איך שוכחים?

supergirl888

New member
איך שוכחים?

לפני כמה שנים הכרתי מישהו דרך האינטרנט, דיברנו במשך תקופה אבל בסופו של דבר רבנו והקשר נותק לפני שנפגשנו.
באותו הזמן למרות כל הצער חשבתי שעדיף ככה... מחקתי את המספר שלו וניסיתי להמשיך בחיים.
יצא לי לצאת עם כמה גברים מאז, אבל לא התפתח בנינו שום דבר רציני ולא הייתי מאוהבת.
הוא היחיד שבאמת הצלחתי להתאהב בו אחרי שנים ואפילו לא פגשתי אותו

פשוט הרגשתי כאילו הוא כל מה שאי פעם רציתי והייתה לנו כימיה מעולה בשיחות (אני מבינה שזה נשמע טיפשי).
יצרתי עוד כמה קשרים דרך האינטרנט בשביל לבדוק אם באמת הייתה כימיה נדירה וזה פשוט לא חזר על עצמו... גם כשהיה לי כיף לדבר עם מישהו והשיחות זרמו, זה לא היה באותה המידה.

אני מפחדת שאולי פספסתי משהו יוצא דופן שלא יחזור על עצמו ושלא סתם אני לא מצליחה לשכוח אותו...
נראה לכם שזה בגלל שעוד לא התאהבתי במישהו חדש, או שיש לתחושות האלה משמעות?
כדאי לנסות ליצור איתו קשר (מדגישה שוב שעברו כבר כמה שנים מאז והתנתקנו בצורה שלילית [וגם יש פה קושי לוגיסטי כי אין לי את המספר שלו]) או לתת לזה לשקוע?
אם לתת לזה לשקוע, אז איך לזרז את התהליך? אני כבר יותר מדי זמן במצב הזה.

תודה רבה לעוזרים

Shamy

New member
מכירה את התופעה

בעצמי יצא לי להיות מעורבת בזה מזמן (גיל ההתבגרות)
מה שאני כן יכולה להגיד על החוויה הוא כך:לעיתים אנחנו מאוד רוצים שמשהו יילך בצורה מסוימת לעיתים כל כך עד שאנחנו מדמיינים מערכת יחסים כפי שאנו מפנטזים אותה.העובדה שזה קורה בקשרים וירטואליים היא,שזה בעיקר את מול המסך ולכן קל מאוד להשאב לזה (ההבדל הגדול נובע שהחלונות צ'ט יוצרים אידיאליה בכך שיש לנו אופציה להתחרט ולמחוק משפטים שלמים בניגוד לשיחה חיה במציאות)

בצורה זו לעיתיפ האידיאליה מקבלת ערך נחשק יותר מהמציאות .לכן עצתי לך היא להפנים זאת ולהבין שכנראה משהו שהיה באינטרנט והיה נהדר , היה כך מפני שהתרחש בסביבה וירטואלית וייתכן כי במציאות היה מרבל תפנית שונה לחלוטין וייתכן שבכלל לא היה מוצא חן בעינייך האדם.גםבעולם הוירטואלי דברים מוחשיים כמו תאווה חיה נעלמים והקשר נראה"טהור" יותר, מרגיש אפלטןני יותר ולכן מעמיק יותר ונשמתי יותר
אולי ההפנמה של אישיליה היא אידיליה ומציאות לחוד תעזור להתמודד ולהתגבר ..שיהיה בהצלחה

אני מכירה אישית גבר

שהתאהב בבחורה שהכיר בפייסבוק וניהל איתה קשר וירטואלי זמן ארוך.
הוא היה מאוהב בטירוף.
בשלב שהוא רצה לפגוש אותה היא סיפרה שהיא חייבת להתאשפז בגלל טיפולי סרטן שהיא עוברת.
הוא רצה להפתיע אותה ולבוא לבקרה בבי"ח אבל אז גילה שהיא בכלל לא מאושפזת בו.. וגם שהיא לא הבחורה שבתמונות ובקיצור- שהכל הדמות שלה פיקטיבית לגמרי.
&nbsp
הפער בין הוירטואליה למציאות יכול להיות ע צ ו ם!

supergirl888

New member
אני מודעת לזה

ברור לי איך העיניין הזה עובד.. אני לא בטוחה שכל מה שהיה היה אמיתי, לא הגענו לשלב שבו מגלים מה באמת יש לנו בידיים.
אמרתי לעצמי בהתחלה שזה בטח קרה כי הכרנו דרך האינטרנט, אז הייתי בטוחה שמהר מאוד אני אמצא מישהו אחר שיהיה איתו את אותו הניצוץ (אמיתי או לא)..
בגלל שזה לא קרה למרות שאנחנו עדיין באותם תנאים מקלים, התחלתי לחשוב שאולי זה היה יותר מסתם אשליה או פנטזיות שלי.

שלום

אם את מחבבת אותו, כדאי שתנסי ליצור אתו קשר. אם לא יאהב אותך, לפחות אהבי את עצמך בזכות הדברים שאת אוהבת לעשות.
&nbsp

supergirl888

New member
זה קצת יותר מסובך

מ"מחבבת אותו".. אני לא באמת מכירה אותו, לא יודעת מה הסטאטוס הזוגי שלו כרגע, לא איך אני מוצאת אותו עכשיו ולא איך הוא יגיב אחרי כל השנים האלה ואחרי מה שקרה.
&nbsp
הספק משגע אותי.

תשובה

ההחלטה אם ליצור קשר עם אדם תלויה במה שמרגישים כלפיו. אם את מחבבת את הבחור או מתגעגעת אליו, צרי אתו קשר. אם תהיי עדינה ונחמדה אליו, סביר שיקבל את זה יפה.

DogsPCI

New member
הכי פשוט, הכי אמיתי, והכי נכון לעשות
. ו...

גם יביא לסיום - בדרך זו או אחרת

מסכימה ומוסיפה
ראשית, מאד מסכימה עם מה ש shamy כתבה. יש הבדל בין האינטרנט לבין המציאות.
אבל אם זה עדיין מציק לך ויש לך אפשרות לעשות משהו בנידון, נסי. כך יהיו לך תשובות ל"מה היה קורה אילו".
לנסות כדי שתהיה שקטה שלפחות ניסית.
וגם הוא תפוס. כנראה זה גורל.

בהצלחה.

ommerl

New member
יש הרבה מכסים בארון

אולי פספסת משהו יוצא דופן אבל זה לא משהו שלא יחזור על עצמו. רוב האנשים יוצרים יותר מאשר זוגיות בריאה אחת בחייהם.
יכול להיות שיהיה יוצא דופן אחר בחייך..
&nbsp
איך לשכוח? להפסיק לנסות לשכוח זה הצעד הראשון... פשוט תקבלי את מה שעובר עליך. אין שום סיבה להילחם בזה.
&nbsp
לדעתי- תצאי מהאינטרנט גם. אבל זה אני. לא אוהב להכיר אנשים חדשים באינטרנט.

supergirl888

New member
לא ברור לי איך אפשר לדעת כל כך בביטחון

שיש עוד מכסים ושזה יחזור על עצמו? ברור שאני רוצה להאמין בזה, אבל אני מכירה אנשים שאפילו אהבה אחת לא הייתה להם..
&nbsp
בנוגע לאינטרנט אני מסכימה איתך. פשוט הייתה לי התחלה מאוד חיביות (בלי קשר למקרה שלו) אבל כנראה שזה מקרי.

ommerl

New member
הנקודה העיקרית כאן היא-

הנקודה העיקרית כאן היא שמשהו מיוחד יכול להיות לך גם עם מישהו אחר. אני לא מאמין שלכל בן אדם יש רק הזדמנות אחת לאהבה כל חיו. אם זה היה כך- איך המין האנושי שרד?
&nbsp
אני מאמין שלכל אחד יש סגנון של בני המין השני אשר מתאים לו לזוגיות ואהבה.
&nbsp
ברור שאם לא תחפשי- הסיכוי שתמצאי נמוך יותר. אבל אנשים שמתאימים לך לזוגיות, שאת יכולה להתאהב בהם עד מעל הראש- יש יותר מאחד.
&nbsp
אגב, לא אמרתי לך לא לדבר איתו או כן לדבר איתו. אבל אל תדברי איתו ממקום של פחד שאולי הוא האחד והיחיד.. כי הוא לא. יש עוד.

supergirl888

New member
אוקיי.. נקודה חשובה

אם אני בגישה של יבוא מישהו אחר כמוהו או יותר טוב ממנו אז הייתי מוותרת על הקשר ההוא ומתחילה משהו אחר בתנאים אחרים.
אבל קשה לי להיות בטוחה בזה שאכן יש אנשים אחרים שיתאימו ושאני אפגוש אותם והכל יילך בצורה חיובית.

אז פה הבעיה

את משוכנעת שהוא היחיד שמתאים לך.
&nbsp
דיברת פעם עם אנשים בני 40?
כל אחד יספר לך לפחות על 3 אהבות אם לא יותר שהיו לו בחייו.(לדעתי הרבה הרבה יותר)
כמו שאמר עומר, יש הרבה בני זוג שיכולים להתאים לנו, אין "אחד" (אולי בסינדרלה)

ommerl

New member
הכול תלוי..

תראי, לא אמרתי לך תכלס מה לעשות. אין לי מושג איך זה נגמר ביניכם. כלומר אמרת ריב אבל לא אמרת כמה חמור זה היה ועל מה את צריכה לוותר/להתפשר כדי לחזור אליו.
&nbsp
אם זה היה משהו שטותי אז אין סיבה שלא תשלחי לו הודעה בפייסבוק. רוב הסיכויים שהוא זוכר את הדברים הטובים.
אם זה היה משהו מהותי- עדיף להישאר רווקה מאשר להיות בזוגיות שאת לא לגמרי מאושרת בה. כרגע זה אולי נראה לך נוח יותר אבל לאורך זמן זה מאמלל אנשים. לדעתי עדיף להיות לבד מאשר להתפשר.
&nbsp
having that said- אפילו אם את לא מאמינה שיהיה מישהו כמוהו, אם הסיבה שהפסקתם לדבר היא מהותית אז עדיף לא להתפשר על זה כי לאורך זמן את תרגישי אומללה מאוד לדעתי.
&nbsp
ובכל זאת, האמונה שלא תבוא עוד אהבה גדולה בחיים שלך חוץ ממנו היא לא נכונה לדעתי. כמו שכתבה מיצי קפיצי המדהימה, אנשים חווים במהלך חייהם יותר מאהבה גדולה אחת. את בת 22 (לפי הכרטיס שלך בתפוז). את עוד צעירה. יש לך עוד הרבה זמן לחוות הרבה מאוד חוויות. סליחה שזה נשמע קצת מתנשא מבחינת גיל.. אני הרי בסך הכל בן 27. לא מבוגר ממך בהרבה.

supergirl888

New member
אני יודעת שלא נכנסתי לפרטים

לא חושבת שיהיה חכם לעשות את זה פה.. אם הוא גולש נלהב בתפוז זה יכול להיות קצת לא נעים.
זה ישמע מוזר, אבל אפילו אני לא יודעת עד כמה זה חמור כי התקשורת בנינו הייתה דיי לקויה לקראת הסוף.. אני נפגעתי ממנו והוא ממני ונראה לי שהיו שם אי הבנות.
&nbsp
אם רק הייתי יודעת אם זה היה יכול להיות קשר מוצלח או לא... שוב, אין לי מושג עד כמה חמור המצב כי לא בדקתי את זה עד הסוף (תקשורת לקויה).
&nbsp
אני יודעת שאני עדיין צעירה (וש27 זה מבוגר
) אבל רוב הזמן אני עוברת ממחוייבות אחת לאחרת ולא במצב כל כך נוח שיש בו הרבה אופציות להכיר.
אני כנראה אחווה דבר עוד דבר או שניים וכנראה אכנס לקשרים, אבל המטרה שלי היא למצוא את הקשר שיחזיק (למרות שאני לא כל כך מתחתנת בזמן הקרוב) וזה מה שאני מקווה שלא פספסתי.
&nbsp

ommerl

New member
אולי פספסת ואולי לא

הזדמנויות באות והולכות. אנחנו יכולים לסייע להן לבוא.. ואנחנו צריכים לתפוס אותן כשהן באות. אבל אין מה לבכות על חלב שנשפך.
&nbsp
אולי פספסת הזדמנות נהדרת. תביאי אחת חדשה

&nbsp
מצד שני, לא ברור אם את בכלל תשלמי מחיר אישי כלשהו אם תיצרי איתו קשר. אם אין בו משהו רע וזה רק נגמר באיזשהו וויכוח אולי שווה להחיות את זה.
&nbsp
בכל מקרה, את תעשי את זה ממקום של- אולי הוא "האחד" אלא ממקום של אולי הוא "האחד" מיני רבים שיכולים להיות "האחד" בשבילך. אז אם לא הוא, יהיה מישהו אחר.

למעלה