אילוסטרציה חדשה!

ranmor

New member
אילוסטרציה חדשה!

התחלתי עם פלאש ואת הצללים עשיתי עם פוטושופ... בעסה להעלות כזה דבר אחרי מה שהבחור מתחתיי (grapix) העלה לפני שעה...

roychu

New member
אילוסטרציה נחמדה, אני אוהב כאלה

אבל ההצללה לא כל כך טובה, היא לא יושבת טוב עם סוג האילוסטרציה לפי דעתי תנסה לעשות את אותו דבר בגרדיאנט´ס

enbalush

New member
יש פה בסיס טוב,

אבל האיור הזה לא החליט אם הוא וקטורי או פוטושופיסטי, חלק מההצללות נכונות אבל נראות כמו מרציפן שרוף(במיוחד הכתף), השיער צהוב מדי, ויש לי שאלה שתבהיר לך טוב עוד בעיה: למה יש סימון של הטבור ועיניים לא? צריך לקבל החלטות באיזו רמה ואיך להכנס לפרטים ושזה יעשה על כל האיור באותה צורה ומידה! הביקיני והירכיים- ממש טובים.

gRAFIx

New member
זו רק התחלה, אל תהיה קטנוני....

הבסיס מצויין. עצה להצללות: תשתמש בopasity נמוך מאד 10-20% ותייצור ככה כמה גוונים במעברים חלקים. כדאי תמיד להתחיל בשטחים הגדולים של צל ואור ולאט לאט לרדת לפרטים, וזה דבר שאתה עושה נכון. היתרון הגדול שגיליתי בציור בפוטושופ הוא שכבות,שכבות ושכבות, כל אחד שכבה ורמת הפרטים שלה.

Humus_Chipsalat

New member
גראדיאנטס זו לא הדרך פה...

Cell shading... יתן לזה מראה פלאשי... אבל, לפחות יהיה מתאים... התנוחה מעולה... כל הכבוד.

ranmor

New member
טוב... לפני שאני לחלוטין מבטל את

ההצללה הזו ומנסה שיטה אחרת אז הנה כמה וריאציות אחרי שיפור של השיטה הזו... דבר ראשון, השיפור בצבעים רגילים.

Humus_Chipsalat

New member
השלט ניאון, הוא מדהים...

כל השאר... זה לא שהסוג הצללה, או הגוונים, הם מה שמשנה... יודע מה, בפוטושופ, תשתמש בכלי הDodge עם Highlights על כוח נמוך יחסית... 10% ו... בהצללות, תשתמש ב - shadows (burn tool) - זה יתן לך תוצאות מאוד מיוחדות, או... שבכלל תשנה את סוג ההצללה לMultiply עם צבעים דומים, ותוסיף צבעים נבלעים שמוסיפים נפח.. אולי ורוד יתאים לסומק בלחיים, ואפילו על החזה למעלה... אם אתה רוצה לעשות דברים יפים... אולי Vivid light בצבעים סגול בהיר, או טורקיז... זה נראה כל כך יפה, כשזה בעצם נקודות האור על הגוף... נותן הרגשה כאילו מישהו מאיר עליה עם מנורת מועדון. אני חוזר ומחמיא על התנוחה האמינה... מאוד קשה להגיע לתוצאות כאלה, במיוחד כשאין פנים, מתרכזים יותר ויותר באנטומיה, פרופורציות וכו´... כל הכבוד !

Humus_Chipsalat

New member
אופציה בפוטושופ 7...

אם אין לכם אנשימים, אז הגיע הזמן ! פשוט תפעילו את הקאזה, תבחרו בחיפוש software .. למעלה תכתבו photoshop 7 אני לא אחראי למה שתעשו עם המידע הזה ^_^

Art Of Madness

New member
איך אפשר ללמוד לעבוד עם פוטושופ../images/Emo19.gif

???? יש לי את התוכנה ואני לא יודעת להשתמש בה... ליאור איך למדת. ?

Art Of Madness

New member
אבל אייייך?../images/Emo19.gif

אני לא מכירה שום דבר בפוטושופ.. שום פונקציה...

Art Of Madness

New member
אבל../images/Emo19.gif

אייייייייייייייייייייייייייייךךךךךךךךךךךךךךךך?

ranmor

New member
תעשי מה שכולם עושים!

tutorials, tutorials ועוד קצת tutorials! תעבדי בדיוק לפי ההוראות ולאט לאט תראי שאת מתחילה לאלתר ולהבין לבד מה עושה כל פונקציה... צירפתי כמה אתרים נחמדים עם מדריכים... עבודה מהנה! תשימי לב שהרבה מדריכים חוזרים על עצמם אבל לפעמים יש שיטות שונות להגיע לתוצאה מסוימת וזה עוזר דווקא להבין את התוכנה.

למעלה