איך שוכחים?

Sugar Magnolia

New member
בנית לעצמך פנטזיה בראש. עשית לבחור אידיאליזציה

את לא באמת מכירה אותו ויצא לך להחשף רק לחלקים הטובים שלו, וגם הם עברו פוטושופ. ככה זה היכרויות וירטואליות.
איך אדם אמיתי, בשר ודם, יכול להתחרות בזה?! אין לו סיכוי מראש.
&nbsp
לצערך, בד"כ הדרך הבטוחה היחידה להשתחרר מזה היא לפגוש את הבנאדם במציאות ולתת לאידיאל להשבר.
או שתכירי מישהו ותשכחי ממנו. גם אופציה.

צודקת לגמרי

הפנטזיה הזו שיצרת לך "מגנה" עליך מקרבה וסיכון להפגע.
היא נותנת לך תירוץ טוב למה את לא יכולה להתאהב במישהו.
&nbsp
ככה את רוצה להעביר את החיים שלך??

supergirl888

New member
לא יודעת למה זה השתמע ככה

אבל ממש לא.. אני לא אומרת לעצמי או לאף אחד אחר שהלב שלי תפוס או משהו כזה.
לא משתמשת בזה, להפך, רוצה להמשיך ולשכוח.

אז יאללה!

תעשי טקס קטן, קחי פתק או משהו שיסמל את התקווה לאהבה ההיא שהיתה ומתה ותקברי באדמה.
&nbsp
מאחלת לך להסתכל קדימה, לפתוח את הלב לאדם חדש שיאהב אותך חזרה ולא להיות תקועה בעבר.

אצלי זה הפוך

בעולם הוירטואלי כל הצדדים המכוערים שלי נחשפים במלואם,כל השדים יוצאים החוצה מהארון,ואילו בעולם האמיתי אני נראה לאחרים הרבה יותר נחמד.

Shamy

New member
אלטר אגו

זה מתכון לצרות רק שתדע...הרבה אנשים נוטים "להחשף" ולהציג את הצדדים שבמקרי המציאות הם ינטו להסתיר (מפני שמאחורי מסך קל להסתתר יותר מאשר במציאות) בצורה זו לעיתים אנשים אלו ייתפסו כ"אפלים" ו"זדוניים" בעולם הוירטואלי ו"עדינים" בעולם הממשי, לעיתים עד כדי תחושת פיצול קשה ומעין דר' ג'קיל ומיסטר הייד בעלי 2 אישיות שונות וזה ..מתכון לצרות כי בסופו של דבר מר הייד נחשף ועימו גם דר' ג'קיל מה שיוצר מעין טראומה או "התמוטטות" עולם פנימי בשל חיבורי עולמוצ יחדיו לעיסה לא ברורה שקשה להכילה...אם נתקלת במצב הזה ממלחצה לך שלאחד את הדמויות

DogsPCI

New member
את טובה את שאמי :)

הכי מסכים איתך בעולם... וזה גם מופיע בחתימה שלי
.
&nbsp
אומנם זה החלק שיכול להשתנות בחתימה... ועדיין זה שם בתקופה האחרונה
...
תזכורת לי ולכולם

NEO83

New member
אף פעם לא שוכחים

אבל עם הזמן מתקדמים בחיים וממשיכים הלאה.

זה ממש לא נשמע טפשי ..

אכן קורה שמתאהבים בבן אדם גם לפני שנפגשים איתו, משהו בו פשוט מתחבר. תחומי עניין, נושאי שיחה, הומור, כימיה לא מוסברת... משהו פשוט קורה . זו גם יכולה להיות התאהבות לכל דבר. תראי, במקרה שלך מדובר באדם שפיתחת אליו רגש ואילו הקשר נותק באקורדים צורמים. יכול להיות שבגלל שלא מיציתם את הקשר, ולא זכיתם לממש אותו ולראות הלאה , אלא רבתם והתנתקתם בצורה שלילית יש בך משהו לא סגור.
ויכול להיות שהוא אהבת חייך הגדולה. בסופו של דבר, חלף זמן, ניסית להמשיך ולא הכי הצלחת. אני במקומך הייתי מנסה לגשש.. הרי את שמו יש לך, את יכולה לחפש אותו בפייסבוק. אם זה מטריד אותך נסי לסגור מעגל, במקרה הטוב.. הוא יתחיל דף חדש, תוכלו ללבן את העניינים או אפילו לתת סיכוי. במקרה הרע, הוא תפוס, או שפשוט שם אותך מאחור ולא יהיה מעוניין לחזור אחורנית. בכל מקרה את לא תשארי באוויר .

supergirl888

New member
תודה על ההבנה

נכון מאוד, בגלל איך שזה נגמר לא יכולנו למצות את הקשר וזה דיי מבאס.
לא נכנסתי לפרטים בנוגע לנתק, אבל מה שקרה דיי מסבך את העיניינים, אחרת כבר מזמן הייתי מחדשת את הקשר איתו כי אני לגמרי מאמינה שאפשר וצריך "לתת אקסטרה מייל" אם מישהו באמת חשוב.
בגלל המורכבות של המצב העדפתי לנסות להמשיך.. לחזור אחורה אחרי כל זה זה באמת מעל ומעבר וקשה לי לעשות את הצעד הזה כשיש כל כך הרבה סימני שאלה

&nbsp

מעמקים39

New member
לא פספסת שום דבר גדול

שימי לב שהוא לא עשה שום צעד בכדי למצוא אותך. מה יש לאהוב בו? אני ממליצה לך להמשיך לחפש אהבה באנשים שלא פגעו בך או נטשו אותך.
רק הם יהיו ראויים לאהבתך. האמיני לי אין לך על מה ועל מי להצטער ואל תחששי שקיבלת הזדמנות שלא תשוב, זה לא "שברת שילמת".
המשיכי להאמין באהבה, זה יקרה, וכשזה יקרה את לא תהיי לבד.

supergirl888

New member
גם אני חשבתי על זה

שאם הוא ויתר על הניסיון אז אולי הוא באמת אף פעם לא רצה מספיק.
מצד שני הוא יותר מוגבל בדרכים ליצירת קשר כי מאוד שמרתי על הפרטיות שלי... אם גם הוא מחק את המספר שלי ברגע של תיסכול אז הוא כנראה איבד כל קצה חוט שמקשר אליי.
&nbsp
אולי את צודקת.. תודה על העידוד

supergirl888

New member
תודה רבה

לכל מי שהגיב! לא ציפיתי לכל התגובות האלה ולכל האכפתיות שהרגשתי מהצד שלכם

&nbsp
החלטתי להמשיך כרגיל בנתיים.
הבנתי שאחרי כל הזמן שכבר עבר מאז זה לא ממש קריטי אם אני אצור קשר עכשיו בדיוק או בעוד שנה-שנתיים ואין לי מידע שיכול לגרום לי להעדיף לעשות את זה דווקא עכשיו (נניח אם הוא פנוי כרגע או גר קרוב).
עוד משהו שגורם לי לקחת צעד אחורה זה עצם זה שאני לא יודעת אם אני הולכת להכנס לקשר טוב (במידה ובאמת "נחזור") בגלל הצורה שבה זה נגמר בפעם הקודמת.
&nbsp
יכול להיות שבשנה הקרובה יהיו לי יותר הזדמנויות להכיר אז אני אנסה שוב לתת צ'אנס לדברים חדשים.. אם לא יילך ואני אמשיך לחשוב עליו אני אשקול שוב לעשות צעד לכיוונו.
&nbsp
אחרי כל הדיון הזה הרגשתי צורך לעדכן אותכם במסקנות ובהחלטה שלי

ושוב תודה!
&nbsp

תראי את הסרט mr. nobody

כתמרור אזהרה לאיך החיים האמיתיים יכולים להתקע אם באותו זמן הדלק שלנו זה החיים שרצים לנו בראש.
הגברים שיצאת איתם אולי היו ראויים לאהבתך ובמקום המתאים להם בשביל זוגיות ואולי לא, הרי אותם לא באמת הכרת מספיק.
מה שבטוח את בכלל בזמן הדייטים לא היית במקום המתאים להכיר לקשר. יכול להיות שפספסת..
כל מה שהיה מאז ברשת, ובמציאות נראה שהשוות אליו כאילו הוא האקס המיתולוגי, במציאות כנראה שלא הייתם מחזיקים כקשר אמיתי. בקשר אמיתי יש קשיים שעוד לא הגעת להכיר ולהתמודד איתם, לא כמו בשיחות שלפני הקשר.

supergirl888

New member
ראיתי את הטריילר

וכבר שם היה קטע שהזכיר לי את עצמי. בחירות זה באמת לא הצד החזק שלי..

וכן.. מצאתי את עצמי משווה אחרים אליו, אולי זה הפריע לי לראות מה יש להם להציע.
אין לי מושג מה היה קורה במציאות.. הספק זה החלק הבעייתי.. אם היינו נכנסים לקשר ומסיימים אותו לפחות הייתי יודעת שניסינו ובאמת לא התאים.

תודה על ההמלצה! אני אראה אותו

למעלה