אילן השאיר את תומר עכשיו לראשונה

עשית לי מה זה צמרמורת ../images/Emo13.gif

איזה כיף ואושר לדעת שהם נהנים במקום שבחרנו להם, נכון? יופי, שרק ימשיך כך...

בנות, אני חייבת להוסיף - היה מדהים!

אילן התקשר בשביבות 12:00 לברר מה עם תומר והמטפלת אמרה שאחלא והוא אכל עם כולם (אמנם קצת מעט אבל זה תומר ואני מאמינה שזה ישתפר) ועכשיו הוא עומד בתור לשטוף ידיים
היא אמרה שאין בעיה להשאיר אותו עד 13:00 (זו השעה שהוא מסיים כי הוא לא ישן שם). ב- 12:30 נשברנו ואילן הלך לקחת אותו. הילד היה מבסוט לאללה. בהתחלה הוא בכלל לא שם לב שאילן נכנס כי הוא היה עסוק ואז אילן ניגש אליו והוא שמח וחיבק אותו ואז אמר "צאת" ו"בת" שמרושם לצאת והביתה. הוא היה מלא אדרנלין ומאושר וכל הדרך באוטו הוא קישקש וסיפר לאילן מה הוא עשה (הוא היה על הקרוסלה ושיחק) והוא הגיעה הביתה בשאגות "מאמא" וצחק אלי ואז בטירוף מרב אדרנלין פשוט לא הפסיק להתרוצץ בבית. הוא הלך כמובן דבר ראשון לחדר ולמיטה החדשה ואז גרר כיסאות, טיפס והשתולל. תוך כדי הוא מלמל "באבא" ו"מאמא" לסירוגין. אח"כ עשיתי לו אמבטיה והוא ביקש קלטת וידאו. שמתי לו קלטת ונתתי לו בקבוק ואח"כ השכבתי אותו לישון. היה לו קשה להירדם והרגשתי שהוא מצד אחד עייף ומצד שני טעו באנרגיות ושמח מאוד. הלוואי וזה ימשיך ככה. מחר אני הולכת איתו (כי אילן בשום פנים ואופן לא יכול) ואני מה זה בלחץ...

תענוג לקרוא ../images/Emo39.gif

בסופו של דבר הכל מסתדר, צריך רק הרבה סבלנות. שירלי, התמונה מקסימה, הוא נראה מאוד מודע וגנדרן, איזה מתוק!

איזה כיף לקרוא!

כל כך חשוב שהגננות נותנות לילדים להסתגל לאט לאט. מתברר שזה עושה את העבודה הכי טוב. נשמע שתומר חזר מלא אדרנלין. פשוט כיף לו שם, זה ברור! שיהיה כיף מחר. יכול להיות שיהיה לו קשה יותר להפרד ממך אבל הוא יצליח בסופו של דבר. נשיקות לחתיך המדהים (תמונה מקסימה!) חנה

ligo

New member
איזו התרגשות

אז הצליח לכם שמחה שתומרון מרוצה מהגן- שימשיך כך מחר לא תצטרכי להתגעגע אליו כי תהיי איתו. והתמונה מהממת! רק נחת

למעלה