אילן השאיר את תומר עכשיו לראשונה

אילן השאיר את תומר עכשיו לראשונה

לבד בגן. הגננת תהיה איתנו בקשר. אם הכל ילך חלק הוא יהיה שם מקסימום עוד שעתיים ואז נקח אותו! אני כל-כך מתרגשת..... וכל-כך מקווה שטוב לו. ואני כל-כך כל-כך מתגעגעת אליו מהבוקר
תחזיקו לנו אצבעות

לצערי ניתן כבר לשחרר אצבעות...

לתומר ולגננת הספיקו 45 דקות כדי לקרוא לנו. אז עכשיו אילן נסע אליו ויביא אותו הביתה. יכול להיות שהוא כבר עייף סה"כ הוא לא רגיל לגן וכל-כך הרבה פעילות... טוב, ידענו שזה יהיה בהדרגה... אז אפשר לשחרר אצבעות ולחזור ולהחזיק לנו אותן מחר.

חבל ../images/Emo4.gif

אבל טוב מאוד שאתם עושים את זה בהדרגה. אני משערת שבסוף הוא יתרגל. ושירלי - אני יודעת שהקונספט הזה לא אהוב עליך, אבל ילדים בוכים לפעמים בגן בדיוק כמו שהם בוכים בבית. זה לא בהכרח מעיד על מצוקה שנובעת מהגן.

ת ו ת

New member
../images/Emo50.gif לתומר ולכם בכניסה לגן

מקווה שתהליך ההתאקלמות יהיה קל ומהיר. תות.

ligo

New member
אז זה יהיה סיפור בהמשכים...

בסוף הוא יתרגל ויהיה לו כיף! אגב, כשאני נכנסתי לגן היו סצינות קורעות לב כל בוקר, ואמא שלי פחדה לצאת מהבית (הגן היה מול הבית) כי כל פעם שהייתי רואה אותה מהחצר הייתי בוכה בצרחות בסוף זה עבר מחזיקה ידיים למחר

../images/Emo51.gif לכולכם, לתומר יש הרבה התחלות

חדשות עכשיו כי בנוסף לגן גם הכנו לו את החדר החדש. צבענו אותו, ויצא מקסים גם לדעתנו וגם לדעת תומר שלא מפסיק להתלהב. הפעם בניגוד לשלב שצובעים את החדר לפני שהתינוק נולד, שיתפנו אותו בצביעה ובצבעים והוא כל-כך מתלהב מהחדר החדש שלו וגם מהמיטה החדשה שלו (מיטה של גדולים בלי סורגים). הוא כל הזמן הולך בבית ורצה לחזור לחדר החדש שלו ולמיטה החדשה שלו (חדר חדש="דש", מיטה חדשה="טה דשה"). אתמול הוא כבר ישן צהריים ולילה במיטה החדשה והוא מאושר עד הגג. אני אבקש מאילן שיעביר את התמונות מהמצלמה למחשב ואז תוכלו לראות. בבוקר ישנתי ופתאם הרגשתי פנים נוגעות בשלי וקולות של נשיקות, התעוררתי וזה היה תומר נותן נשיקות לאמא לפני שהוא הולך עם אבא לגן
שווה למות בשביל רגע כזה, אני אומרת לכם
אז אני מקווה שהיום הוא יחזיק מעמד יותר זמן בגן ושיהיה לו טוב. תחזיקו אצבעות

ligo

New member
איזה כיף להתעורר ככה. אושר.

ותתחדשו על החדר ה"דש"

איזה ח-ת-י-י-י-י-ך !!!!!!!

פרח , פשוט פרח. חמניה צהובה ומדהימה שכמותו. לוקח את דודי בלסר בהליכה - הייתי מעזה לומר שבעוד 20 שנה הוא יככב ב-"פוסטר מדיה" הענק הכי מדהים שהיה אי פעם (בפרסומת לג´ינס , כמובן...
)
מדודה ענת.

איזה מדליק הוא ../images/Emo9.gif ויש לי תמונות

לשלוח לך. שלחי לי למסר את הכתובת שלכם בבית.

אני חולה על שפת סיומות המילים

זה אמנם מותיר רק מספר מוגבל של מילים (צירופים, כיתה י´ בערך ?..) אבל זה חינני לאין כמוהו אני זוכר את היום שרציתי ספרים חדשים כי גדלתי סיפרתי את זה בהייד פארק בזמנו סמלי התבגרות שכאלו אז היום זו המיטה החדשה והחדר הצבוע איך שאני בחרתי תתחדש תומר ! ליאור

שירלי, מחזיקה לכם אצבעות ליום יותר

מוצלח. ולגבי נשיקת ה"בקר טוב" - איזה אושר ותענוג...הכי שווה שבעולם.
ות גם מאיתנו.

אוקיי, עוד דווחים מהשטח (וסליחה

שאני מנג´סת
). אחרי שעתיים שהגננת לא התקשרה נשברנו והתקשרנו אבל לא היתה תשובה אז הנחנו שהם בחצר. עכשיו הגננת התקשרה לאילן ואמרה שהולך נהדר. היא סיפרה שבהתחלה הוא בכה ונרגע חליפות על הידיים שלה או של המטפלת. ואח"כ הם שיחקו ויצאו לחצר והוא משחק וצוחק ונראה שממש טוב לו. היא אומרת שהוא מתחיל להיראות לה עייף. האמת שתומר רגיל לאכול צהריים בשעה 11:00 ואפילו טיפה לפני ובגן אוכלים ב- 11:30 אז ביקשנו לנסות לתת לו לאכול קצת לפני והיא אמרה שאין בעיה ואחת המטפלות תכנס איתו לאכול. אם הוא יהיה גראמפי או לא ירצה לאכול ביקשתי שיתנו לו בקבוק פורמולה(שהכנו בתיק). הגננת אמרה שהשבוע לפחות הם נותנים לילדים בדיוק מה שהם רוצים ומפנקים אותם על מנת להקל עליהם כי זה קשה. היתה אמא אחת שביקשה לא לתת לילדה שלה מוצץ אבל הגננת דיברה עם האמא שהיא כן רוצה לתת אם הילדה תבקש כי בשבוע הזה הם צריכים את מה שעושה להם טוב ומרגיע אותם כי מספיק קשה להם. אני אוהבת את הגישה של הגננת ואני מאושרת לשמוע שלתומר טוב. אחרי שהוא יאכל אילן ילך לקחת אותו הביתה. כנראה שהחזקת האצבעות שלכם עזרה
מקווה שימשיך לנו ככה

למעלה