איך שרדתי ארוחת ערב בטומפולופומפו

חצי מלא לפי ההתרשמות שלי

האמת היא שעברתי לאחרונה לעבוד באיזור, אבל מכיוון שהם אינם מקבלים סיבוס עוד לא ניסיתי לצהריים. יש המלצות אחרות באיזור?
ותודה

אני עכשיו מבינה מה באמת הרווחנו בארוחה של Ame

הארוחה שדיווחתי מלפני שבוע דרך אמריקן אקספרס היתה במחיר סביר - 220 שח לאדם, אבל הרווח האמיתי היה שבאמת לא הרגשנו את הלחץ, ההצקות, מסעות השכנועים חסרי התועלת והפחד ליפול בפח. זה גם סוג של הנחה :)

lriemann

New member
הוי האירוניה

במומופוקו סאאם בניו יורק, המקום ממנו שאבה המסעדה חלק גדול מהשראתה, כל המנות מגיעות לכל השולחן לחלוקה.
&nbsp
באופן אישי, לא מוכן לתת את כספי לאנשים מגעילים, גם אם המאכלים הם משובחים ויחודיים.

החתולית

New member
מה אגיד לך,

אתם גיבורי חייל
לא פשוט לעמוד לחץ הפיזי הלא מתון שתיארת. מזל שהייתם נחושים, אחרת היו מוציאים אליכם את השף כדי שישכנע אתכם להזמין מנות יקרות.

שמחה שלמרות הלחץ, נהניתם מהארוחה, ואנחנו נהנים מדיווח משעשע.

לדעתי ממש לא נורא.

לי ברור שסועד אחר במקום אחר ללא ה''נדנוד'' על מנות קשות לחלוקה היה מתלונן שלא נאמר שהמנות קשות לחלוקה.
העיקר שהאוכל טוב ובמחיר תואם תל אביב.
העיסקית ''פצצה'' אמיתית.
דרך אגב, 380 ש''ח לקילוגרם זה יקר?

אז ככה

אני מסכים שכשמזמינים מנות שלא מתאימות לחלוקה יש מקום להערה מצד המלצר, אבל כמות ההערות והאווירה הכללית היתה מוגזמת לחלוטין, אני מניח שצריך להיות שם כדי להבין.
לגבי מנת ה380 ש"ח, אולי הייתי צריך לציין שהמשקל המינימאלי שניתן להזמנה הוא שני קילו כך שבעצם מנסים לדחוף לך מנה של 760 ש"ח. חוץ מזה, 380 ש"ח לקילו זה מחיר שהייתי מוכן לשלם על נתח בשר מיושן באיכות גבוהה ולא על איזה נתח טלה לא ידוע שנראה שחלק לא קטן מממשקלו הוא עצמות, אבל זה אני.

apple sauce

New member
תודה על הדיווח, אבל לא תודה.

אני נמצאת באזור המסעדה על בסיס יומיומי, ואפילו שקלתי ללכת לשם פעם עוד לפני שהבנתי במה מדובר.

כל העניין של הדחיקה המובהקת לגרום לך להוציא כסף ולאכול יותר משאתה מעוניין פשוט פוגם בחוויה.
קצת זלזול בלקוח.

בכל אופן, אני מעדיפה לקנות כרטיס טיסה למזרח ואת חוויותי הקולינריות לחוות שם ועד אז להסתפק במנות אסיאתיות סבירות ומעלה.

למעלה