איך שואלים ??

צ ל י ל 8

New member
את אופטימית גב ../images/Emo110.gif

אבל אני לא רואה שום קלף חיובי שיכול להראות על הקשר כמתפתח לצד החיובי. הם יהיו זקוקים להמון המון משמעת עצמית על מנת למסד את עצמם.

גב

New member
היי צליל ../images/Emo98.gif (תמנון?!)

אכן..אופטימיות היא שמי האמצעי.. דבר ראשון, אס המטבעות כבונוס בשאלה, כשהשיעור מראה בין השאר על פאסיביות (2 חרבות), הוא קלף חיובי שמראה על התחלה מבוססת. (לדעתי מטבעות בזוגיות - אם לא מדבר ספציפית על נושאי רכוש ועבודה, מדבר על יציבות=יסוד אדמה בזוגיות). 8 מטבעות נקלט אצלי כמאוד משמעותי בפרישה. 8 מטבעות מדבר לדעתי, שוב, על למידה והסתגלות, על בנייה שלב שלב, נדבך אחר נדבך. בכל אופן, גם אם הקלפים מראים על קשיים ועל צרימות: אלה מצבים שתמיד קיימים בחיים. וישנה האפשרות שזה מצב זמני, או מצב שהגיעו אליו עקב טראומה או בגידה או דבר אחר. לא תמיד טוב לפרק את המערכות. להיפך, לפני שנוקטים באמצעים קיצוניים, יש לבדוק האם ניתן לשפר בתוך המסגרת. בנוסף, מדובר בנישואין. סביר להניח שזוג נשוי התחתן מסיבות מסויימות חיוביות...יש ביניהם מערכת יחסים, הם מכירים זה את זו. אז כרגע הם בתקופה קשה. אביר המטבעות כקלף העתיד חיזק אצלי את כל הדברים שאמרתי - עבודה, סבלנות, השארות במסגרת, בניית יציבות. אופטימית? תמיד. אבל עם קבלות

צ ל י ל 8

New member
ה../images/Emo110.gif הוא סתם לאייקון....

את לא ראית מספיק פרשנויות שאני עושה לגבי זוגיות. המון פעמים אני מציעה לא לפרק זגיות, לעבוד עליה וכו', אבל כל זאת בהתאם לקלפים מתאימים. כשיש איזה ביסוס וקלפים טובים בתור פוטנציאל, אני לעולם לא אומר לפרק. אבל כאן זה נראה אחרת. אס המטבעות במקרה כזה מעיד על פוטנציאל בלבד, פוטנציאל שקיים אי שם, אבל זקוק להמון רצון ואנרגיה (8 מטבעות). אבח אין בקלפי העתיד והסיכום שום קלף שיכול עוד לתת סימוכין חיובי לפריסה הזו. 8 חרבות כקלף סיכום ופוטנציאל, מסמל שאין עתיד לקשר, והיא תמשיך תמיד להרגיש שיש שם משהו חסר שהיא לא מממשת בגלל בעלה. אין שום קלף של גביעים. אין אהבה, רק חומר והרבה מחשבות... עידיתוש לא אמרה לנו מה הרקע של הזוג, מאין הם באו והיכן הם עכשיו. האם באמת הייתה בגידה, ואיך בן הזוג מרגיש עם זה. לי יש תחושה לא טובה לגבי הזוגיות הזו בעקבות הפריסה. יכול להיות שאני טועה. אה, וזה אף פעם לא רע להיות אופטימי

גב

New member
../images/Emo140.gif אולי באמת פירוט

של הסיפור מאחורי הפרישה ייתן יותר כיוון (כי אני לעומתך דווקא קיבלתי תחושה לכיוון שכתבתי...מעניין). א-ו-פ-ט-י-מ-י-ת ל-נ-צ-ח

Mrs. X has never loved him

this marriage has never been happy. she's high maintanence, depressed and extatic alternately, but also very bright and talented. Mr. Y has never cheated. they live abroad, so no MILUIM for him.. Mr. Y married her 5 months after they 1st met, apparently because he was acepted to PhD program abroad and needed someone take care of him. Mrs. X cheated, but it wasn't her fault (blame her mental condition). Mr. Y is making a LOT of money. Mrs. X is afraid that her fragile mental state will prevent her from keeping a job. Mrs. X has never loved a man and is possibly unable to really love someone. both are selfish and egoistic. Mrs. X is beautiful. Mrs. X tried leaving him with the kids last year, but it ended in disaster. more details? let me know and I'll ask her

גב

New member
אז כנראה שהפירוש של צליל מדוייק

רק מה שאני לא מבינה ממה שכתבת: למה גב' X התחתנה איתו? כתבת רק שהוא התחתן איתה בגלל הנוחות שמישהי תדאג לו כשהוא עושה את הדוקטורט בחו"ל...איפה היא בתמונה?

צ ל י ל 8

New member
סליחה ../images/Emo35.gif ואיפה את בתגלים שלי ../images/Emo35.gif

חולה עלייייייייייךךךךךךךךךךךך

batgalim

New member
רוצה לדעת באמת איפה אני....?../images/Emo12.gif

מחכה שילכו לישון כבר...
כדי שאוכל סוף סוף לצייר מפות ...

turned 30 and admired his genes

especially his brains... that was before her diagnosis as someone with a seriously flawed gene also, felt good about moving to USA

צ ל י ל 8

New member
וואלה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אז לא חבל על האהבה../images/Emo35.gif

כלומר, אם שניהם התחתנו מהסיבות הלא נכונות, למה להם להישאר ביחד. אם הוא כזה עשיר (תביאי אותו אליי
), לא תהיה לו בעיה למצוא מישהי. אם היא יפה ומוכשרת (נו,,, הקיסרית) גם לה לא תהיה בעיה למצוא מישהו. לא הבנתי מה הקטע של התואר

למעלה