אילן כהן אח של עוזי כהן ז"ל

האמת היא שאני מתביישת

שיש בינינו תושבים שנראה להם בסדר, שאנשים (בכלל) יעבדו עבורם כמשרתי ציבור, ללא שכר.

מצטרפת להרגשה... כל חבר מועצה, פרט לוינטראוב-

רונית- עובדים ומתפרנסים בכבוד- ובזמן שנשאר הם משקיעים בעיר... ואילו סגנית ראש העיר שלא בשכר, רונית וינטראוב, משקיעה את רוב זמנה בעבודה הציבורית ולתפארת העיר ... סגנית ראש העיר, רונית וינטראוב- דרשה בזמנו שכר על סגנותה...וזה לא ניתן, כיוון שראש העיר חופרי, הבטיח לפני שנבחר, על סגן ראש עיר אחד שיקבל שכר... לאחר שוינטראוב, עשתה קצת שרירים באופוזיציה- החליטה שזה לא בשבילה ושהיא מעדיפה לעבוד יחד עם חופרי, שאיתו הלכה לאורך כל הדרך... יע"ז, רונית וינטראוב, ממשיכה באותה עבודה ציבורית ענפה, שגוזלת מזמנה הרבה מאוד... ומשנתפנתה לה משרת הסגן, - בנסיבות מצערות ביותר- מי שצריך לקבל את המינוי היא לא אחרת מאשר סגנית ראש העיר רונית ינטראוב...!!! ואם מדברים על "יורש", הרי שאני התרשמתי שמי שהכי דומה לעוזי כהן,זיכרו לברכה- בחוכמה, בכריזמה וכדומה... הוא דוקא בנו רועי - והיה, אם וכאשר הבחור יחליט להצטרף לפוליטיקה המקומית, הרי שנקבל - "עוזי כהן משופר..." אלא שרועי הוא תושב העיר כפר סבא, והוא רחוק מאוד מהפוליטיקה...ומי יודע...אולי - ימים יגידו שאכן צדקתי בהבחנתי... ושיהיה לכולנו יומקסים!!!

התכוונתי באופן כללי, תמי

זה דומה בעיני לצייקנות הנוגעת לשכר ח"כים וכיו"ב. כאילו - אנחנו ראויים לשכר עבור עבודתנו. אלו שעטבדים עבורנו - לא.

ATAF151

New member
מעולם לא היה מקרה כזה בפוליטיקה

לא זכור לי מקרה בפוליטיקה מקומית או ארצית, שבו נלקח לסיעה תפקיד שניתן לה במסגרת הסכמים קואליציונים בעקבות מותו של נושא התפקיד. ולמשל, האם מישהו היה מעז להציע לקחת תפקידים למפד"ל בעקבות מותו של זבולון המר? ובמיוחד במקרה שלנו שבו סיעת הליכוד קיבלה את מספר הקולות השני אחרי סיעתו של ביילסקי.

אני לא מתבייש כלל!

צריך להבדיל בין עובדי עירייה ובין חברי מועצה שיודעים שהם מתנדבים עבור הציבור. אני כבר 7 שנים מתנדב במוסד למפגרים בשרון כל יום שלישי בין השעות 4 ל 8 בערב כל שבוע. אני עושה את זה כי אני רוצה להתנדב. כנ"ל לגבי חברי מועצה. הם מתנדבים!!! לא רוצים לא צריך. אז אל מה את מלינה. גם את חנה בית הלחמי מתנדבת בפורום כפי שאמרת. למה את לא דורשת כסף!? למרות שאת עושה עבודה נאמנה למען הציבור.

בואו נקרא לילד בשמו - כסף, שכר, עבודה מסודרת

אני קורא את גברת בית הלחמי ועוד ולא מאמין לכן על התמימות. אתם יודעים למה התפקיד של עוזי כהן ז"ל נחשק, כי מדובר בשכר לא רע של למעלה משלושים אלף שקלים בחודש על עבודה סופר מעניינת שאפילו לא מחייבת החתמת כרטיס. יש כר נרחב לעשיה בתוך העירייה וגם מחוצה לה. עוזי התעסק רוב זמנו מחוץ לרעננה. ליכוד, ארץ נהדרת, עזרה לחלשים. חברי מועצת עיר נבחרים על ידי הציבור לייצג אותם בהתנדבות. קחו למשל את מר דן ברוך. שמעתם עליו? לא הרבה. הסיבה שמר ברוך חבר מועצה מתנדב בכל רמ"ח אבריו. לא מבקש שכר ועושה את עבודתו מהבטן. ראיתי אותו בכמה צמתים ואני מוריד את הכובע בפניו. אני מאמין שאם רוצים לשמור על טהר חברי מועצה הם חייבים! לעבוד בהתנדבות. רוצים משכורת לעבודתם. אין בעיה אנא הגישו מועמדות לכוח אדם וברוכים הבאים לעירייה. ולך אילן כהן עצה, חשובה לך העשייה ברעננה, חשובה לך הנתינה, חשובה לך מורשת אחיך שעשה רבות לעיר ולקהילה, הכל פתוח בפניך אתחל לעבוד ולעשות. אתה רוצה משכורת לעבודתך פנה לכוח אדם ותגיש מועמדות לתפקיד זה או אחר. כסף לא צומח על עצי העירייה.

זו לא תמימות אלא תפיסה חברתית מגובשת

והדיון אינו על עוזי כהן ז"ל אלא על ההתרסה (המכוערת - חברתית וערכית, בעיני) על עצם זכותם של עובדי ציבור לגמול על עבודתם.

ארזS

New member
את צודקת שעובדי ציבור כמו כל עובד זכאים לשכר

על עבודתם. הבעייה היא שחלק גדול מהם מקבלים שכר [וחלק אפילו שכר נאה ביותר] על עבודתם העיקרית שאיננה עבודה ציבורית בעירייה, ואת זה אני מנסה להסביר לך מאז התחיל הדיון העקר הזה כשעוזי ז''ל הלך לעולמו והנושא עלה. ואת לעומת זאת זילזלת וחזרת וזיזלזת בציבור מתנדבים מסור שלא מקבל שכר ושהעסקתו אינה עולה פרוטה שחוקה וטענת וחזרת וטענת שהם סתם בזבוז כסף...

צמרת3

New member
זו צרות אופק ועין לאמר שנציגי ציבור צריכים

להתנדב אם אילן כהן יהיה סגן ראש עיר , עזוב את גועל הנפש של העיניין זה לא יכול להיות בהתנדבות והוא יצטרך לקבל שכר כי מדובר בעבודה יומיות אבל חברי מועצה אני מסכימה כי הבנתי שזה עיניין של פעילות מוגדרת וישיבות אבל לפחות שישלמו להם הוצאות הייתי המומה שסיפר לי אחד מהם שאפילו מכתבים וטלפונים זה על חשבונם. במצב של חוסר תגמול אנשים יכולים לבוא גם מאינטרסים זרים או סתם לקבל קצת כבוד וללכת הביתה אני רוצה נבחרי ציבור שישרתו אותנו באמונה אבל לא פראיירים, כי בסוף נשחק את הטובים.

אריאל126

New member
ataf זה לא נכון שיש לגיטימציה להדחה של מולכו

ראשית אני חוזר ואמר לך שהיא רשומה במשרד הפנים כשניה ברשימה, יש משמעות דמוקרטית לכך משום שמיקום ברשימה משקף מספר קולות בוחרים ובליכוד היו גם היו בחירות. יש פה משהו חמור ובעייתי מעבר לזה שהאח של עוזי כהן ז"ל בא ודורש להמשיך את דרכו כאילו שאנחנו בקובה או בסוריה. יש פה התנהלות שבטית מפחידה ובעיני מייצגת נחשלות משהו . הייתי מבקש לדעת אם ורד מולכו מסכימה למהלך הזה ואם היא מוותרת על ראשות הסיעה , כי לדעתי מה שעשו לה לא חוקי לא דמוקרטי ולא נאור.

ATAF151

New member
זה חוקי דמוקרטי ונאור

במדינת ישראל מאז ומתמיד מקובל שמספר שתיים ברשימה לא מקבל בהכרח את הירושה או אפילו את התפקיד הבכיר. אולי זה לא מוצא חן בעינך, אבל זוהי המציאות וסיעת הליכוד בעיריה ממש לא ממציאה פה משהו חדש. רן כהן הוא מספר שתיים של ביילין, אבל חיים אורון כנראה יחליף אותו. אהוד ברק בכלל לא נמצא ברשימת העבודה בכנסת, אבל הוא החליף את פרץ (ומי בכלל זוכר מי מספר שתיים בעבודה). ציפי דולפין היתה מספר שתיים של ביילסקי, אבל אף אחד לא דמיין בכלל שהיא תחליף אותו. אברום בורג היה מספר שתיים של ברק ולא קיבל תפקיד בכלל. אבישי ברוורמן ועמי איילון היו בחמישיה הפותחת בעבודה ולא קיבלו שום תפקיד. אולמרט היה מספר 34 של שרון, אבל הוא קיבל את תפקיד ממלא מקום ראש הממשלה. פרס היה מספר שתיים של אולמרט, אבל קיבל תפקיד זוטר של שר הנגב והגליל. ובקיצור, מספר שתיים זה לפעמים פונקציה של ותק או פונקציה של הצבעה בפריימריס לבן אדם נחמד שאף אחד מהמצביעים לו לא באמת התכוון שהוא יהיה בעל תפקיד בכיר.

צמרת3

New member
סליחההה???? רונית ויינטרוב עובדת בלי כסף?????

אני שואלת זה נכון?????? קופצים לי הפיוזים מכל הכוונים. מה זה הדבר הזה אני שנים רואה אותה חשה אותה היא אחת מנציגי הציבור הכי מעולים שלנו , אני פשוט לא מאמינה עליה היא נראית לי האחרונה שתהיה פראיירית אני מתכוונת לברר את הנושא לעומק

הינה בקובה קסטרו מחליף את קסטרו-מודל נפלא

אם לא נתעורר נהיה שם מהר מאוד חשוב להתארגן ולפעול בנחישות בנושא. אם זה יקרה אני אישית לא אצביע בבחירות הבאות לחופרי. ומסקר שערכתי בנושא, כולם מזועזעים מהענין ויעשו כמוני.. יום טוב

אם לסבתי יהיו גלגלים....

אופס...היא נפטרה לפני 30 שנה. באה לומר: מילא, לעשות סערה בכוס מים - אבל עוד אין כוס ואין מים. מזועזעת מביצה שלא נולדה? צודקת, אולי זו ביצה של דינוזאור

הלואי ואת צודקת וזו אכן סערה בכוס מיים

תנוח סבתך על משכבה בשלום! ומה דעתך את חנה על תרבות שלטונית מפוקפקת זו ? אשמח לקרוא את דעתך

כל הכבוד לחופרי!!!!!

ראש העיר לא מתכוון לאייש את התפקיד של עוזי כהן ז"ל עד אחרי הבחירות. זאת מנהיגות אמיצה וענווה. שבת שלום.

ארזS

New member
מצטרף לתגובתך.

זה מה שכתבתי כבר אחרי מותו של עוזי ז''ל וחטפתי על הראש...

למעלה