אילוסטרציה חדשה!

ranmor

New member
אני מצטער אבל לא מגיע לי מחמאה על

התנוחה... אולי שכחתי להגיד קודם אבל עשיתי את זה לפי תמונה... הלוואי שהייתי יודע להמציא לבד תנוחה כזו.
מצטער לאכזב... אגב מה שאמרת זה מה שאני בד"כ עושה (עם הburn והdodge) אבל אני רוצה לעבוד בשכבות, ואי אפשר להשתמש בburn וdodge בשכבה נפרדת כי זה לא עושה כלום... מה עושים?

Humus_Chipsalat

New member
אם ככה... יש לך מספר אופציות

מצויינות, אחת אחת... בכלי הBrush הרגיל.. יש אופציה של.. Multiply או.. Screen אחד מהשניים, זה לא ממש משנה... Multiply עפ"י שמו.. הוא למעשה, משתמש בצבע ומכהה אותו, ככל שאתה שם עליו יותר, ויותר שכבות... נחמד, אבל קצת מעיק, מצד שני.. אתה יכול לקחת לדוגמא אחרת את אופציה ה-Screen אתה בוחר צבע שהוא יותר כהה מהצבע מקור, משנה את ה-opacity לכמה שתרצה... כמה שיתאים... משם... אתה לבדך... תוכל לשנות לאיזה גוון שתרצה... עם ה-dodge ו-Burn אני רואה שאתה משתמש ב-Shadows או Midtones אני התכוונתי ל- Highlights שזה מה שנותן את כל המראה הקסום הזה של נקודות אור אמיתית... אם תרצה, תוסיף אותי באי סי קיו : 112721915 , אני לא אנשך - מבטיח.. אני אוכל להסביר לך טיפה יותר לעומק בלי החוצץ הזה שנקרא פורום ^_^ להמציא תנוחה כזאת, זה אכן קשה, אבל גם החיקוי של התנוחה ... מגיעה לך מחמאה בהחלט.

למעלה