אילו יכולתם

*neta*

New member
עונה ווירטואלית.... ../images/Emo4.gif

שמעתי על הרעיון של לעשות עונה ווירטואלית אבל זה נשמע לי באמת חסר סיכוי. אני לא יודעת אם אני אתרגל ללוסי ממוחשבת... ושירי פה מוסרת שזה פשוט לא אותו הדבר!!!

shiri_b

New member
עונה ווירטואלית..... ../images/Emo35.gif

בואו רק נגיד שזה לא מה שאני מייחלת לו כעונה 7....

Dafi the Mighty

New member
במחשבה שנייה על השאלה של חמוטל...

הייתי מורידה שלושה פרקים. הייתי מורידה את The Xena Scrolls, Deja Vu All Over Again ועוד פרק אחד מהעונה השישית (אני ארשום איזה פרק בסוף ההודעה, אז כבר תדעו שיש ספויילר פה, אבל לא לדאוג, יותר למטה...) אני פשוט לא אוהבת את הפרקים העתידיים האלה, כל הצאצאי זינה, גלגול נשמות, יאדה יאדה. לא אוהבת את זה, לא אוהבת את זה שארס מרושע כזה בפרקים העתידיים (אני יודעת שהוא מרושע, אבל בכל זאת) אחרי העונה החמישית, השינוי שהיה לו. לכן! לא, אני לא אוהבת את הפרקים האלה (אפילו שהדמות האהובה עליי מופיעה באחד מהם!) ועכשיו, לפרק השלישי...
כמובן שהתכוונתי לפרק העתיד הנוסף שיש בעונה השישית, Soul Possession, הפרק של הצעת הנישואים, כי זה לדעתי ממש הורס את הדמות של ארס. אז אני מאד מאוכזבת מהנושא, למרות שיש שם קטעים נחמדים (לפי מה שקראתי לפחות) ויש תמונות מאד נחמדות (מאד), אני עדיין נגד. אה, אה! וגם למרות שיש שם את אנני! אז זהו.

ענבר1

New member
שכחתי לומר:שאלה מעולה חמוטל ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo68.gif

Celaeno

New member
מסכימה איתך בקשר לפרק מהעונה

השישית. * * * * * * * * * * מאד לא אהבתי מה שעשו עם הדמות של ארס. בכל אופן לא הייתי מוותרת על אף אחד מהפרקים שהזכרת.

Celaeno

New member
אבל זה יכול להיות נחמד.

לפחות תבטיחו שתנסו לקרוא את הפרק שלי, אוקיי?

ronit_s_

New member
אלעד - ומה עם הפרק שלא קיים...

זה מהעונה החמישית שאסור לציין את שמו?

למעלה