אילו?

זה מאד פשוט בעצם

אם מישהם מנהלותים דיון ענייני על גבי הפורום הציבורי, מותר לכל מישהותים אחרים להתערב, באם זה עניינם או לא. זהו אפיו של המרחב הציבורי. מותר לכתוב הכל, בכל ענין, לכולם, במגבלות הידועות. אני בעד החוטיני. אני בעד התערבותה של מיז פיגי והבעת דעתה.

כן, אבל.

חוסר סובלנות גורר חוסר סובלנות. מיז פיגי שללה תחילה את זכותם של בוגיבוגי ושרית להתבטא בדרך שלהן לא? מיז פיגי נגעה בנושא הגבולות, אני לא חושבת שמישהו מאיתנו יכול להגדיר גבולות. גם הגבול אותו מגדירה מיז פיגי לעצמה יכול להיות מעבר לגבול של מישהו אחר. גם מיז פיגי חוצה גבולות של מישהו אחר. אין אדם שלא חוצה גבולות של מישהו אחר. ומי שחוצה גבולות של מישהו אחר אין לו זכות להפגע ממישהו אחר שחצה את הגבול שלו. נקודה.

../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

מה את מנסה לומר ב
? שזה לא נכון לגבייך? לך מותק לירוק שטויות?

שמנתולה

New member
אני לא מנסה לומר

אני אומרת בצורה גלויה וברורה: כל השרשור הזה היה מיותר, בעיקר לנוכח העובדה המצערת שאנשים נפגעו אישית ממנו. כל ה"הומור" עם הניקים הבדויים מוצה לעייפה. אם אני מתערבת בכוונה למנוע פגיעה באנשים נוספים זה
אם את ממשיכה אחרי שכולם הפנימו שנגמר זה

פלפלת32

New member
אווץ זה כאב

אם פרח היתה צוחקת עם מישהי שזה לא היה מצחיק אותה הייתי מבינה אבל אתן משחקות כבר תקופה והאמת שאותי זה משעשע זה נעשה בין חברות טובות מוסכם על שני הצדדים משוחק ע"י 2 הצדדים להנאתם ההודעה הזו עשתה לי לא נעים אולי כי זה היה חזק מידי אולי כי יש דברים שסוגרים לא כאן אולי כי קנאה לא שייכת למשחק זו דעתי....

והייתי מוסיפה...

לאהוב.. זכות או חובה? איזה כייף לנו שהצרות שלנו מיסתכמות באהבה... "צרות של עשירים" מעדיפה שכך...

אני ../images/Emo11.gif

מודה שלראשונה (?) הצליחה הקונספירציה הבורית לעבוד עליי... נסיבות מקלות? דווקא יש... (אני מכירה בדיוק מישהי מתאימה לדמות: יש לה אחות תאומה לסבית, היא סטרייטית ונשואה +, והיה מתאים לה להעלות כאן תהייה חינוכית. יש ניחושים על מי אני מדברת אניוואן ? )

נועה רז

New member
אולי אני תמימה...

אבל לדעתי זו לא קונספירציה אלא ניסיון אמיתי של שרית להעלות דיון, משהו שלא תמיד היא יכולה "להרשות לעצמה" לעשות בכינוי הרגיל. אבל מה, כולנו חברים מידי ואוהבים מידי מכדי להישאר בכינויים חבויים.

למעלה