איכס
רציני מאוד

איכס
רציני מאוד

עצובה כל כך. מאוכזבת כל כך. מישהו שהחשבתי ידיד שלי התגלה אתמול כסוטה מין. אמנם הכרתי אותו בפייס, אבל התיידדנו (לפחות חשבתי ככה), ולמרות שהיו סימנים מטרימים לא חשדתי. חשבתי שהוא סתם... שזה סתם... הוא כתב בקבוצה על כך שיש לו *** קטן וביקש תמיכה וכתבתי לו וניחמתי אותו... אמרתי לו שזה לא משנה ושמי שפגעה בו סתם חסרת רגישות... עדיין לא חשדתי בכלום. אחר כך הוא כתב לי בפרטי שאני כזאת מקסימה איך שעודדתי אותו ואולי אני רוצה שהוא ידגמן לי בעירום כי זה יחזיר לו את הביטחון העצמי שלו ב*** שלו ולי זה יחזיר את הביטחון העצמי בלחזור לצייר, שהזנחתי את זה מזמן... אמרתי לו שהוא מביך אותי ואז עברנו לדבר על נושאים אחרים, הציע לי להיפגש סתם לקפה ואמר שהוא אוהב נשים שמנות... הבהרתי לו שאני לא מחפשת זוגיות אבל הוא אמר 'סתם ידידות' וזה לא התפתח לכלום, לא נפגשנו, אני מאוד זהירה. ועדיין לא חשדתי.

ואז אתמול גיליתי שהוא פתח קבוצה פורנוגרפית וצילם את ה... שלו וביקש בקבוצה בקשות סוטות... איך התאכזבתי. האשמתי בעיקר את עצמי, איך יכולתי לחבב ולהתיידד עם מישהו כל כך דפוק וחולה... הוא צילם את האיבר כל כך מקרוב שאפשר היה לראות את נימי הדם ששזורים בו, וכל נקבובית ושערה שיוצאת מתוכה. ומכמה זוויות. וביקש מי רוצה לבוא איתו לעירום במצלמה... מי רוצה לזרום איתו... ובא לי להקיא ת'נשמה.

אחר כך דיברתי עם חברה משותפת והיא אמרה שהוא ככה עם כולן ושהוא קריפי מאוד וחבל שלא שיתפה אותי קודם שאזהר ממנו... כמובן חסמתי אותו ודיווחתי על התמונות המזוויעות ועל הקבוצה שפתח, ונראה לי שמחקו את הקבוצה (חיפשתי אחר כך ולא מצאתי) או שהוא שינה את הגדרות הפרטיות.

בקיצור גועל נפש, אכזבה גדולה, ואולי אשמה (אולי הוא כן בסדר ואני סתם מגזימה? למרות שנראה לי שפרסום תמונות תקריב של האיבר שלו זה משהו חולני).

וזה הציף אותי. הציף אותי לזיכרונות שבהם אדם אחר אמר לי שהוא מסכן וזקן וחולה ואני צריכה לרחם עליו ולנחם אותו כי אני יותר טובה מאימא שלי. ניחשתם נכון, אבא שלי. ואני צייתתי, מה עוד יכולתי לעשות, ריחמתי עליו. אני לא זוכרת מתי התחלתי להרגיש שזה לא בסדר. אני חושבת שתמיד הייתה לי הרגשה כזאת, אבל ככל שהתבגרתי זה נהיה יותר ויותר ביזארי, הרבה דיבורים, שאלות על איך אני עושה לעצמי... אם אני זוכרת לנקות טוב טוב את הידיים לפני ואחרי, שאלות על המחזור, הנחיות לשימוש בפדים... רבאק, זה לא דברים שגבר, ועל אחת כמה וכמה אבא, אמור לדבר עם הילדה שלו... ושוב צפים ועולים בי זיכרונות של מגע כאילו אגבי (ואולי אגבי ואני סתם מדמיינת? אי אפשר לצאת מהלופ הנורא הזה), התחככות, רטיבות, ואני נזעקת ומתפתלת כי זה לא יכול להיות, זה לא ייתכן, זה לא שפוי, אני לא שפויה. אבל אני כן. אני כן. ואני סובלת. אני נהרסת שלב שלב מבפנים ולא יכולה לעשות עם זה כלום. בקטע הזה איילה ממש לא עוזרת לי, להפך.

בא לי להקיא מרוב גועל, התמונה שהבחור שם בפייסבוק לא עוזבת אותי. בשביל מה הוא היה צריך לעשות את זה? האם אני נורמלית שאני נגעלת ושזה מציף אותי? האם אני מאבדת את השפיות שלי?

ואז רשמתי את כל הסיפור על הבחור באותה קבוצה שבה הוא כתב על הבעיה שלו כביכול, עם הגודל, ולא הזכרתי את שמו, רק שטחתי בפניהם את הזעזוע שלי ממנו. אף אחד לא טרח להגיב חוץ מאחד ששלח לי הודעה גסה בפרטי עם הצעה מגונה. אלוהים, תשתקו כבר... אחר כך כן הגיבו בקבוצה ומישהי - אישה דווקא - כתבה לי שהיא לא מבינה מה לא בסדר שהבן אדם רוצה לחשוף את האיבר שלו בפומבי וכל הכבוד לו על החשיפה. ושוב אני מרגישה מטומטמת שעשיתי מזה כזה עניין ולא יודעת אם אני בסדר או לא. אני רק יודעת שאני נחנקת. נחנקת. אני באמת יותר מדיי.

Lady Stark

New member
אוי מותק

שיהיה ברור: את שפויה. את צודקת. את לא טועה. הוא מטורף וחולה שמשתמש בכוחניות ובניצול חלשים ממנו כדי להדליק את עצמו. הבחורה שאמרה לך מה את לוקחת את זה קשה, היא מטומטמת ומסוכנת למין הנשי והאנושי בכלליותו. וגם חכמה גדולה, כי בואי נראה אותה מגיבה למצב כזה.
זה לחלוטין נורמלי שאת מוצפת ככה. קראתי את זה ואני בעצמי הוצפתי.
זה כל כך נורא, ניצול הכח הזה. ועוד על בן אדם במצוקה. אנשים כאלה הם חולים ברצינות, בלי כל גבולות או חמלה או שליטה. חסרי אנושיות. חיה פצועה ותוקפנית, לא בן אדם.

כל כך מצטערת שעברת את זה.
אל תכעסי על עצמך מותק, תודה לאל שרוב בני האדם לא כאלה מטורפים.
רק תזכירי לעצמך לסמוך על האינסטינקטים שלך בפעם הבאה ותני לדברים כאלה להדליק אצלך נורת אזהרה.
אוי זה מרתיח!

בדיוק

מה שהבחור הזה עשה הוא לא מעשה נורמטיבי והגבת בצורה הכי הגיונית וטבעית שיכולה להיות לזה.

איכ, אני לא מסוגלת לחשוב על זה יותר. אני חושבת שאני אלך להכניס את הראש שלי למקפיא או משהו.

צריך להיות זהירה יקירה

באינטרנט כל אחד משדר מה שהוא רוצה שתאמיני בו
יש הרבה סוטים באינטרנט , וזה ידוע גם למשטרת ישראל , והם מתחזים כילדים לתפוס פדופילים
אל תפגעי יקירה, תלמדי מזה להזהר שאת מפתחת קשרים עם אנשים בפייסבוק או באינטרט בכללי

עד שמישהו מחמיא לי, רוצה בחברתי

אומר לי מילים נעימות... חשבתי שיש לי ידיד... בחיי שאני סתומה

תודה לכן וסליחה שהגעלתי...
.

Lady Stark

New member
את מי תגעילי אם לא אותנו?

בשביל זה אנחנו כאן. וזה לא את הגעלת, זה הפסיכי ההוא.
תאמינו לי. וחושבים שאנחנו משוגעים...

תודה

אני לא מסוגלת ללכת לישון. אני פוחדת. אני צריכה שיהיו אתי וירגיעו אותי עכשיו, אבל אין פה אף אחד, גם השותפה לא פה. הכול מוצף לי, אני לא יכולה...

תרגעי מתוקה גם אני אכלתי אותה

ונחשפתי לסוטה , אבל הבנתי שככה זה באינטרנט
מאז אני זהירה שיש גבר/אישה שנחמדים אלי

את לא סתומה אשה יקרה או נערה יקרה
כולנו פה רוצים בחברתך ואת ממש לא סתומה , תני לעצמך קצת אשראי
כמוני וכמוך אכלו הרבה נשים וגברים באינטרנט , לכן מזהירים הורים שהילדים לא יפתחו פייסבוק עד גיל 18

תודה מותק

עוד חודש אני בת 39 ב"ה, אבל מרגישה כמו בשלהי גיל ההתבגרות (במקרה הטוב). שונאת את המילה אישה. מעדיפה בחורה... תודה לך.

אני שונאת את המילה גברת

אני אומנם בת 6 אבל בפנים חשה כמו נערה בת 16
אז שאומרים גברת אני מחפשת עם מי הם מדברים
אני מעדיפה את המילה העלמה , כי אני לא נשואה , סתם רווקה

גם אני שונאת את המילה הזו

במיוחד שזה גזור מ"גבר". אני מרגישה זקנה כשקוראים לי ככה ברחוב...
והמילה עלמה... מי משתמש בה בכלל היום?

עכשיו כשאני חושבת על זה, גם המילה הזו מעצבנת

אותי. לא יודעת למה. נשמע לי מתנשא וחנפני-משהו. אבל עדיף מגברת.

מילקי110

New member
באמת איכס

את שפויה ברור זה מגעיל ביותר .

גם לי יצא לראות פעם בצ'אט של תפוז ובגלל זה אני לא נכנסת לשם יותר ( וגם כמובן העובדה שקראו לי מכוערת ).

* אמרת לי פעם לא להעלב מזה שאנשים לא מגיבים , אבל הנה זה מעליב אין ספק . גם לי בפורומים השונים לא מגיבים אז אני מבינה אותך .

נ.ב- אולי העודף משקל זה בגלל מה שקרה לך עם אבא שלך . ראיתי פעם מישהי שעברה משהו של גילוי עריות , ופעם מישהי שעברה אונס והן היו שמנות

כמובן שלא כל מי שעוברת משהו כזה סובלת מעודף משקל . אבל הייתה מישהי שאמרה בפרוש שהיא לא רוצה שגברים יימשכו אליה .

אולי בתת מודע אצלך זה נובע משם . מקווה שלא נעלבת מזה , זה גם הרי לא משנה מה הסיבה . (הנה אצלי זה בגלל הרעב הגדול שלי .. )

יקירה...

אמנם לא כ"כ יוצא לי לכתוב פה, מאילוצי מחסור בזמן או כוח (בכל זאת, הדכאון עושה אותי מאוד עייפה ברוב הזמן) אבל אני קוראת וקוראת אותך לא מעט.
ליבי יוצא אליך לא אחת ואחת וכמה וכמה לאחר הודעה שכזו.
יכולה להבין לגמרי מאיפה מגיעות תחושות האשמה הגדולות שכן, גם אני חוטאת בהלקאה עצמית שלא תמיד מוצקדת או פרופורציונאלית לפני הדברים.
עברת בעברך דברים מאוד לא פשוטים שהותירו אותך מצולקת, נאלצת להתמודד כמעט לבדך (בחיים האמיתיים) עם השרדות וקיום יום-יומי.
אני מרגישה שלפחות פה, את אהובה מאוד ובצדק! כי אני לא רואה סיבה שלא.
גם אני, שאני רק מאחורי הקלעים מרגישה חיבה עצומה אליך ורצון לחבק אותך חזק ופשוט ללטף את הראש שתרגעי ותצליחי להגיע לקצת נחת.

הכמיהה הזו בלא להיות לבד ובלהרגיש שאנשים מעוניינים בחברתנו, גם אם היא רק וירטואלית טומנת בחובה גם חסרונות וסכנות.
רכשת ידידות וירטואלית עם גבר שבסך הכל ניסית לתמוך בו ולעודד אותו ורצית, האופן טבעי לחלוטין, להתרם גם את ממנו ומן הקשר.
אין שום דבר רע בכך.
להיפך, זה מאוד טבעי והגיוני.

אין סיבה שתחושי אשמה.
זה לגמרי הוא ולא את.
הוא ניצל את הנחמדות שלך לטובת צרכיו האישיים.
זה לא אומר שכל הגברים או הנשים הם כאלה או חלילה שאת עשית משהו לא בסדר.

נכון, יש עוד כמוהו, כאלה שירצו לספק את צרכיהם המיניים על חשבון אחרים גם ללא אור ירוק מצידם.
ונכון, יש גם כאלה שיתמכו בזה למרות שזה מעשה לא הגון וראוי.
אבל מה זה אומר עליך? שאת נמצאת בצד השפוי של המתרס.
תחושת הגועל, גם לאור הדברים ש מזכיר לך וגם לאור המעשה של אותו "ידיד" מובנת לחלוטין והינה תוצר לא נעים אך מובן.
את לא צריכה להאשים את עצמך אלא להיות גאה בעצמך שאת יודעת להבדיל בין מה טוב או רע בשבילך עצמך, שידעת לשים גבול להתנהגות המינית הבוטה שלו כלפייך וידעת להעירך נכונה את גבולותייך האישיים.

בלי שום קשר, את מוזמנת להמשיך ולחלוק את תחושתייך על גבי הפורום וגם באופן אישי במסרים.
אשמח להיות שם בשבילך.

למעלה