איכסססססססססססססססססס

Tomer TR

New member
יאללה כפרה נשמה עיניים

בטח מרגש אותך כשחבר שלך מקדיש לך "עעעאיזה כוסית משגעת את הגוף מנענעת!!!" חפשי מי ינענע אותך ואת הבן הבכור שלך היית אחלה בידור ליום שישי

נשמת

New member
כפרעלייך,

איך החלטת שהיא שומעת מזרחית ולמה אתה יורד לרמה שלה, ומזלזל בסיגנון מוזיקה אחר? איפה קבלת השונה, החריג והמסכן? סתם.. אבל ברצינות תומר, אנחנו אמורים לכבד סיגנונות אחרים כמו שאנו מצפים מאחרים לכבד את הסיגנון שלנו. זה שקשה לה, אתה באמת לא צריך להראות לה מה היא עושה, אלא ללמד אותה איך כן עושים. איך כן סבלנים כלפי אחר. ואלו היו 40 דק' על דרך ארץ. *וסליחה אם נשמעת מתנשאת.

Tomer TR

New member
נשמתי (תרתי משמע),

יש מקומות שכן מתאימה להם רצינות ויש כאלו שלא - סמכי עליי שאני מכבד מזרחית ופתוח לסגנונות אחרים, את לא מכירה אותי אישית אז לא יודעת כמה. אבל במקרה של רות המואביה קל להבין שגם אם תנסי ללמד אותה כאן משהו (מה שניסית לפניי) זה לא יעזור, אז אם היא באה בגישה של "אני מעבולה" מראש על כולם וממשיכה גם אחרי שמסבירים לה שהיא טועה, כנראה שרק אם יתייחסו אליה באותו יחס שהיא מביאה לאחרים, היא אולי תבין משהו או פשוט תתנדף כמו שבאה. וכמו שבחרתי ב"איזה כוסית" יכלתי לבחור ב"כשאומרים צנון מרגישים את הלשון" מהכבש ה-16, אלה פשוט השירים שמרגשים אותה כנראה, אין משמעות למזרחי או לא. חוץ מזה מה "ואלו היו 40 דק' על דרך ארץ"? כמה זמן לוקח לך להקליד? סתם מותק

נשמת

New member
../images/Emo25.gif

תאכלס הדבר שהכי הדאיג אותי בשבילך, זה שאתה לא יודע לכבד (לא לאהוב או לקבל או להסכים) סיגנונות אחרים. אז אם אתה אומר (ואתה אומר) (ואני מאמינה לך) שאתה אכן מכבד אותם, מבחינתי, אתה יותר מלך ממה שהיית עד כה (והיית). (והצחקת אותי, קבל ח"ח!)

Tomer TR

New member
../images/Emo25.gif בחזרה למלכה

וזה כל היופי, תמיד אפשר לשמוע ולגלות סגנונות שונים מאלה שאת מכירה ואוהבת... יאללה צריך רק לחזור לשנות השישים וזהו אנחנו מסודרים בוודסטוק
(היפי לאחר שחזר מויאטנם)

Z A M i

New member
האמת, שנראה לי שהיא יותר גותית קשוחה ואפלה

מערסית... הכי מצחיק שהיא נכנסה עוד לבדוק אם הגבנו לה. אחח..הבורות וחוסר החיים.....

Tomer TR

New member
חחחחחחחחחח

ערסית או גותית כמו נינה, מה שבטוח היא קשוחה ואפלה
(אפילו הסמיילי לא מספיק קשוח בשבילה) |רות /m\|

נשמת

New member
ויש לך סיבה להגיד זאת?

ז"א, על סמך מה? על סמך תווים שנעימים לי לאוזן יותר משנעימים לך? ואני עדיין לא מעכלת שאת אשכרה טורחת לכתוב כאן סגורה על זה שהאינטיליגנציה שלך עצרה בכיתה ד' לכל היותר.

Kinky DeviL1

New member
את צודקת

היהודים גועל נפש!!!!!!!!! (חברה תזרמו איתי, פסיכולוגיה הפוכה נו
)

למעלה