איכס
רציני מאוד

היי48

New member
היי מותק

אני כ"כ מצטערת שעברת את מה שעברת. הבן אדם (?) הזה הוא פשוט ההגדרה של רוע צרוף, אני לא חושבת שיש הרבה דרכים אחרות לתאר את זה. פשוט דוחה. וכמו שכתבו כאן קודם, את לגמרי שפויה. והאמת שאני אפילו לא חושבת על מה שהוא עשה בהקשר של נורמלי או לא נורמלי, כי אדם לא נורמלי הוא לא בהכרח אדם רע, אבל מי שעשה את זה הוא פשוט רע ומגעיל ודוחה.

ואני חייבת לומר לך עוד משהו-כל הכבוד לך על זה שהיה לך את האומץ לדווח על הקבוצה ולחלוק את מה שקרה. זה לא מובן מאליו. הרבה אנשים/נשים אחרים לא מסוגלים לעשות את זה. הלואי שיותר אנשים שנמצאים במצב כזה ינהגו כמו שאת נהגת, גאה בך מאוד. ואני לא אומרת את זה סתם, אני מאוד מאוד מתכוונת לזה.

איך את מרגישה עכשיו?

טריגר

אני רוצה למות. עכשיו השותפה הודיעה לי שהיא עוזבת לפני תום התקופה, עוברת לגור עם החבר שלה. אני לא אעמוד בזה, לא יכולה לעמוד בזה. שוב לחפש. שוב לראיין. שוב לתלות מודעות בכל העולם ולסנן או לא לקבל פניות בכלל. והשכן-חבר שעזר לי עם זה, שהוא עו"ד, לא יוכל לעזור לי כעת כי כל יום אשתו אמורה ללדת ולא יהיה לו זמן... יש לו עוד ילד קטן בבית... ואין לי שום דרך להמשיך לחיות מבחינה כלכלית בלי הצ'קים שלה. שום אפשרות. הכול שחור, הכול מתרסק לי

Lady Stark

New member
מותק

אני חושבת שזה אפילו לטובה, למרות שכרגע זה נראה מפחיד.
לא קשה למצוא דיירים כי יש כל כך הרבה שמחפשים דירות. ולדעתי מצב היחסים ביניכן היה לא טוב לאחרונה. זה אומר שיכולה להיות לך התחלה חדשה עם בן אדם חדש וקצת יותר מתחשב ממנה.
שולחת חיבוק.

תודה לכל אחת ואחת שהגיבה

אני עדיין בהלם מההודעה שלה, באמת לא ציפיתי שזה יקרה. אני לא מאמינה שאוכל להתחיל לחפש עכשיו שוב, ועוד לעשות את זה לבד (החבר עומד להפוך לאבא בשנית כל יום). אני פשוט בהלם. גם ככה עבר עליי יום ממש לא פשוט בביה"ח ועוד ריצות אחר כך. לפחות קיבלתי מלא חיבוקים ומבטים טובים ומכילים מאיילה, זה תדלק אותי קצת. אבל עכשיו שוב נופלת בגלל החרדה

ליצי 16

New member
מה זה עוזבת לפני תום התקופה בחוסר אחריות?

אם היא עוזבת לפני תום התקופה, זו לא היא שצריכה לדאוג לשותפה חילופית במקומה?
ככה זה עובד כשדייר רוצה לסיים חוזה שכירות לפני סיום החוזה. הוא מחפש דייר.
ואם לא, והיא רוצה לעזוב, היא צריכה לשלם את דמי השכירות שלה עד תום התקופה.
אין לכן חוזה?

אני לא מבינה בזה

יש לנו חוזה, בטח, אבל אני לא מבינה מה הדברים אומרים, ועורך הדין שעשה לנו את החוזה הוא חבר טוב שלי, אבל טרוד מאוד בבעיות (משמחות) אישיות שלו ולא יכול להתפנות עכשיו לעזור לי. אני לא יודעת אם היא יכולה למצוא שותפה במקומה. שאלתי אותה ואמרה שלא מכירה מישהי שרוצה. אולי אני אציע לה שהחבר פשוט יעבור לגור איתנו... לא יודעת. אין לי כוח, אין לי אוויר.

ליצי 16

New member
זהו, שאני כמעט בטוחה

שזה שהחברה שלך אמרה שהיא לא מכירה, לא פוטר אותה מהאחריות שלה לחפש.
בינתיים אל תיכנסי לשום לחץ.
החבר-השכן שלך לא פנוי גם לרק לשאול אותו שאלה?
רק אם מבחינתך זה יכול לבוא בחשבון להכניס גם את החבר שלה, רק אז כדאי להציע לה...

Lady Stark

New member

ליצ'י צודקת.
בכל חוזה סטנדרטי יש סעיף שאומר שאם הדייר יוצא לפני תום תקופת החוזה הוא אחראי על מציאת דייר חדש.
זו לא דרישה מוגזמת, בסך הכל היגיון פשוט. הכי לגיטימי להגיד את זה לשותפה שלך.

היי48

New member
אני לא יודעת אם יש קשר בין הדברים,

just a shot in the dark, אבל יכול להיות שהעו"ס יכולה לעזור בנושא, או לפחות להפנות לגורמים שיכולים לעזור? חוץ מזה, יש גם בתפוז את פורום "יוצאים מהבית", אולי שם ידעו לעזור לך.

אני באמת לא יודעת, אני עדיין בהלם מהשותפה

ומההודעה שלה. אין לי הרבה זמן לפעול ואני מרגישה שהכול סוגר עליי...

תודה. אני אמורה לראות אותה ביום ראשון

ונראה... יש לי כל כך הרבה דברים להתמודד איתם עכשיו... מוצפת.
תודה ענקית לך על המקום בלב

למעלה