איכסס איזה סוטה מאלדר..

SABRINA X

New member
איכסס איזה סוטה מאלדר..

כנסו לכתובת ותראו למה אני מתכוונת... (אם שואלים הכתובת לא ממני .) http://www.iespana.es/chorradaszese/pagina%20famosos/PAGINA_david_duchovny.htm

חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה את לא

ידעת??? הוא היה שחקן פורנו באיזה שהי תקופה מהחיים שלו....... אז אין לו ממש בעיה להתפשט בכל רחבי העולם ובאינטרנט

כולם קצת סוטים אפשהו לא?

ואו אדם לא חשבתי שתגיד בצורה כזאת על ההודעה ..... זה קעוקע אותנתי אמיתי או זיוף לסרט כלשהו ותאמיני לי אני ראיתי יותר סוטות ממה שאת ראית זה אמור להיות הרגל של דוקובני זה מסרט כלשהו אני חושבת השאלה אם זה קעוקע זיוף? ואגב זה קעוקע מכוער

הייתי בטוחה שאתה תמחוק את ההודעה

או משו כזה כי הלינק לא כל כך חינוכי ויש הרבה דתיים שזה מפריע להם דברים כאלה.... למרות שגם לחלק מהחילונים זה קצת מפריע אבל אל תקחו את זה כמשו מעליב כי אישית גם נאי לא בעד תמונות כזה........ מאלדר המסוקס של הפורום ----------->

DarlingAdam

New member
אני מאוד בעד דווקא,

כל עוד יש אזהרה בנוסח "לא להיכנס אם עירום מפריע לכם" וכו'.

אה אוקיי

אז אתה הרבה יותר ליברלי ממה שחשבתי..... אולי תתקשר להפ כבר?...:) סתתתתתתתתתתתם סתם סתם

להתקשר??? לא

אני שונאת לדבר בטלפון יש לי קול נוראי התכוונתי סתם לדבר באי סי קיו לפעמים

milki123

New member
הוא גם שיחק כדראג קווין...

דיוויד דוקובני שיחק בסידרה טווין פיקס , בתפקיד אורח בתור דראג קווין. (לפני שנכנס לסידרה תיקים באפילה)

וואלה??

כנראה בגלל זה הלבישו אותו בשמלה בפרק ההוא עם התמונה הזאת=> סתם סתם סתם אגב אם למישהו יש תמונות שלו בתור דראג קווין אני לא מתנגדת להצצה

orityemini

New member
אלו התמונות שלו...:)

את צירפת את התמונות בעצמך להודעה שלך....:) אלו התמונות שלו כדראג קווין בפרק של טווין פיקס (וואו זו היתה סידרה מוזרה).

SABRINA X

New member
כן

אני יודעת...סיימתי עכשיו לראות ת'סרט שללו "לג'וליה יש שני מאהבים" אני פשוט לא מאמינה שזה דויד! אין לו בושה..חח הראו הכול..איוו נכון יש את הפרק הזה שיש לו המשך אם האיש הזה שמוציא ת'כבד של אנשים והוא בן 100 וזה אז איך קראו לפרק? זה מש דחוף....תודה..

orityemini

New member
לפרק הראשון קראו....

התכווצות והוא היה הפרק השלישי בעונה ראשונה. לפרק השני קראו לו טומס המשתחל והוא נדמה לי היה פרק מספר 20 גם בעונה הראשונה.

SABRINA X

New member
ואללה?

יוו תודה.... תגידו יש לכם מושג מישהו איפה יש אתר אם תמונות מהפרקים לפי הסדר וזה?? אני מחפשת כבר שניים...

nicky narkis

New member
יש אתר שאני מכירה שיש בו המון

סקרינקפס....אתר מצויין לדעתי. הנה הכתובת:

למעלה