איך שנכנסתי לפה...

השקעה...חחחחחחחחחח

לפני כחודשיים היה אצלינו בחורשה על שפת הכנרת ערב דוכנים מלאים מכל טוב החל בעציצים וכלה בגבינות ובאדי, שכל הכנסותיו לאגודה למלחמה בסרטן, אז חברתי ואני, שתי אקסיות סרטן, הלכנו להשקיע לטווח רחוק............. השתוללנו מצחוק כל הערב......... איילת האביב

תמר, בוקר טופפפפפ

מה שלום הזוג החביב עלי? הגעת לענייני האיפור אתמול? סקרנית לשמוע נכון שבהתחלה קצת מתביישים ואחר כך זה כייף ואי אפשר לוותר על זה? שיהיה לכולנו יום נהדר אני למשל נוסעת לטיול לאזור קיסריה, לראות את הים סוער...משו..משו איילת האביב

בפעם הבאה שאת באזור קיסריה../images/Emo185.gif

כוס תה/ קפה/ שוקו אצלי בביתי הקט שנמצא באזור הזה גם... טוב?! אור ואהבה, אילת.

אילת, באיזה מקום קסום את גרה

הירוק והכחול של הים והחול והגלים והרוח, טוב, אני רגילה לים מתוק ושקט. תודה על ההזמנה, נהדר!!!! לילה טובבבבב איילת האביב

תמר 26

New member
../images/Emo42.gifכן ,

לא אתמול (הייתי בבדיקה) היום סחבתי איתי חברה שמבינה בענייני איפור, ואכן טיפלה בי יועצת יופי נחמדה, שהבינה את הסיטואציה (אי אפשר להסתיר). הראתה לי איך למלא את הקווים של הגבות והתאימה לי עיפרון בצבע המתאים. (מסקרה פחות מוצלח אבל גם טוב) וחזרו לי הפנים!
באמת לא מאוד מסובך. ומאוד שיפר את המראה. חוץ מזה שהיא עזרה לי למצוא גם חלב+מי+קרם פנים עם ריח מינימלי (חוש הריח לא סובלני כתוצאה מכימו') שפתון וזלין לשפתיים, ועוד מלא שטויות ומתנות לכולם.
על העיצות והתמיכה בעניין.

talb99

New member
נהדר!

אני מבסוטה ממך. יש ליועצות היופי שהן בדרך כלל לא ככ יפות...דרך פנומינלית לתת לך להרגיש נפלא. כל הכבוד שעשית את הצעד הזה.

yamit23

New member
נאנוש../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

לא יודעת למה, אבל העין נמשכה ל"עכשיו בפורומים", והכותרת סקרנה אותי. כנראה איפהשהוא ידעתי שרק את יכולה לכתוב הודעה כזאת. ראית את הפעם האחרונה שהתעניינתי כאן בשלומך? ספרי לי מה חדש, מתוקה שלי. שמחה שההומור שלך לא השתנה (בעצם, אולי נהיה יותר מחודד עם הזמן
) חושהת עליך המון המון (את נוסעת איתי לכל מטיני מקומות, אומרת לי לילה טוב ועוד כל מיני דברים). מקווה ליצור איתך קשר לא וירטואלי בקרוב (אם שוב איבדת את המס' שלי, שלחי לי מסר כאן). מתה עליך, ימית

נאן

New member
ימיתוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אהלן ימית מתוקה שלי! אפילו לא ראיתי שזה היה רשום בדף הכניסה. היתי בעצומה של מגיפה ביתית של שפעת ואצלי אישית מתאוששת מדלקת ריאות. לפני דיקורים למיניהם. שמחתי לשמוע ממך וכשהצצת לי...... על הדלת של הבית רשמנו כאן מגיפה מבצע היום וירוס בחינם....... איזה אנשים חסרי תרבות נותנים להם בחינם והם נעלמים מהדלת..... ונכון אין לי מייל ולא טלפון שלך כרגיל......... ואני כבר שבועיים לא מוציאה הגה מהפה אין אויר ואולי זה לטובה מי שנכיר אותי יודע שאני פטפטנית איומה.... אז נכנס לפניקה מהשקט השורר מהבית שלי חחחחחחחחחח. זה כידוע מצב זמני מאוד. אני מנסה לצבור כוחות לקראת הבדיקה הפולשנית הבאה. ושמחה כרגיל שאת עסוקה לך........ נאנוש

yamit23

New member
שלחתי לך מסר, תקראי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

פי3ית

New member
נאן../images/Emo24.gif

רק רציתי שתדעי! בזכות הנקישה בדלת שלך והופעתך בשער תפוז הגעתי לפורומ הזה נתת לי אומץ לחשופ קצת ועכשיו אני מרגישה שאני לא לבד. וכן גמני היום, כשבאים אלי תורמים ומקישים על דלתנו בא לי לבכות ולצעוק, לומר להם,,,כן כן הסרטן בא להתגורר איתנו בתוך תוכנו בנשמתנו. עד השנה עוד תרמנו באופן קבוע, דרך הוראת קבע אבל הפעמ אני כועסת מאוד. הרי תרמנו לך דרך קבע אז למה פגעת בנו? מה עוד אתה רוצה? למרות השם של הפורום הזה "סרטן אתה לא לבד" אנחנו מרגישים לבד טוב אני סתם כעוסה עכשיו שבת שלום נאן
רק בריאות אמן

למעלה