איך שכחנו?
התפקדות מאי

איך שכחנו? ../images/Emo41.gifהתפקדות מאי../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

. שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של רונה: אלבום מועדף: וכמובן, תמונה:
חודש נפלא לכולם.

noa08128

New member
../images/Emo23.gif

נועה נושקת ל18 ראשון לציון-אבל עוד 3 חודשים אני עוברת למדבר היפיפה TIPS ארבעה שירים-זה כי אני ממש נוסטלגית ואיי זה מזה מסובך להעלות תמונה. נו הרוב ראו אותי כבר יותר מפעם אחת :) אבל רק בגלל שאני נחמדה ובגלל ששי ביקשה.

dsol

New member
מתפקדדדדדדדדד_../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: בקרוב 19 מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב של רונה: מבול אלבום מועדף: בכללי או של רונה? אם רונה אז הראשון בכללי נלך על "יהושע" וכמובן, תמונה: אין

darling2

New member
../images/Emo192.gif

שם: דר גיל: 18 מקום מגורים: מושב תאשור שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה
אלבום מועדף: של רונה? הראשון..ובכללי..Alanis Morissette-Supposed Former Infatuation Junkie אלבום פשוט מושלם. וכמובן, תמונה: למרות שהרוב מכיר אותי...אני ה
בתמונה למי שלא מכיר...

darling2

New member
אורחת?

אני תמיד פה..
הכל מצויין! החיים יפים.. ושלומך? מתי יש סיכוי לראות אותך...? דברי איתי מדי פעם..

מתפקדת.

שם:תאיר גיל:16 וחצי מקום מגורים:כפר-יונה שיר אהוב של רונה:earthquake אלבום מועדף:Alanis Morissette-JLP וכמובן, תמונה:

יעל 144

New member
../images/Emo127.gif

שם: יעל גיל: 16 מקום מגורים: חור כלשהוא בצפון,יובלים, לצערי . וכרמיאל פה ושם. שיר אהוב של רונה: ממ יש הרבה, קשה לי להגיד על אחד. סיפור מגירה , מבול, הקול שקורא לי, במערכת הדם ..השירים שיש באנגלית . אלבום מועדף: לא מתחברת להרבה מהביקורת שיש על כל אלבום, מרגישה שלכל אלבום יש את הייחודיות שלו. באופן כללי מעדיפה את השני- מרגישה שבמכלול שבו יש משהוא יותר עוצמתי. אבל זה נתון לשינוי, ושקול במצבי רוח ותקופות שונות ..

יעל 144

New member
משגב משגב ..

לא מתחברת למקום הזה. פעם אני אגור במקום אחר . את מי את מכירה ? איזה עולם קטן, ואם יש כאן מישהי שמכירה אנשים ממשגב אז בכלל! יעל .

grace00

New member
מאי

שם: גרייס גיל:17 מקום מגורים: ת"א שיר אהוב של רונה: במערכת הדם אלבום מועדף: די נו... שניהם וכמובן, תמונה:

ליאור

כשאת חוזרת מהאימון ורואה את זה, סביר להניח שאני אהיה באזכרה. אבל! רק רציתי לעדכן אותך שדיברתי עם בייבי, ואנחנו נרד אצלך בשמונה וחצי ככה ונצא. יש? אחלה. סלאמת, ונשתמע.

grace00

New member
וואלה גם לי...... ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

איזה כיף לך ליאור......

למעלה