אילו?

אילו?

עקבתי אחרי הפורום שלכם עוד מBSH אני "מהקוראות בלבד" אבל הפעם החלטתי להגיב. אני סטרייטית נשואה ואמא ל3 בנים אחותי התאומה לסבית לכן עניין אותי הפורום שלכם. באופן אישי לא חושבת שהיה נחמד לי לקרא הודעה שבה כותבים על בעלי(ואני מבינה שזה "הומור")"הלוואי ואני היתי אותו כיסוי" ככה כתבה פרח7 ועוד כמה וכמה התבטאויות . נניח ו... גבר היה כותב את אותה הודעה בדיוק לאישתו של החבר הכי טוב שלו אייך לדעתכם זה היה מתקבל? "אני רוצה לספר לכם למה אני אוהב את בוגיבוגי אישתו של רוני החבר שלי לא שצריך סיבות לאהוב כי אהבה היא אנרגיה, רגש שלא צריך הסברים. אבל במקרה של בוגיבוגי יש כיסוי (הלוואי והייתי אני אותו כיסוי) היא אישה חכמה ורגישה לניואנסים של האהובים עליה ובכלל, היא טובת לב ונדיבה. חכמה כבר אמרתי? מלאת דמיון ויצירתיות ופתוחה לרעיונות. אבל בינינו כל זה לא משנה בכלל כי בעצם אם לומר ת'האמת, כשאני חושב על בוגיבוגי, אני אני חושב רק על כמה היא יפה וסקסית אני אוהב אותך בוגיבוגי, ולא אכפת לי מה יאמר בעלך את אלוהית!!!!!!!!!!!" ונניח ו... גבר היה כותב את אותה הודעה לאישתו של הידידה הכי טובה שלו? אייך הייתן מגיבות? גם היה מתקבל בהומור? למה לאישה מותר להתבטא כך לזוגתה של חברה שלה? כי היא אישה? וזה בסדר? יש לכן הנחה? סתם רוצה להבין.

ברוכה הבאה באה מאהבה

תראי, במקרה המאוד ספציפי שאת מצטטת מדובר, לדעתי, בסתם פלירטוט לשם פלירטוט, ולכן זה לא צורם לי יותר מדיי, אבל בכללי, אני מסכימה איתך לחלוטין. לצערי הרב, לסביות רבות חושבות שמותר להן הכל ומספרות בדיחות שובינסטיות כמו ערס מצוי ומנכסות לעצמן תכונות גבריות מסוימות שפמינסטיות דווקא נלחמות כדי להכחיד אותן אצל גברים. כנראה שאכן, לסביות נוטות לחשוב שיש להן פטור. אני מנדנדת בפולניות שעולה על העצבים בעניין הזה כל הזמן. אז כשאני מעירה, שואלים אותי איפה החוש הומור שלי (מעולם עוד לא זכיתי לתשובה רצינית לשאלות שלי על למה זה קורה), מעניין מה יגידו לך.

תודה../images/Emo140.gif

וסתם פלירטוט לשם פלירטוט זה בסדר? את או אישתך מפלרטטות עם אחרות/ים? אצלנו לדוגמא: אני לא מסכימה שבעלי יפלרטט עם נשים אחרות לא בעבודה שלו ולא עם חברות שלי אבל ככה זה אצלנו והכל חל עליי בדיוק כמוהו. אולי אצלי הדפקט? אני יודעת שיש המון פסיכולוגיה בגרוש בנושא הזה אבל אני יודעת דבר אחד מפלירטוטים אף פעם לא יוצא טוב גם כשהפלירטוט לשם פלירטוט. ואיפה הגבול? יש קו אדום?

Gירפה

New member
מסכימה אתך לגמרי

ובעיני לא צריך להיות שום הבדל בעניין הזה. זוג זה זוג ופלירטוט זה פלירטוט. דרך אגב, את ואחותך תאומות זהות?

אני בדעת מיעוט?

בעיניי זה כמו להגיד : "היי בובה, בואי הנה!" - מצד ג'חש על הברזלים ברחוב - זו חוצפה, ממנהל במקום העבודה - זו הטרדה כפשוטה, ומשום מה כשאחותי הקטנה קוראת לי ככה, זו בדיחה ששתינו משתעשעות ממנה.... ככה זה בעיניי בין פרח לבוגי... לא, שרית?

או קיי, עלית כאן על משהו

והמשהו הזה הוא שלא ניתן לתרגם כל התנהגות הטרואית להתנהגות הומואית או לסבית, כי משהו הולך לאיבוד בתרגום. לסביות היא לו תמונת מראה של הטרואיות. זה לא שאם נהפוך הכל מזכר לנקבה אז נקבל מערכת לסבית. גיליתי את זה בצעירותי בתקופה קצרה שבה ניסיתי לספר על בת הזוג שלי אז לאנשים שלא הכירו אותה בתור זכר. זה פשוט לא עבד-לא התיאור האישיותי ולא התיאור של הזוגיות שלנו. הכל יצא מאוד משונה. אז כן- נראה שבין גברים לנשים יש בדרך כלל קו אדום שבו גם אם יש יחסי חברות וצחוקים והכל- יש דברים שלא יאמרו כי זה יהיה מסוכן מידי. אולי בין נשים הגבולות נזילים יותר?

ניראות

New member
לא אצל כל הסטרייטים יש קו ברור

מכירה אחת שהיא הפילגש הלסבית של בעלה...

2באה מאהבה - אפשר לשאול אותו משו?

מתי נודע לך שתאומתך לסבית? האם זה הפריע לך? בלבל אותך?

לפרח בלבד !../images/Emo24.gif

אז ככה, אני היא באה מאהבה. אני כתבתי את ההודעות. ככה יעשה לאישה שמנסה לפלרטט עם אישתי ! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה מה חשבת שלא אגיב על כזה דבר? הרי סיכמנו שאני אלחם על אישתי לא? ראית אייך הבאתי לך אותה תודי שנלחצת? אוהבת אותך שרית.

איפה יגאל שילון והסיגר?

שרית ובוגי המלכות! עשיתן את זה שוב! הצלחתן לג'עג'ע את החבר'ה! זכיתן בסיפולוקס עם אחריות לשנה! אבל אולי תעשו טובה ותסבירו ללסבית נטולת חושומור שכמותי מה לעזאזל יוצא לכן מזה?! מה יוצא לכן מלהכנס לכאן בתחופשות שונות ולספר על התחת המופלא שלכן, על החוטיני הסגול שלכן, לרדת על חברי הפורום ולעצבן אותם כמו ילדות שבוחנות את הגבולות, וגם להעלות כאילו דיון רציני רק כדי להפעיל שוב את כרית הפלוצים. אני יודעת שכבר טענתי בעבר כנגד התופעה הזו ודובשןשיפון הצליחה לשכנע אותי בלגיטימיות של העניין, אבל עכשיו אני שואלת - אין גבול?

ואיפה ורדה רזיאל והז'קונט ??????

היי פיגי... רגע עם ההתעצבנות... פורום זה מקום פתוח לכולם... חלק רוצים לנהל שיחות רציניות ועמוקות - וזה מותר. חלק רוצים להתחבק ולהתנשק, וגם זה מותר. חלק רוצים לעשות מדי פעם "קטעים" - וגם זה בסדר... מכל אחד מהשלושה לפעמים מישו נפגע, וזה לא בסדר, אבל זה קורה בין בנות אדם לפעמים, ואלו דברים של קו גבול דק, שלפעמים חוצים אותו לאבכוונה. יש גבולות , ולפעמים-לא מתוך כוונה רעה אלא מתוך אימפולס - אנחנו עוברים אותם טיפל'ה - לכל הכיוונים... אחת חושבת שדבר מסויים עבר את הגבול - אחר חושב שלא... קצת טולרנס ולקחת מראש בחשבון שהכוונות של כולם מיסודן טובות - נראה לי צריך להיות נתון בסיסי. באהבה - אמא.

הכל כרגיל

מי שמעירה על תופעה שלילית (אפילו אם רק בעיניה היא כזו) היא חסרת סובלנות ומי שמעושה צחוק מכולם היא בעלת כוונות טובות ש"לא התכוונה". אבל הכי חשוב - בואו נחליק הכל. בואו לא נדבר על דברים שמפריעים לנו. אז לכל מי שפגעתי בה, לא בכוונה
אני שולחת
ו-
ועכשיו הכל עבר.

אבא גאה

New member
מיז פיגי

בדבריה של ערבה איני רואה כלל "החלקה" של העיניין אלא לב העיניין עצמו, פרח, בוגי ושרית חברות הן ולמרות שזה ע"ג הפורום זה ביניהן.... קראתי גם בעבר את הטענה הזו שטענת את שמי שמעיר על תופעה מיד קוראים לו חסר סבלנות ולצערי אז לא יכולתי להגיב כי את הכל קראתי בדיעבד. ולגבי השירשור הנוכחי: בהודעתך שלך, פיגי, היה נדמה שאת כועסת מאוד (אולי כי אי אפשר לשמוע טון דיבור, אבל כך בהחלט זה נקרא) ולו הייתי אני אחד מהמשתתפים בשירשור הזה הייתי נעלב מהודעתך. על כן הודעתה של ערבה, במקום בעיני ולא נראית לי כהודעה שמנסה להשתיק אותק אלא לענות על מה ששאלת.

Gירפה

New member
אני אתך מיז פיגי

אני אוהבת לצחוק ולהתבדח אבל כשרצינות מתערבבת עם צחוק והגבול לא ברור אז זה עלול לגרום לרצינות להפוך למגוחכת ועל אחת כמה וכמה באינטרנט שאין מבט וטון. דרך אגב הדיון לגבי התאומות מעניין אותי באופן אישי... נ.ב לZברה - אם לא הייתי ברורה: לך אסור לפרלטט

een ogenblik

New member
לפעמים בדיחה היא רק בדיחה

ולפעמים היא לא! אז היו מי שהתכוונו להתבדח, ואין טעם להפגע מהן, אך השאלה המקורית, זו שהייתה "בדיחה" היא עדין אמיתית: באם ללסביות מותר מה שלגברים אסור? והעובדה שהיא נשאלה בהתבדחות, אינה צריכה להשפיע כהוא זה על הדיון. ודעתי? התשובה המקורית של ערבה, זו שטענה שיש רמות שונות של אמירה, והאמירה אמורה להתפס ברמה של האומרים (טוב, תיכף אני מפסיקה להשתמש בנטיות א.מ.ר.), ניתפסת בעיני כנכונה. - אם גבר שאיני מכירה היה פונה אלי כך, תוך בקשת סליחה מהאיש, הייתי מתעלמת ממנו. - אם מכר היה פונה כך, תוך בקשת סליחה מהאיש, הייתי מתרגזת ממש. - אם חבר טוב, שאני מכירה היטב, שאני יודעת מראש שזו דרכו להתבדח, ושהיה מפסיק התבדחות שכזו למראה האי-נוחות הקלה ביותר, היה פונה כך, הייתי צוחקת. מרמות אלו, אני מסיקה שכך גם הייתי מגיבה להערות לסביות. שנמשיך מכאן?

תודה ל"הרף" - שבאמת מחזירה אותנו

לנושא ש- עליו לדעתי יש הרבה מה להגיד: האם אנחנו מרשות לנשים (ואני מתכוונת לא רק ללסביות שבינינו) - דברים שלא היינו מרשות בשום אופן לגברים? או שמא - כמו שהרף כותבת - היינו מרשות לגבר כל מה שהיינו מרשות ללסבית/סטריטית??? האם בכלל - אשה - ללסבית זה כמו גבר ל"סטרייטית"?

תגידי מיז פיגי..

מה כל כך מפריע לך שבוגי מספרת על התחת והחוטיני הסגול הסקסיים ומעוררי ההשתאות של שרית? למה זה כל כך מפריע לך עד כדי כך שתזכרי את זה? תסבירי לי מה הבעיה שלך עם ריבוי ניקים? הרי כולם מזהים את בוגי כשהיא כותבת בניקים אחרים.. אז כנראה שיש לך בעיה עם התוכן, לא? ואם כך מה הבעיה שלך עם גילויי חיבה מיניים פומביים בין אישה לזוגתה? האם זה מתוך שמרנות? האם זה מתוך פולניות גאה? האם? לגבי פרח ושרית, הדיון בלי קשר הוא דיון ענייני. מעבר לזה זה לא עניינך, את הרי לא יודעת מה הסיפור אז למה את מתערבת? אה?

למעלה