לה שפע ונדיבות. 6- עתיד קרוב, כארבעה חודשים.-אביר המטבעות - קלף גברי לעומת הקלף הנשי בעבר, אביר המטבעות רוכב על הסוס ויבדו מטבע, אני רואה את זה כאדם שרואה מול עיניו אחריות ויושר, אולי אצלו העבודה קודמת לרגש. 7- דימוי וזווית אישית. - נער החרבות - נער שעומד על משמרתו בדריכות, אולי גם היחסים נמצאים במצב של דריכות, חשדות אחד לשני, שניכים פיקחים ומנגד דרוכים כמו אויב המשחר לטרף ? 8- זווית הראייה של החברה. - שבע חרבות החברה רואה את היחסים כמשהו שכל פעם אתם מתקדמים הלאה אבל משאירים משהו מאחור (קצץ היה לי קשה לקשר את הקלף לרעיון שלו) 9- רוצה אבל פוחד. - קיסרית קלף מאוד חיובי, אישה שמטפלת בבית ובילדים בצורה מאוד חיובית, עולם הרגש שלה מאוד חיובי, אך מנגד יש איזה קופליקט בין הבית לבין רצון לעבוד בחוץ ? רצון ליצור קריירה ? להיות עצמאית כמו הקיסרית עצמה ? אדון לעצמה ? 10 - סיכום, יכולת, כיוון הרוח. - שמונה חרבות - משמעות הקלף שאני רואה לנגד עיני הוא אישה הכלואה בין חרבות, עיני גם מכוסות, ידיה כבולות, האם גם ככה היא מרגישה בחיים, כבולה לעת עתה בחיי נישואין ? הקופליקט שהיא מצויה בו ישפיע על העתיד ? אני אשמח לשמוע תיקונים לפריסה שלי עצמה.