איך שכחנו?
התפקדות מאי

פעם ראשונה ../images/Emo9.gif

שם: יער גיל: 25 מקום מגורים: נס ציונה שיר אהוב של רונה: במערכת הדם, Train, Empty. אלבום מועדף: כל אחד מיוחד בדרך אחרת אבל אם הייתי צריכה להישאר עם אחד אז הייתי בוחרת בעיניים זרות. וכמובן, תמונה: הממ..

noa08128

New member
ויהי אור.

ואי נס נציונה. אני רואה אותה עכשיו מהחלון שלי :)

מתפקדת../images/Emo41.gif

שם: נעה גיל: ממש תכף 17 מקום מגורים: קריות שיר אהוב של רונה: מבול
האחד והיחיד. אלבום מועדף: שאלה קשה מידי :] וכמובן, תמונה:

ל שכזו

New member
../images/Emo79.gifחדשה.

שם: לירון
שיר אהוב של רונה: מבול|טיפה| אלבום מועדף: שניהם
תמונה: לא כלכך. שלום לכולם

Sheeesh

New member
וגם אני..

שם: שירה גיל:22 מקום מגורים:קריות שיר אהוב של רונה:כרגע... waltz... אלבום מועדף:מממ את שניהם ברצף אחד אחרי השני (רצוי בריפיט...
)

Margarita chum

New member
לא... זאת אומרת עדיין לא../images/Emo6.gif

לדברי חצי פורום אני הולכת להיות לסבית וזה מה זה שקר! לגבי הגיל אתה צודק. אבל בכל מקרה, נעים לי מאד, אני קאיה, בת 18 וחצי מהוד השרון:)

pistuk77

New member
נעים לי מאוד

מרוב התרגשות, שכחתי להציג את עצמי. אני שימי בן 29 (מה קרה, אז נולדתי קצת מוקדם) השיר שאני אוהב זה מבול ומתי לעזאזל ההופעה הבאה?

TziMHoNoa

New member
אני..

שם: נועה גיל: 17 בקרוב (סתם, א כזה קרוב..) מקום מגורים: ראשון שיר אהוב של רונה: כרגע "המעיין הזוהר", ומבול תמיד. אלבום מועדף: של רונה? לא החלטתי, הם שונים מידי. באופן כללי אני עוד מנסה להשיג את כל האלבומים של מיקה קרני (בזול), הראשון שלה אהוב עליי במיוחד.

noa08128

New member
דברי איתי בקשר לאלבומים של מיקה.

והאלבום הראשון הוא באמת הכי טוב :)

0mroosh

New member
|שטרודל|

שם: עומר גיל: נושק ל18 מקום מגורים: באר-שבע שיר אהוב של רונה: "מי מפחד מהזריחה". אלבום מועדף:צלצולי פעמונים-אהובה עוזרי.

מיץ פזי

New member
גם אני חדשה!../images/Emo9.gif

לפני ההתפקדות רציתי רק להגיד שגם אני הייתי בהופעה בתמונע שהייתה פשוט מדהימה, כולל השיר החדש עם הסוסים. ואם אתם זוכרים שכשהיא עלתה להדרן הראשון ואמרה מזל טוב לנגה? אז זאת אחותי... כן כן כבוד. בקיצור, אז ככה: שם: יעל גיל: 17 מקום מגורים: חיפה שיר אהוב של רונה: ממש קשה להגיד אבל האהובים ביותר הם הפעם האחרונה, my prison by the sea, tips, אותו פזמון וכמובן, איך אפשר בלי מבול... אלבום מועדף: הראשון ותמונה, כרגע אין...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

וכן, אני זוכרת שהיא אמרה את זה בהדרן.
השירים שרשמת מדהימים. האהוב עליי ביותר זה Tips. אגב, אני שי.

למעלה