איכסס איזה סוטה מאלדר..

סברינה אני לא מבינה אותך

את נגד או בעד פורנו של דיוויד כי את כאילו רואה אבל את נגד.....זה מבלבל אותי ברצינות!!

SABRINA X

New member
חחח

אני רוצה אבל לראות כול סרט אם דויד אני חולה עליו!! פעם היה איזה סרט פורנו איתו ומה זה חיכיתו לו שבועות ! וההורים שלי ראו ת'פרסומת ולא הרשו לי לראות (חח מי הם חושבים שהם) אז הקלטתי בסתר ואמא שלי ראתה את זה והקליטה לי על זה כדורגל (לא על הכול) וראיתי רק חצי ומה זה בכיתי וכעסתי...חח ואז היה ת'סרט הזה שוב ופספסתי אותו ואז כשהיה אותו עוד פעם הקלטתי אותו וההורים שלי החביאו לי ת'קלטת...חח איזה צחוקים זה היה...(אני בת 16 דרך הגב לא 12 ) אני גם לא יכולה לראות את מאלדר אם אחרות חוץ מאם סקאלי עושה לי רע ! :)

Chens15

New member
מותק את אובססיבית.....

גם אני בת 16 אבל בואי לא נגזים אני לא אקליט בחיים סרט פורנו סתם בשביל לראות את דיוויד ואגב עם זה סרט פורנו זה בטוח יהיה דיוויד עם אחרות....את חייבת להפסיק לכל אחד יש עקרונות אבל אני לא הייתי הולכת עם זה כל כך רחוק הסרט יחסית הכי פורנוגרפי שראיתי היה המזכירה ואמריקן ביוטי או יומני הנעל האדומה אין לי עם זה ממש בעיה או משו כזה אבל בכל זאת.. אישית אני לא מבינה אנשים שמצטלמים בפורנו מה לא אכפת להם שכל העולם בוהה בהם כארילו הם היו זונות שלהם?

milki123

New member
הממ

אני לא שמעתי על סרט פורנו בכיכובו של דיוויד. לא נראה לי שהוא השתתף בסרט כזה. אבל סרטים אירוטיים כן. http://www.imdb.com/name/nm0000141/ הנה הרשימה המלאה.

מה? איך זה שכולם יודעים בדיוק באיזה

סרטי פורנו הוא השתתף מה אתם אשכרה רואים את זה? לדעתי זה סטייה אממ מישהו יודע מי האישה עם האדום?(השמלה)=>

SABRINA X

New member
מה הבעייה?

כאילו בסופו של דבר זה דויד לא יודעת מה איתכם אבל אני חייבת לראות כול סרט שיש איתו.. :)

Chens15

New member
אמממ אני לא אוהבת את דיוויד אני אוה

אוהבת רק את הדמות של מאלדר כי דיוויד הוא חזיר קפיטליסט מעצבן יפיוף עם מוח בגודל של אפונה

DarlingAdam

New member
בלי קשר אליו באופן אישי,

אני לא חושב שפורנו זה סטיה, או שאנשים שמשתתפים בפורנו הם לא בסדר. *מושך בכתפיים*

scoutlavie

New member
דיויד דוקא די חכם

הוא נבחר לגבר שהוא חכם מדי להיות שחקן. יש לו תואר שני וכמעט תואר דוקטור במשהו ויש לו מלא ידע בספרים וכו . הוא גם כתב כל מיני תסריטים של תיקים. הוא אפילו קיבל איזה מלגה בבי"X יוקרתי, אז טיפש הוא לא. גם הוא לא נראה לי מש קפיטליסט, הוא לא טיפוס שמשויץ בכסף שלו , והוא לא ממש נהנה מפרסום.

Chens15

New member
בחייך את היית מסכימה לככב

בסרטים מטופשים חסרי טעם יכול להיות שהוא סתפ לא רוצה להיות סנוב אבל די כמה אפשר להיות באותו תפקיד מטומטם??? אוקי אז אני סתם התחלתי לשנא אותו לכל דבר יש סיבה? אני אוהבת את הדמות של אמלדר לא את השחקן שמשחק אותה לא ממש...

scoutlavie

New member
זה פשוט בחירת סרטים

לא נכונה , לא כל אחד יודע לעשות זאת, לפעמים יש סרט שנשמע טוב, אבל בקופות זה לא מצליח...מה לעשות. יש גם בעיה שלא כולם רצו ללבק אותו לכל מיני תפקידים כי הוא מדי מזוהה עם מולדר. בכל מקרה , אין צורך לאהוב את השחקן בשביל לאהוב את הדמוץ, אבל ממה שאני יודעת על דיויד , הוא באמת בנאדם טוב.

אני אישית לא מכירה אותו..

סתם זה נראה כאילו הוא הולך על כל תפקיד שנותנים לו העיקר הכסף חשוב לו ואני נוגדת את הקפטילזם זה גישה גרועה ביותר ואני שונאת חזירים קפטילסטים!!! אם היה לי רושם אחר יכול להיות שעוד הייתה לי טיפת סימפטיה בשבילו

o c e a n

New member
אני רוצה רק רגע להגן על כבודו

של דיוויד רק שתדעי זה לא שהוא הסכים לקבל כל תפקיד רק בשביל עוד כסף אלא שבתחילת דרכו כשחקן לא היה לו כסף לאוכל ולשכר דירה והוא נאלץ לקבל מה שהציעו לו... הוא אמר על הנושא הזה שכל עוד הוא נראה טוב הוא מוכן לחשוף את גופו לדעתי הוא צודק הוא לא עשה סרטים כחולים אלא סרטים ארוטיים רכים אין כמעט שחקן שלא התחיל ככה אז בבקשה כבודו במקומו מונח

scoutlavie

New member
כמה הבהרות

לגבי הסרטים הלא טובים- חשבתי שהתכונת לסרטים שהוא עשה בזמן תיקרים , שאותם ראיתי, לא לפני , שאותם לא ראיתי ואין לי גם כונה לראות...אותם אני מסכימה שהם רעים, אבל בנאדם צריך להתפרנס...אני אישית לא חשובת שהוא היה צריך לעשות זאתצ, אבל הרבה כוכבים עשו זאת לפני שהם התפרסמו. לגבי שיפרס, אני בטוחה שהסבירו קודם, אבל אני אסביר שוב-זה נגזר מהמילה-relaitionships הכוונה למערכת יחסים. השיפרס, כמוני למשל רצו מערכת יחסים בין סקאלי למולדר. אה כן, ואנחנו גם ניצחנו:)

היי!

חזירים הם יצורים מאוד נחמדים, והם לא פחות חכמים מכלבים(לא שזה משנה
)
אני קוראת לכולם להפסיק את ההכפשה! |חזיר|

למעלה