אילת - סתם עיר?

אילת - סתם עיר?

לקראת ביקור קרוב, סוגיה קלה אך לעיתים לא פשוטה. העיר אילת, שחלקנו אף מתגוררים בה באופן קבוע, ידועה כיעד מספר 1 התיירותי בישראל. מה לדעתכם עושה אותה מיוחדת? האם הייתם שם לאחרונה? אם כן, ספרו חוויה מרתקת? האם אווירת החטאים זה משהו מבוסס או סתם בלוף?

עיר מטורפת!

הייתי שם שבוע לפני הפיגוע.. עיר נחמדה לגמרי...הכל זול ברמות ..800 שקל התבזבזו לי שם למוות ר-ק במתנות לאנשים.. אבל הכי חשוב!! עשיתי שם בנג'י-אחד החזקים..מומלץץ ברמות! :]

Cobe Anan

New member
זול פה, באמת זול.

זה לא רק המע``מ, זאת התחרות המטורפת שיש פה.

נועם m

New member
סתם עיר

מכוערת, מעפנה, כמו הרבה ערים אחרות פה בארץ, רק שממנה עושים ביג דיל משום מה. אם כבר להדרים אז מוסיפים עוד כמה קילומטרים ויורדים לסיני

RVD18

New member
חח כי באים להתנתק...

לרבוץ בחוף ובלילה מסיבות. בגלל זה מתלהבים, לא קשור שהיא מכוערת.

Cobe Anan

New member
תרדי את לסיני!

אני נשאר פה, ואני דורש התנצלות! זאת עיר יפהפיה, היא פשוט שונה. דברים מתנהלים פה בקצב אחר, וכשאני אחזור הביתה אני אשרשר לכאן כמה תמונות שיגרמו לך לשנות את דעתך. זהו!

אחי נראה לי צילמת את אותו הר מזוויו

אחרות אבל אתה יודע איזה ברכה צריך לברך כשנכנסים לאילת ברוך המלביש ערומים

Cobe Anan

New member
ההפך..

צילמתי מאותו מקום לכל הכיוונים.. המחשב חדש, אז עדיין אין לי עליו את כל התמונות שלי.

חחחחח

האמת גרתי שם שמונה חדשים והיה כיף אבל הרגשתי כמו בריחה מהמציאות מה גם שעכשיו אני לא יכוללהתקרב לשם משני סיבות מעלה זכרונות מהאקסית וגם כל מה שנוגד את האמונה שלי נמצא שם כאילו בחורות הולכות חשוף ואני שומר או לפחות מנסה לשמור על העיניים ופאבים וכאלה כבר לא מדברים אלי

Cobe Anan

New member
אני כבר שנה+ פה ולא חוטא..

אני גם לא צריך להסתכל הצידה. כנראה שאני מספיק אוהב את דקלה בשביל להישאר צדיק בתחומי
חוצמיזה, העיר הזאת יפהפיה מבחוץ. יצאת פעם לטיול בהרים שנמצאים ממש בשולי העיר?

מסכים לגמרי איתך

זו באמת עיר יפה ומאוד חמימה חוטא אתה חוטא אלא אם דקלה היא אשתך ואם לא ב"ה יתברך השם יזכה אותכם להתחתן עוד השנה

למעלה