אילנה אביטל הענקית

/tapuzforum/images/Emo127.gif העם שוב מוכיח

שהוא לא אח מאשר מטומטם שעושה בחירות משיקולים זרים ובחירות שמסתמכות על יכולות מוזיקליות. העם בחר עוד בחירה לא אחראית ורצינית רק העם שוכח שאין מדובר באח הגדול אלא בתחרות שירה ותו לא. זמרת בסדר גודל של אילנה זה לא דבר שרואים הרבה. אכזבה אכזבה אכזבה.

מיק101

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gifזהו שלא../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

לו היהמדובר אלא בתחרות שירה ותו לא - אזי אבי ביטר, למשל, לא היה מועף מהתכנית (להזכירך זה קרה בעקבות התנהגות) ולא היו עושים תכנית ריאליטי - בה אנו זוכים להכיר את אישיותם, לראות את התנהגותם, של האנשים אלא, עושים תכנית תחרות שירה בת שעה-שעתיים, כל ערב...

/tapuzforum/images/Emo27.gifביטר התנהג בחרפה ממש

הוא אמלל את כולם, איים והשיא היה שהאשים את רוחי בהטרדה מינית.התנהגות כזאת היא לא סבירה גם אם הייתה קורית מחוץ להיכל.בכל תכנית יש חוקים וככה גם בהיכל והוא לא כיבד אותם בכל פרמטר.

גלמ

New member
אני עוד לא הבנתי עד עכשיו

לא ראיתי את ה"סולחה" כשנכנס, אפשר לקבל הסבר מה היה שם ולמה הוא אומר שהתרידו אותו מינית. ומי? רוחמה? לא יאומן?

שכחתי להתייחס לנושא ה2 שהעלית/tapuzforum/images/Emo267.gif

להסתפק במשדר מרכזי לא לא מספיק. המטרה היא להראות את כל התהליך המקדמי לתוצאה הסופית שהיא בעצם ההופעה. רוצים להראות לנו את ההכנה של הזמרים, את החזרות ואת ההתמודדות עם המקוע. התכנית חרטה על דגלה את המוזיקה ועובדה היא שההפקה חוזרת ומדגישה זאת. זאת הסיבה לצנזור האין סופי שלה. המטרה היא להיצמד ככל הניתן למוזיקה ולא ליחסים הבינאישיים

מה גם שגם ביחסים האישיים אילנה מקבלת../images/Emo127.gif

בדיוק באותה מידה שאילנה למשל הודחה,כך זה יכול היה גם להיות מישהו אחר.אמרו בתכנית שהמקום האחרון השתנה מס' פעמים באותה הצבעה ואני בהחלט מאמינה לזה.

בדיוק גם בעיניי אם נבחן אישיותה /tapuzforum/images/Emo20.gif

היא לגמרי תעמוד במבחן הבינאישי, אך בכוונה לא העליתי את זה כי מטרתי הייתה שניתן להעריך אותה כזמרת למרות שלא נאהב את האישיות. הקצנתי כדי להראות שגם מי שלא אוהב את אילנה יכול להעריך את כישוריה המקצועיים ושזה לא סותר זה את זה

מיק101

New member
גבירתי הנאוה

את כותבת הרבה ואומרת מעט מה שכתבתי הוא הדבר הנכון, שאת בעצם כתבת גם, אך בעקיפות וזגזוגים אין סוף

אילנה, אילנה שלך הודחה לא לשכוח

רוחמה ניצחה 5 זמרות, זה הישג עצום, רוחי שלנו מדהימה וכך תיהיה, קבלי חיבוק אילנה.

חחחחחחחח,אילנה "שלי" רוחמה "שלנו" "רוב העם"

כמה סיסמאות,ככה לא תקבלי העלאה בשכר מכפרה עליו..

אילנה,בדיוק הגבתי לך לתגובה אחרת בקשר להעלאה

במשכורת, הבוס שלי הבטיח לי העלאה יפה בשכר אם רוחי תזכה בגמר, להאמין לו? חחחחחחחחחחחחח אבל לפי האהבה שרוחי מקבלת מהקהל, זה יכול עוד לקרות.

תגידי לו שאם אילנה חוזרת בגלגל הצלה,אני קונה

..את החברה שלכם על כל עובדיה.

למעלה