איכות שחקנים ירודה

לא אהבתי את רייגן ,אהבתי את טיילר.

ואני הבנתי את מה שהיא אמרה והתכוונתי לך שאני הייתי בטוחה שסימון כן למדה משחק כי היא שיחקה במחזמר גדול שנדד ברחבי העולם. לכן שאלתי והיא הראתה לי את התשובה של מיילס לעניין .

את טועה

בכדי להתקבל לאוניברסיטה ברמה -עלייך להוכיח רמת סף הנקבעת לפי קריטריונים ואיכות של המוסד. כל אחד יכול להוציא תואר בכל אוניברסיטה או מכללה, אך בודדים יכולים להוציא תואר באוניברסיטה שמקנה סף מינימום פסיכומטרי 700-זה אותו העקרון. ישנו מוסד אקדמאי למשחק בין הגבוהים בעולם בניו-יורק, בכדי להתקבל אליו על המועמדים לעבור בחינה במשחק ברמה גבוהה עוד לפני שהתקבלו, מכאן שברור שאלו שיסיימו יהיו בעלי איכות גבוהה. טס אלכס וקלייר למשל סיימו באקדמיה בעלת שם בינ"ל באוסטרליה-והאיכות משלמת, עובדה אנחנו כולנו מתפעלים מהמשחק שלהם.

לא חושבת שיש דבר כזה

שחקן שילמד באקדמיה ברמה גבוהה לא יידע לשחק? איפה ההגיון? אפשר להבין אם סטודנט למנהל וכלכלה לא יידע לנהל .....אבל שחקן?

אני עונה לשאלתך

עולם המקצועות מתחלק לשני סוגים עיקריים: מקצועות דדקוטביים: הווה אומר, שהשיפוט אם עושה העבודה מקצועי ועבודתו טובה הוא מאוד נוקשה, והחוקים בו ברורים, דוגמאות לעובודה כזאת: פקידה, קלדנית, עובדת שירות וכו', קל מאוד למדוד את התפוקה שאותו עובד עושה, ולפיכך אפשר להעריך בקלות אם העובד טוב או לא. מצד שני, יש מקצועות אינדוקטיביים, כלומר שהשיפוט אם העובד עושה עבודה מקצועית היא מאוד סובייקטיבית לפי עיני המתבונן, מאוד גמיש ולמעשה זה תלוי באותה נקודת ראות של הצופה, אחד מהמקצועות האלה זה שחקן. אני חושבת שהשחקנית שמשחקת את סטיבי (לרגע ברח לי שמה מהראש) היא שחקנית מצוינת. אני חושבת שהיא עושה עבודה טובה. את חושבת שלא. זכותך. אם תעבירי פה על הפורום תגלי שכל אחד/אחת מתחבר/ת ומזדהה עם שחקן אחר וזאת הנקודה שלי. אם את לא מסכימה לאף מילה שכתובה פה, אז בואי נסכים שאנחנו לא מסכימות, ונסיים את הדיון בזאת, אוקיי?

אוי נו באמת, ולתומי חשבתי שהבנת בתשובה הקודמת

סליחה רוחמה, אבל מה שכתבת זה אוסף של שטויות לא רלוונטיות בכלל. לא ניתן לשפוט משחק של שחקן????????? אולי לך אין את הכלים והידע, אבל היי בטוחה שאת כל בעל מקצוע ניתן לבקר מבחינה איכותית. שוב, שוב ושוב, ואני מתנצלת בפני קוראי הפורום אם אני חוזרת על דברי, אך כנראה שאין ברירה, זכותך לאהוב שחקן זה או אחר ונוכל להתווכח אם לדעתי או לדעתך הוא משחק יפה או לא, זה לא משנה את העובדה כי האיכול בהחלט ניתנת לביקורת ע"י אנשים מוסמכים. ודרך אגב, לא צריך להיות גאון, או כפי שציינת, בעל תואר, בכדי לראות מתי שחקן משחק מצוין ומתי גרוע, אפשר להתלבט כשהמשחק הוא בינוני. שחקן טוב, ואיכותי מתוגמל, ע"י שכר גבוה, תפקידים ראשיים, תפקידי מפתח בסרדים עבי משקל ועד פרסי אוסקר-מוכר לך?? יום טוב

מה שאת אומרת נכון, אבל לא מדויק.

דעת הקהל לגבי שחקן כזה או אחר - זה מה שחשוב! אם השחקן אהוב על האנשים הוא ישובץ בהמון תפקידים, ואם הוא גם שחקן טוב - אשרינו. היי בטוחה שלא רק שיקולים של איכות נשקלים בבחירה של האם לתת לשחקן זה או אחר את הפרס. ואם את חושבת אחרת, אז את תמימה!!! ושוב, אני מבקשת בכל לשון של בקשה לא לענות לי. אם את לא מסכימה לאף מילה שכתבתי, בואי נסכים שאין הסכמה בינינו, ונסגור את הדיון הזה. תודה רבה.

קצת (מאוד) אבסורדית הבקשה שלך

רוחמה חביבה, הייתי אומרת שזוהי בקשה אבסורדית ואף הייתי מוסיפה, חצופה, לדרוש בפורום שלא יענו לדברים שנכתבים על ידך. מי נתן לך הזכות לכתוב בפורום, הפתוח לכל משתתף שחפצה לבו בכך, אך להכריז וטו על תגובות לדברייך?? אם אינך רוצה שיענו לך, זוהי זכותך - אך הימנעי מלכתוב כך תימנעי מלקבל תשובות. אבסורדיות וחוצפה לשמה הייתי באמת מוסיפה - אולי מסגרת פורום אינה המסגרת המתאימה לך, עלייך להתכתב בחדרי צ'אטים פרטיים כך תוכלי לסנן ולדרוש מכותבים לא לפנות אליך, אך פורום בהחלט הינו חדר הפתוח לכולם. יום טוב לך ולכל משתתפי הפורום-אקטיבים ופסיבים.

אני מסכימה לכל מילה שלך

שתינו באות להביע את דעתנו ואני מרגישה ממש שסותרים אותי כאן, אם רוחמה לא מסכימה איתנו אין בעיה אבל למה לבוא ולהיות קיצונית ופשוט לומר לנו לא לענות לה? זהו דיון מעניין מאוד וחבל שרוחמה לא יודעת להיות בוגרת ולענות לנו בצורה נעימה יותר... אני רושמת את דעותיי ואני מרגישה שהיא מנסה לסתום אותי? מאוד מצטערת אבל זהו פורום לדעת קהל חופשי ונפגעתי עמוקות חחחח.....

בסך הכל ביקשתי שלא יענו לי להודעה הזאת

כי הרגשתי שמיצינו את הנושא זה הכל. בואי לא נגזים בתגובה.

זה לא מה שכתבת!

"ושוב, אני מבקשת בכל לשון של בקשה לא לענות לי." אינני מוצאת את התגובה שלי או של ג'ינג'ית מוגזמת, בהחלט את דרשת שלא נענה לך, אלא פשוט שנסכים שלא מסכימים, את לא כתבת שלדעתך הנושא מוצא ואת מבחינתך לא ממשיכה אותו-זה כבר דבר אחר, את לא חושבת? (שאלה רטורית) אם התכוונת למשהו אחר, מאיפה לנו לנחש, אנחנו לא נמצאות בתוך הראש שלך, וג'ינג'ית כידוע משרשורים טובים, אינה טובה בטלפתיה אחרת מזמן היתה בהריון כמו סטיבי...אנחנו קוראות ומבינות מה שמוגש לנו על "מגש כסף".

מי בכלל פנה אליך?

מה את עונה לי ומה אני רשמתי? בסה"כ כתבתי שנראה לי הזוי למדי ששחקן שילמד באקדמיה ייצא משם עם תעודה ולא יידע לשחק...נראה לי בסה"כ הזוי ולא מציאותי..... ואני כן אענה ואני אומר לך שסטיבי לא יודעת לשחק ועם כל הכבוד אני כשחקנית תאטרון גבעתיים אומרת לך זאת בוודאות!!! היא יודעת לעשות 2 הבעות בסה"כ ואת לא תגידי לי שאם אני לא מסכימה לא אענה לך ולא אדון יותר...חצופה!!!

אם פגעתי בך אני מבקשת סליחה

בסך הכל רציתי לסיים את הדיון האמור ולהתחיל באחר

למעלה