איך שנכנסתי לפה...

איך שנכנסתי לפה...

היה בראש העמוד לינק שאמר - ציפורלילה, יש לנו את כל הפתרונות בשבילך להסרת שיער. את כל הפתרונות? אתם בטוחים שכיסיתם את כל האפשרויות? לא יכול להיות שפספסתם משהו? כי כשזה מגיע להסרת שיער, יש לי בשבילכם משהו שבטוח לא מופיע אצלכם ברשימה, באמת! זה חת'כת שוס, כל מי שניסה דיווח על הסרת שיער מושלמת, בכל אזור בגוף. נקי, חלק, מושלם. והכי שוס - בלי כאב (קצת בחילות, מקסימום... אבל מה לא עושים בשביל להיות חלקים)... האמת היא שיש לי גם בדיחה בנושא, אבל היא די מבחילה ולא מומלצת למי שזה עתה הסירו שיער.. אז אולי אחר כך .. שבת שלום לכולנו ...... איפה הבלונדה?...
אה.. הנה..

אין סוף לציניות ולחוסר הרגישות, הא?

אבל מה? קטן עלינו !!!!! שבת שלום, רגועה ונהדרת לך ציפור לילה יקרה ולכולנו כאן בפינה חמה זו שלנו. איילת האביב........חושבת על שינוי זמני לאיילת החורף.......

רמי28

New member
ולי את ערוץ הגבינות

מי האידיוט שהמציא את ערוץ הגבינות. מה כבר הגבינות עשו בשביל המדינה שמגיע להן ערוץ משלהם

תמר 26

New member
כן התלדלו לי הגבות והריסים

ואיכשהו זה מפריע לי יותר מהשיער עצמו.

ranvdb

New member
עפרון בצבע מתאים עושה נפלאות

מוכר אבל גבות והריסים זה הדבר הראשון שחוזר וגודל מהר

אין לך מה לדאוג ../images/Emo150.gif

הגבות חוזרות די מהר, ובגדול.. (רק עוד קצת סבלנות
) שבוע טוב

blg

New member
לא רק הגבות....

אצלי (ונדמה לי שכבר דיברנו על זה) אחרי הטיפולים, התחילו לצמוח כל מיני שערות בכל מיני מקומות שהם לא רצויות בהם! אולי זה השיבושים ההורמונליים הנגזרים, או משהו אחר כך או כך, אני לא "הרווחתי" טיפול להסרת שיערות בליזר, חינם

תמר 26

New member
איפור ואני ../images/Emo3.gif

הפעם הראשונה ואחרונה שאופרתי היה בחתונה שלי בניגוד לרצוני (אמרו לי שהתמונות לא יוצאות טוב בלי איפור) והתחושה היתה מוזרה. אם יתנו לי עיפרון ביד נראה לי שאתחיל לצייר שפם של חתול
, במקום לדעת מה לעשות. אבל העיפרון והצללית ייבדקו וינוסו. הזדמנות לשאול כאן בנושא ממביני עניין: הריסים שלי בצבע חום בהיר יש מסקרה בצבע כזה? כי למרות שככה אני נראית לא משהו, עם ריסים שחורים אני אראה בכלל כמו איזו הכלאה מוזרה של פריקית וילדה קטנה שנפלה לתוך האיפור של אמא שלה.
אני מתביישת ללכת לחנות קוסמטיקה, לא מבינה בזה הרבה, זהו אחד הרגעים בהם אני חושבת שאני זקוקה לאחות גדולה שמבינה בזה, ויש לי רק אחים
(((
))). על שערות לא סיפרו לי, שום דבר אבל נשמע לי מאוד לא נעים

תמר יקרה, כמו שטל אמרה וצדקה

בכל משביר לצרכן, סופר פארם או כל סופר ענק שתבקשי יעוץ, מיד יזנקו עליך 2-3 נשים נעימות, מטופחות שמיד יספרו לך על פלאי הצבע. לכל דבר יש מגוון צבעים גדול, אפילו עדינים שקטים הנראים טבעיים לחלוטין, הן לגבות והן לריסים. לכי לך, התיפיפי לך וחיזרי לספר לנו......בטוחה שיעשה לך כייף ביי יקירה איילת האביב

יש בהחלט

יש מסקרה חומה ויש גם מסקרה שקופה שנותנת קצת נפח. אני חושבת שיש לך פה כמה אחיות גדולות, כמה שרק תרצי.
ולגבי השערות במקומות המוזרים... אז כן, ואני מעדיפה לא לפרט
וזה יכול להיות קצת מתסכל אבל חשוב לזכור שזה נרגע מעצמו והכל נושר, צריך רק סבלנות (וגם קצת הומור יכול להתמודד עם זה..)

נאן

New member
נקישה על הדלת......

את מזכירה לי את הטלפונים להתרמה למען מחלת הסרטן ואת המאמצים של הגב מעבר לקו לשכנע אותי כמה זה חשוב לתרום למען המלחמה הזו כי יום אחד ככה היא אמרה זה יכול לדפוק בדלת. אז בתי הקטנה ששמעה את השיחה על הקו. כי אני עקרונית לא תורמת בכרטיס אשראי אמרה לה . גברת אולי תפסיקי כבר את לא שומעת........ את הנקישות? אמרה לה הגברת איזה נקישות....? זה של הסרטן ענתה לה הקטנה שלי...... כי אצלנו הוא כבר הגיע ומוזר שאת לא מזהה אותו..... את הנקישות... מעבר לקו נהיתה דממה ושקט חשבנו שיאשימו אותנו שגרמנו לה להתעלף...... כי אנחנו כמעט התפוצצנו מצחוק. ואז היא התאוששה ואמרה גברת אני מבקשת סליחה יותר לא אגיד שהסרטן יכול לנקוש בדלת.וירדה מהקו. כל הבית התגלגל מרוב צחוק. פשוט השיטה איך לגרום לאנשים לתרום.......גורמת לי לפעמים להתפלץ.... אבל גם להתפוצץ מצחוק..... נאנוש

זוהרה7

New member
נאנוש יקרה../images/Emo24.gif

כן כל הטלפונים האלו מרגיזים. ולמדתי לבקש לשלוח אלי מעטפת גובינא ואז אני שמה במעטפה את הסכום שמתאים לי לשים. הפסקתי לתת את כרטיס האשראי שלי. פעם כתבה לי איזה אישה בכתב יד יפה מכתב נורא נורא מרגש על מצבה. ואז שלחתי אליה ציק. צ'יק צ'ק קיבלתי עוד כל מיני מכתבים כאלו עם מעטפות עם בולים, אז כדי שיכסה את הבול שמתי איזה שיקים סמליים כדי שידעו שאני לא רוטשילד. ואכן הפעם לא חזרו אלי עוד מעטפות. הבינו שכדי לקבל את השיקים הקטנים ששלחתי לא שווה לכתוב מכתבים מרגשים. טוב שאפשר לצחוק גם מהומור שחור. אצלינו המשפחה מנסה לדבר עדיין על המחלה ההיא....ורק עם בעלי אני מעיזה להגיד את המילה סרטן. אתמול הבן שלי ראה שקראתי כאן וראיתי שהוא לא ידע מה להגיד. גרמתי לו למבוכה. איך את מרגישה? ספרי כל טוב. ובריאות. זוהרה*

הכי כייף זה כשהמתרימים הם ילדים

זה מחווה חינוכי שכיתת בר המצווה עושה בכל התרמה. הם מתחלקים לקבוצות, כל אחת לוקחת איזור. וכשהם נכנסים אלי הביתה, הקטנים/גדולים התמימים האלה, אני פשוט נותנת נותנת, הם מרגישים כל כך טוב כשמישהו תורם ואז אני חייבת להעיף את הציניות הצידה...חחחחחחח איילת האביב

הפילה אותי מצחוק הבת שלך ../images/Emo6.gif

אני מכירה מישהי שאצלה, בכל פעם שבאים להתרים, הם מעבירים את הכסף מכיס אחד לכיס השני...

talb99

New member
תרמתי דם../images/Emo5.gif

שנה לפני שסבתא שלי נפטרה מסרטן תרמתי טלפונית 250 ש"ח. חשבתי שזה יעזור. יעשה משהו. טוב נו - נאיבית. מאז הם כל הזמן מתקשרים - הפילנטרופית הגדולה יכולה להשקיע בהם... אז בפעם האחרונה שהתקשרו וביקשו שאתרום אמרתי , בלי בושה וללא חשש התעלפות בצד השני, "אי כבר תרמתי. תרמתי רחם, תרמתי את שחלה ימין את שחלה שמאל... הם כבר לא מתקשרים......

למעלה